prosím o pomoc jak přesně zapojit bcd 2000???

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Flashman
Příspěvky: 17
Registrován: 06 led 2008 02:02

prosím o pomoc jak přesně zapojit bcd 2000???

Příspěvek od Flashman » 09 led 2008 17:07

asi mě budete mít za lamu,ale potřeboval bych poradit jak přesně mam zapojit bcd 2000,na doporučení jsem si tedy pořídil bcd 2000 a....mam pc...normální žadnej noťas...zatim :oops: .....v pc je 5.1 zvukovka a mam 5,1 repro genius,zatim jen takhle na domácí hraní než se do toho dostanu,teprve začínam s djingem a dostavam od kamoše co hraje vždycky tak hodku hodku a pul na nějaky party at si zahraju,ale se zapojováním nemam žadne zkušenosti,myslel jsem že k bcd bude nějakej spešl kabel pro zvuk,usb ten nepočítam to je jasny,jen prostě potřebuju napojit repro.nevim jestli mam sehnat nějakej kabel a zapojit ho do bcd a z toho do zvukovky v pc a do zvukovky v pc napojit to 5.1 repro,nebo napojit přímo repro do bcd,ale to zas nevim jak,když na bcd jsou jen 2 linky upod tím master a mě z repra vedou tři...černej,žlutej a zelenej.......no mam v tom chaos,tak prosím o jakoukoliv radu,nebo navod,nejlépe s obrazky.....děkuji moc a sry že jsem takova lama a nevim jak na takovou jednoduchou věc :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol:

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Příspěvek od stereoman » 09 led 2008 17:51

BCD ma vlastni zvukovku. Vepredu se nachazi 3 pary cinchovych konektoru. Kup si kabel cinche ------ konektor, ktery je na zesilovaci a propoj to :!:
U vystupu na zesilovac by melo byt napsano master.

Flashman
Příspěvky: 17
Registrován: 06 led 2008 02:02

Příspěvek od Flashman » 09 led 2008 20:18

tak už mi to tak nějak hraje :lol: ale mam jeden malej problém,ve vdj 4.1 mi nejdou sluchatka,v B-DJ funguje uplně vše jak by asi mělo ale chtěl jsem si zahrat spíš přes vdj,protože je tam více efektu,tam jich mam asi tak 17 a v b-dj jen 5.co s tím???ty sluchatka mě docela štvou
:( :( :(

Flashman
Příspěvky: 17
Registrován: 06 led 2008 02:02

Příspěvek od Flashman » 09 led 2008 20:43

už jsem na to přišel :lol: :lol: ale trapí mě jina věc,proč musim všechny tlačítka na bcd když něco chci pustit mačkat dvakrat???

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Příspěvek od stereoman » 09 led 2008 21:31

Protoze mas zaplej spatnej MOD console! Jsou tam 2 mody B-DJ a ten druhy z hlavy nevim. Prepni to a bude to ok.

Flashman
Příspěvky: 17
Registrován: 06 led 2008 02:02

Příspěvek od Flashman » 09 led 2008 21:35

stereoman píše:Protoze mas zaplej spatnej MOD console! Jsou tam 2 mody B-DJ a ten druhy z hlavy nevim. Prepni to a bude to ok.
a kde to je prosim tě???

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Příspěvek od stereoman » 09 led 2008 21:40

Musis kliknout na tu modrou ikonu od BCD vpravem dolnim rohu obrazovky. Tam nastavujes audio vstupy/vystupy a midi messages.

Flashman
Příspěvky: 17
Registrován: 06 led 2008 02:02

Příspěvek od Flashman » 09 led 2008 21:47

no jo maš pravdu měl jsem tam hozenej ten advanced.....díky moc.ted je vše ok :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock:

Flashman
Příspěvky: 17
Registrován: 06 led 2008 02:02

Příspěvek od Flashman » 10 led 2008 22:00

Flashman píše:tak už mi to tak nějak hraje :lol: ale mam jeden malej problém,ve vdj 4.1 mi nejdou sluchatka,v B-DJ funguje uplně vše jak by asi mělo ale chtěl jsem si zahrat spíš přes vdj,protože je tam více efektu,tam jich mam asi tak 17 a v b-dj jen 5.co s tím???ty sluchatka mě docela štvou
:( :( :(

tak už mam zase tenhle problém,sluchatka nedjou,nebo,když to přepnu tak jdou zase sluchatka a repro ne.....ach jo,co s tím,na notebooku všechno šlape,ale v pc ne....proč??? :( :( :(

