prosím o pomoc jak přesně zapojit bcd 2000???

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 11 led 2008 19:18

přečetl jsem si to dneska ráno a celej den mám brouka v hlavě Dejve ... :D Takze rikas ze si pustis pisnicku ve VDJ a tzřeba aniž bys na BCD šáhl (třeba na bassy a tak)... tak se ti to BCD prostě sekne ? a pak nijak nereaguje ? a vdj hraje dál jo ? no nemáš třeba nastavené to noutbůkovské šetření energií na usb portech ? esik jo tka vypnout :)

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Příspěvek od hoolifan » 11 led 2008 19:22

a nemáš třeba cracklou verzi VDJje?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Mr_Thunder
Příspěvky: 5
Registrován: 01 led 2008 18:09

Příspěvek od Mr_Thunder » 11 led 2008 19:38

Mě to dělá něco podobného, BCDčko funguje v BDJ nebo třeba v DJdecks v pohodě a tak jak má. Trochu to specifikuju: Když v configu ve Virtual DJovi nastavím jako zvukovku BCD 2000 ASIO tak to dělá uplně to stejné jako Davidovi, ale když dám třeba ASIO4all tak to jede všechno v pohodě. Ovladačem mám tuším poslední (1.1.1.0) nevím no, taky jsem z toho celkem zmatený :cry:

David
Příspěvky: 11
Registrován: 11 led 2008 12:58

Příspěvek od David » 12 led 2008 15:18

Virtual je není origo, ale na normálním PCčku to šlape.Jo ještě k těm USBčkám kde to mám vypnout, protože to by mohlo být ono. Jen ještě k tomu seknutí.Prostě se všechno zabrzdí a hotovo.Vlezu do nastavení a přepnu výstupy a zase to nastavím zpět jak potřebuju a ono ta mrcha zase jede, ale cca 1 minutu.Jsee z toho celkem moka placky ........... :?

Mr_Thunder
Příspěvky: 5
Registrován: 01 led 2008 18:09

Příspěvek od Mr_Thunder » 12 led 2008 16:16

uplně stejný problém... :?

dimi256
Příspěvky: 10
Registrován: 01 lis 2007 15:45

Příspěvek od dimi256 » 12 led 2008 16:45

David píše:Virtual je není origo, ale na normálním PCčku to šlape.Jo ještě k těm USBčkám kde to mám vypnout, protože to by mohlo být ono. Jen ještě k tomu seknutí.Prostě se všechno zabrzdí a hotovo.Vlezu do nastavení a přepnu výstupy a zase to nastavím zpět jak potřebuju a ono ta mrcha zase jede, ale cca 1 minutu.Jsee z toho celkem moka placky ........... :?
Mrkněte se dolu na stranu 5 v manuálu k bcd, je tam popsano jak vypnout volbu Microsoft ACPI a jak zakázat volbu povolit počítači vypínat zařízení z důvodu úspory energie.

David
Příspěvky: 11
Registrován: 11 led 2008 12:58

Příspěvek od David » 12 led 2008 16:55

Všechno je zakázaný!!! Už vážně nevím kde je chyba................. :?:

dimi256
Příspěvky: 10
Registrován: 01 lis 2007 15:45

Příspěvek od dimi256 » 12 led 2008 17:18

David píše:Všechno je zakázaný!!! Už vážně nevím kde je chyba................. :?:
Pak bych teda jeste zkusil zakazat vsechny usb radice mimo toho na kterym je pripojen bcd. Jo a po zakazani Microsoft ACPI ve spravci zarizeni se musi restartovat pc aby si nacetl jiny ovladac!

David
Příspěvky: 11
Registrován: 11 led 2008 12:58

Příspěvek od David » 12 led 2008 17:30

Mě z toho asi jebne.Teď jsem stáhl Virtuala 5 z jejich stránek (trial verze) a normálně to jede!!!! Tak teď už nechápu vůbec nic. :(

David
Příspěvky: 11
Registrován: 11 led 2008 12:58

Příspěvek od David » 12 led 2008 17:36

Beru zpět! Dělá to pořád..................
:evil:

dimi256
Příspěvky: 10
Registrován: 01 lis 2007 15:45

Příspěvek od dimi256 » 12 led 2008 17:44

Já sem měl taky úplně stejný problém. Pomohlo mi vše nepotřebné zakázat ve správci zařízení, tzn. hlavně to ACPI, zakázat všechny nepotebné usb porty, na povolenych vypnout vypinani zarizeni z duvodu uspory energie, vypnout integr.zvuk., a wifi.

David
Příspěvky: 11
Registrován: 11 led 2008 12:58

Příspěvek od David » 12 led 2008 18:13

TAkže už jsem na to přišel díky kolegovi tady na foru a tím mu chci poděkovat.Vážně to dělá WIFIna.No to nemá chybu .............. ještě jednou děěěkuji :lol:

Mr_Thunder
Příspěvky: 5
Registrován: 01 led 2008 18:09

Příspěvek od Mr_Thunder » 12 led 2008 18:40

to je zajímavé, já na notebooku zase všechno v pohodě a na stolním PC tyhle problémy neustále přetrvávají a já už jsem bezradný.... :( :roll:

David
Příspěvky: 11
Registrován: 11 led 2008 12:58

Příspěvek od David » 12 led 2008 18:50

KAždopádně je to divný a já už byl dost nasranej, protože jsem zkrs BCDčko předělával systém a sháněl ovladače jako ten vůl a skoro zbytečně .............
Ale naštěstí to chodí jak má. Asi se půjdu zbořit. Po čtrnácti dnech trápení konečně uspěch!!!! :arrow:

David
Příspěvky: 11
Registrován: 11 led 2008 12:58

Příspěvek od David » 14 led 2008 18:16

Takže pánové je to zde zase!!! Tentokrát ale s tím že se to sekne totálně a Notes jde do tvrdýho resetu bez výstrahy.Vylítne nějaká hláška v modrým okně a hotovo.Já už vážně nevím. :(

Odpovědět