prosím o pomoc jak přesně zapojit bcd 2000???
-
Komu se hryze VDJ s BCD2000 (vetsinou na noteboocich, ty maj strucne receno sizene USB, resp. na jedne sbernici je vic zarizeni) a nedari se ani vypnutim WIFI, modemu aj. veci to dokopat k celonocni spolupraci, tak mam pro vas reseni primo z VDJ fora. Reseni se jmenuje USB radic do PCMCIA slotu a jak tam panove pisou, uspech je 100%. U nas nejlevnejsi jsem vystrachal tady...
http://www.aukro.cz/item295745719_karta ... x_2_0.html
http://www.aukro.cz/item295745719_karta ... x_2_0.html
Tak mi došel notes a všecko jsem zapojil a fičí to v poho ... jen pár drobností ... Mikrofon je přímo tam, ale - Je píchnutej do starého mixu přes jack 3,5 (vůbec nechápu smysl...), prostě v půlce káblu mikrofonu je tu ustřihlý a navázanej jinej kábl .. .slepený izolepou .. nechápu proč to tak někdo zbytečně dělal .... tak můj dotaz zní - jak to dostat do BCD?
a ještě ... Chvilkama mám pocit, že se to jakoby ztlumí a zase zesíli ... že přeskočí hlasitost ... kde může být chyba?
N oa do třetice ... je normální, že mi to hraje se strašně silnýma vejškama? na zisíku je to na půlku, na BCD na třičtvrtě ... a je to v poho... ale ... musí to bejt strašně ztlumený ... čím to ?
a ještě ... Chvilkama mám pocit, že se to jakoby ztlumí a zase zesíli ... že přeskočí hlasitost ... kde může být chyba?
N oa do třetice ... je normální, že mi to hraje se strašně silnýma vejškama? na zisíku je to na půlku, na BCD na třičtvrtě ... a je to v poho... ale ... musí to bejt strašně ztlumený ... čím to ?
nevím BCD nemám ale pokud je tam zdířka na 6,3mm jack tak se nechá koupit takový nástavec(redukce) ze 3,5mm na 6,3mm a je to hotové.. s tím druhým ti nepomůžu..Buchy píše:Tak mi došel notes a všecko jsem zapojil a fičí to v poho ... jen pár drobností ... Mikrofon je přímo tam, ale - Je píchnutej do starého mixu přes jack 3,5 (vůbec nechápu smysl...), prostě v půlce káblu mikrofonu je tu ustřihlý a navázanej jinej kábl .. .slepený izolepou .. nechápu proč to tak někdo zbytečně dělal .... tak můj dotaz zní - jak to dostat do BCD?
Nene takle to s tím mikrákem nepujde ... 6,3 mm jack je tam pouze na sluchátka ... možné vstupy jsou čistě mikrofonový (nevim jak se jmenuje) a potom by se dalo připojit to do 2xcinch analog input a v nastavení zvukovky Asio nastavit že v tom inputu je mikrák ... ale ... jak dostat 3,5 mm jack na 2xcinch? ...heh...
no jak asi, zajed si do prvniho elektra kup si redukci, nebo konektory a napajej si to. Ale cpat tam mikrak vstupem na CD/GRAMCE? To bych nedelal. Mas tam na to ten XLR vstup vlevo nahore. Ale nikdy jsem to nezkousel, nekde jsem cetl, ze to nebeha, nevim jestli to je sw VDJ nebo tim BCD, ale prej to nejak nechodi. No treba ho tu nekdo pouziva, tak ti poradi....Buchy píše:Nene takle to s tím mikrákem nepujde ... 6,3 mm jack je tam pouze na sluchátka ... možné vstupy jsou čistě mikrofonový (nevim jak se jmenuje) a potom by se dalo připojit to do 2xcinch analog input a v nastavení zvukovky Asio nastavit že v tom inputu je mikrák ... ale ... jak dostat 3,5 mm jack na 2xcinch? ...heh...