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Příspěvek od hoolifan » 11 led 2008 00:00

Flashman píše:...ach jo,co s tím,na notebooku všechno šlape,ale v pc ne....proč??? :( :( :(
:lol: to bude určitě nastavením.. pri správném nastavení ovladačů by ti přes usb kabel měly běhat jak midi instrukce tak zvuk a ten bys měl nasměrovat přes mastervýstup na konzoli do repra a přes sluchátkový výstup do sluchátek.. osobně tuto konzoli nemám ale mám NTC přes něj jen ovládám dj soft a zvukovku mám přes další usb a funguje to bezproblémově.. tohle by mělo být podobné...
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Flashman
Příspěvky: 17
Registrován: 06 led 2008 02:02

Příspěvek od Flashman » 11 led 2008 00:11

hoolifan píše:
Flashman píše:...ach jo,co s tím,na notebooku všechno šlape,ale v pc ne....proč??? :( :( :(
:lol: to bude určitě nastavením.. pri správném nastavení ovladačů by ti přes usb kabel měly běhat jak midi instrukce tak zvuk a ten bys měl nasměrovat přes mastervýstup na konzoli do repra a přes sluchátkový výstup do sluchátek.. osobně tuto konzoli nemám ale mám NTC přes něj jen ovládám dj soft a zvukovku mám přes další usb a funguje to bezproblémově.. tohle by mělo být podobné...
je zajimavy že na notebooku mi to facha uplně v pohodě ale ve stolním pc ne,ale jen virtual.orig soft ten B-DJ mi funguje jak tam tak tam špičkově bez chyby,tam to hraje jak ma,ale u virtuala mi to hraje bud z repro nebo ze sluchatek,mam to nastaveny uplně stejně jako v notebooku a prostě to nejede :x

PVD
Příspěvky: 136
Registrován: 09 bře 2007 00:25

Příspěvek od PVD » 11 led 2008 02:15

tak mas asi neco spatne nastavene ve virtualu ne. porovnej co mas kde v konfiguraci jinaci a uvidis

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 11 led 2008 08:02

Ve VDJ mívám nastavenou Asio zvukovku a musis mit taky vybrané 2 výstupy - repro + sluchátka ... potom ti dole vyskočí jak to chceš řeěit ... kanály ... tak 1 a 2 channel si dáš na bedny a 3 a 4 channel si das jako sluchátka ... no a běží to ... este poustim bcd a mrknu na ovladač asio zvukovky u hodin ... :-D ... no hele tam nemáš co dát špatně ... tam je všechno putna jak nastavíš ... hlavně abys tam měl B-DJ a ne Advanced ... tak kdyz uz sem v tom taj tu mrknu do VDJ ...
tak sem ti to rovnou blejskl ... na tomto mi to faka v poho ...

Obrázek

Flashman
Příspěvky: 17
Registrován: 06 led 2008 02:02

Příspěvek od Flashman » 11 led 2008 11:37

Buchy píše:Ve VDJ mívám nastavenou Asio zvukovku a musis mit taky vybrané 2 výstupy - repro + sluchátka ... potom ti dole vyskočí jak to chceš řeěit ... kanály ... tak 1 a 2 channel si dáš na bedny a 3 a 4 channel si das jako sluchátka ... no a běží to ... este poustim bcd a mrknu na ovladač asio zvukovky u hodin ... :-D ... no hele tam nemáš co dát špatně ... tam je všechno putna jak nastavíš ... hlavně abys tam měl B-DJ a ne Advanced ... tak kdyz uz sem v tom taj tu mrknu do VDJ ...
tak sem ti to rovnou blejskl ... na tomto mi to faka v poho ...

Obrázek
tak tady je problém,měl jsem nastavenej pouze ten dvoukanalovej mix,bez těch sluchatek,takže díky........ale je zajimavy že v notebooku mam nastavenej ten dvoukanal a jede to :roll: :roll:

David
Příspěvky: 11
Registrován: 11 led 2008 12:58

Příspěvek od David » 11 led 2008 13:00

Mám dotaz a trošku problém s BCD 2000. Používám Virtual DJ 4,2 a teď se mi stává že po cca 30s se BCDčko zastaví a přestane hrát.Bez jaké koli hlášky o kolizi se SW........
Hledal jsem už různá nastavení a nedaří se. Jinak BCDčko používám s Acer Aspire 7220 a XP.
Prosím poraďte kde je chyba.Na normálním PC mě to nedělá!?

Odpovědět