prosím o pomoc jak přesně zapojit bcd 2000???
prosím o pomoc jak přesně zapojit bcd 2000???
asi mě budete mít za lamu,ale potřeboval bych poradit jak přesně mam zapojit bcd 2000,na doporučení jsem si tedy pořídil bcd 2000 a....mam pc...normální žadnej noťas...zatim .....v pc je 5.1 zvukovka a mam 5,1 repro genius,zatim jen takhle na domácí hraní než se do toho dostanu,teprve začínam s djingem a dostavam od kamoše co hraje vždycky tak hodku hodku a pul na nějaky party at si zahraju,ale se zapojováním nemam žadne zkušenosti,myslel jsem že k bcd bude nějakej spešl kabel pro zvuk,usb ten nepočítam to je jasny,jen prostě potřebuju napojit repro.nevim jestli mam sehnat nějakej kabel a zapojit ho do bcd a z toho do zvukovky v pc a do zvukovky v pc napojit to 5.1 repro,nebo napojit přímo repro do bcd,ale to zas nevim jak,když na bcd jsou jen 2 linky upod tím master a mě z repra vedou tři...černej,žlutej a zelenej.......no mam v tom chaos,tak prosím o jakoukoliv radu,nebo navod,nejlépe s obrazky.....děkuji moc a sry že jsem takova lama a nevim jak na takovou jednoduchou věc
Flashman píše:tak už mi to tak nějak hraje ale mam jeden malej problém,ve vdj 4.1 mi nejdou sluchatka,v B-DJ funguje uplně vše jak by asi mělo ale chtěl jsem si zahrat spíš přes vdj,protože je tam více efektu,tam jich mam asi tak 17 a v b-dj jen 5.co s tím???ty sluchatka mě docela štvou
tak už mam zase tenhle problém,sluchatka nedjou,nebo,když to přepnu tak jdou zase sluchatka a repro ne.....ach jo,co s tím,na notebooku všechno šlape,ale v pc ne....proč???
to bude určitě nastavením.. pri správném nastavení ovladačů by ti přes usb kabel měly běhat jak midi instrukce tak zvuk a ten bys měl nasměrovat přes mastervýstup na konzoli do repra a přes sluchátkový výstup do sluchátek.. osobně tuto konzoli nemám ale mám NTC přes něj jen ovládám dj soft a zvukovku mám přes další usb a funguje to bezproblémově.. tohle by mělo být podobné...Flashman píše:...ach jo,co s tím,na notebooku všechno šlape,ale v pc ne....proč???
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
je zajimavy že na notebooku mi to facha uplně v pohodě ale ve stolním pc ne,ale jen virtual.orig soft ten B-DJ mi funguje jak tam tak tam špičkově bez chyby,tam to hraje jak ma,ale u virtuala mi to hraje bud z repro nebo ze sluchatek,mam to nastaveny uplně stejně jako v notebooku a prostě to nejedehoolifan píše:to bude určitě nastavením.. pri správném nastavení ovladačů by ti přes usb kabel měly běhat jak midi instrukce tak zvuk a ten bys měl nasměrovat přes mastervýstup na konzoli do repra a přes sluchátkový výstup do sluchátek.. osobně tuto konzoli nemám ale mám NTC přes něj jen ovládám dj soft a zvukovku mám přes další usb a funguje to bezproblémově.. tohle by mělo být podobné...Flashman píše:...ach jo,co s tím,na notebooku všechno šlape,ale v pc ne....proč???
Ve VDJ mívám nastavenou Asio zvukovku a musis mit taky vybrané 2 výstupy - repro + sluchátka ... potom ti dole vyskočí jak to chceš řeěit ... kanály ... tak 1 a 2 channel si dáš na bedny a 3 a 4 channel si das jako sluchátka ... no a běží to ... este poustim bcd a mrknu na ovladač asio zvukovky u hodin ... ... no hele tam nemáš co dát špatně ... tam je všechno putna jak nastavíš ... hlavně abys tam měl B-DJ a ne Advanced ... tak kdyz uz sem v tom taj tu mrknu do VDJ ...
tak sem ti to rovnou blejskl ... na tomto mi to faka v poho ...
tak tady je problém,měl jsem nastavenej pouze ten dvoukanalovej mix,bez těch sluchatek,takže díky........ale je zajimavy že v notebooku mam nastavenej ten dvoukanal a jede toBuchy píše:Ve VDJ mívám nastavenou Asio zvukovku a musis mit taky vybrané 2 výstupy - repro + sluchátka ... potom ti dole vyskočí jak to chceš řeěit ... kanály ... tak 1 a 2 channel si dáš na bedny a 3 a 4 channel si das jako sluchátka ... no a běží to ... este poustim bcd a mrknu na ovladač asio zvukovky u hodin ... ... no hele tam nemáš co dát špatně ... tam je všechno putna jak nastavíš ... hlavně abys tam měl B-DJ a ne Advanced ... tak kdyz uz sem v tom taj tu mrknu do VDJ ...
Mám dotaz a trošku problém s BCD 2000. Používám Virtual DJ 4,2 a teď se mi stává že po cca 30s se BCDčko zastaví a přestane hrát.Bez jaké koli hlášky o kolizi se SW........
Hledal jsem už různá nastavení a nedaří se. Jinak BCDčko používám s Acer Aspire 7220 a XP.
Prosím poraďte kde je chyba.Na normálním PC mě to nedělá!?
Hledal jsem už různá nastavení a nedaří se. Jinak BCDčko používám s Acer Aspire 7220 a XP.
Prosím poraďte kde je chyba.Na normálním PC mě to nedělá!?