přečetl jsem si to dneska ráno a celej den mám brouka v hlavě Dejve ... Takze rikas ze si pustis pisnicku ve VDJ a tzřeba aniž bys na BCD šáhl (třeba na bassy a tak)... tak se ti to BCD prostě sekne ? a pak nijak nereaguje ? a vdj hraje dál jo ? no nemáš třeba nastavené to noutbůkovské šetření energií na usb portech ? esik jo tka vypnout
Mě to dělá něco podobného, BCDčko funguje v BDJ nebo třeba v DJdecks v pohodě a tak jak má. Trochu to specifikuju: Když v configu ve Virtual DJovi nastavím jako zvukovku BCD 2000 ASIO tak to dělá uplně to stejné jako Davidovi, ale když dám třeba ASIO4all tak to jede všechno v pohodě. Ovladačem mám tuším poslední (1.1.1.0) nevím no, taky jsem z toho celkem zmatený
Virtual je není origo, ale na normálním PCčku to šlape.Jo ještě k těm USBčkám kde to mám vypnout, protože to by mohlo být ono. Jen ještě k tomu seknutí.Prostě se všechno zabrzdí a hotovo.Vlezu do nastavení a přepnu výstupy a zase to nastavím zpět jak potřebuju a ono ta mrcha zase jede, ale cca 1 minutu.Jsee z toho celkem moka placky ...........
David píše:Virtual je není origo, ale na normálním PCčku to šlape.Jo ještě k těm USBčkám kde to mám vypnout, protože to by mohlo být ono. Jen ještě k tomu seknutí.Prostě se všechno zabrzdí a hotovo.Vlezu do nastavení a přepnu výstupy a zase to nastavím zpět jak potřebuju a ono ta mrcha zase jede, ale cca 1 minutu.Jsee z toho celkem moka placky ...........
Mrkněte se dolu na stranu 5 v manuálu k bcd, je tam popsano jak vypnout volbu Microsoft ACPI a jak zakázat volbu povolit počítači vypínat zařízení z důvodu úspory energie.
David píše:Všechno je zakázaný!!! Už vážně nevím kde je chyba.................
Pak bych teda jeste zkusil zakazat vsechny usb radice mimo toho na kterym je pripojen bcd. Jo a po zakazani Microsoft ACPI ve spravci zarizeni se musi restartovat pc aby si nacetl jiny ovladac!
Já sem měl taky úplně stejný problém. Pomohlo mi vše nepotřebné zakázat ve správci zařízení, tzn. hlavně to ACPI, zakázat všechny nepotebné usb porty, na povolenych vypnout vypinani zarizeni z duvodu uspory energie, vypnout integr.zvuk., a wifi.
TAkže už jsem na to přišel díky kolegovi tady na foru a tím mu chci poděkovat.Vážně to dělá WIFIna.No to nemá chybu .............. ještě jednou děěěkuji
KAždopádně je to divný a já už byl dost nasranej, protože jsem zkrs BCDčko předělával systém a sháněl ovladače jako ten vůl a skoro zbytečně .............
Ale naštěstí to chodí jak má. Asi se půjdu zbořit. Po čtrnácti dnech trápení konečně uspěch!!!!
Takže pánové je to zde zase!!! Tentokrát ale s tím že se to sekne totálně a Notes jde do tvrdýho resetu bez výstrahy.Vylítne nějaká hláška v modrým okně a hotovo.Já už vážně nevím.