prosím o pomoc jak přesně zapojit bcd 2000???

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Mr_Thunder
Příspěvky: 5
Registrován: 01 led 2008 17:09

Příspěvek od Mr_Thunder » 14 led 2008 19:10

já nevím, já přesedlal na DJ Decks a tam mi všechno frčí tak jak má :lol: ve Virtualovi mi to frčí pouze na ASIO4ALL (BCD ASIO se mi zachvíli taky sekne) ovšem bez odposlechu :roll:

David
Příspěvky: 11
Registrován: 11 led 2008 11:58

Příspěvek od David » 14 led 2008 20:34

Ještě jedna věc.Toto seknutí se mi stane když pustím nějakej dlouhej mix.kdy se pravděpodobně nenačte do VDJ.Co se s tím dá udělat? Není problém v tom že VDJ není originál?? Co Vy na to? Ale dělá to jen notes!!

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 15 led 2008 06:45

Přecijen načtení dlouhého setu do VDJ asi zabere dost RAMky ... a je to celkově náročné na processor a na komp jako takovej ... a stolní PC je všeobecně výkonnější ... třeba to notebook nezvládá ... jakej máš PC a jakej notes? (parametry)

8850
Příspěvky: 52
Registrován: 04 dub 2007 20:04

Příspěvek od 8850 » 19 led 2008 10:48

Komu se hryze VDJ s BCD2000 (vetsinou na noteboocich, ty maj strucne receno sizene USB, resp. na jedne sbernici je vic zarizeni) a nedari se ani vypnutim WIFI, modemu aj. veci to dokopat k celonocni spolupraci, tak mam pro vas reseni primo z VDJ fora. Reseni se jmenuje USB radic do PCMCIA slotu a jak tam panove pisou, uspech je 100%. U nas nejlevnejsi jsem vystrachal tady...

http://www.aukro.cz/item295745719_karta ... x_2_0.html

Flashman
Příspěvky: 17
Registrován: 06 led 2008 01:02

Příspěvek od Flashman » 24 led 2008 15:30

potřebuju poradit,existujou ovladače BCD 2000 i na vistu,pořídil jsem si notebook ale je tam vista a mě ty ovladače z přiloženeho cd nejdou,nebo mi prostě napíše že to nebylo nalezeno,v pc mi to jede bez problému tam ma xp.díky za radu

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 01 úno 2008 13:00

Tak mi došel notes a všecko jsem zapojil a fičí to v poho ... jen pár drobností ... Mikrofon je přímo tam, ale - Je píchnutej do starého mixu přes jack 3,5 (vůbec nechápu smysl...), prostě v půlce káblu mikrofonu je tu ustřihlý a navázanej jinej kábl .. .slepený izolepou .. nechápu proč to tak někdo zbytečně dělal .... tak můj dotaz zní - jak to dostat do BCD? :-)
a ještě ... Chvilkama mám pocit, že se to jakoby ztlumí a zase zesíli ... že přeskočí hlasitost ... kde může být chyba?
N oa do třetice ... je normální, že mi to hraje se strašně silnýma vejškama? na zisíku je to na půlku, na BCD na třičtvrtě ... a je to v poho... ale ... musí to bejt strašně ztlumený ... čím to ?

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 01 úno 2008 18:27

napadla me ještě taková otázečka ... mám-li hifivěž, která má Aux input a Aux Output, znamená to, že to má v sobě jakýsi zesilovač? ...input i outuput je dělanej 2xcinch ... jde mi o to, jesik mi to bdue hrát, když věž píchnu na aux a do inputu do ní narvu kábl z BCD ... esik m ito bude hrát?

Thund3R
Příspěvky: 48
Registrován: 06 čer 2007 23:44

Příspěvek od Thund3R » 01 úno 2008 19:43

Jasné,tohle zapojení přes "hifinu" potkávám celkem často :wink:
Energy Uplifting Trance = Thund3R Style
In Trance we Trust :)

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Příspěvek od crewy » 02 úno 2008 00:58

Buchy píše:Tak mi došel notes a všecko jsem zapojil a fičí to v poho ... jen pár drobností ... Mikrofon je přímo tam, ale - Je píchnutej do starého mixu přes jack 3,5 (vůbec nechápu smysl...), prostě v půlce káblu mikrofonu je tu ustřihlý a navázanej jinej kábl .. .slepený izolepou .. nechápu proč to tak někdo zbytečně dělal .... tak můj dotaz zní - jak to dostat do BCD? :-)
a ještě ... Chvilkama mám pocit, že se to jakoby ztlumí a zase zesíli ... že přeskočí hlasitost ... kde může být chyba?
N oa do třetice ... je normální, že mi to hraje se strašně silnýma vejškama? na zisíku je to na půlku, na BCD na třičtvrtě ... a je to v poho... ale ... musí to bejt strašně ztlumený ... čím to ?
nevím BCD nemám ale pokud je tam zdířka na 6,3mm jack tak se nechá koupit takový nástavec(redukce) ze 3,5mm na 6,3mm a je to hotové.. s tím druhým ti nepomůžu..

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 02 úno 2008 10:49

Nene takle to s tím mikrákem nepujde ... 6,3 mm jack je tam pouze na sluchátka ... možné vstupy jsou čistě mikrofonový (nevim jak se jmenuje) a potom by se dalo připojit to do 2xcinch analog input a v nastavení zvukovky Asio nastavit že v tom inputu je mikrák ... ale ... jak dostat 3,5 mm jack na 2xcinch? ...heh... :roll:

8850
Příspěvky: 52
Registrován: 04 dub 2007 20:04

Příspěvek od 8850 » 02 úno 2008 10:55

Buchy píše:Nene takle to s tím mikrákem nepujde ... 6,3 mm jack je tam pouze na sluchátka ... možné vstupy jsou čistě mikrofonový (nevim jak se jmenuje) a potom by se dalo připojit to do 2xcinch analog input a v nastavení zvukovky Asio nastavit že v tom inputu je mikrák ... ale ... jak dostat 3,5 mm jack na 2xcinch? ...heh... :roll:
no jak asi, zajed si do prvniho elektra kup si redukci, nebo konektory a napajej si to. Ale cpat tam mikrak vstupem na CD/GRAMCE? To bych nedelal. Mas tam na to ten XLR vstup vlevo nahore. Ale nikdy jsem to nezkousel, nekde jsem cetl, ze to nebeha, nevim jestli to je sw VDJ nebo tim BCD, ale prej to nejak nechodi. No treba ho tu nekdo pouziva, tak ti poradi....

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 02 úno 2008 12:54

XLR ... no to je vono ... já osobně si myslím že nějakej kretén ten mikrák co tam je vzal, uřízl XLR a hodil jack3,5 ... Ted mám takovej pocit, ale nejsem si jistej, že ten mikrák jde píchnout do zzesíku ... ale to je fakt jen pocit ... :D

Odpovědět