Pioneer DDJ-T1 a DDJ-S1 Controller
Re: Pioneer DDJ-T1 a DDJ-S1 Controller
Zvuk jde přímo z konzole, má interní zvukovku. Takže jestli tomu rozumím dobře, Pio vyrábí o něco horší zvukovky jako Denon? A proč teda každej prahne po Pioneeru, když má horší zvuk? Přece zvuk je podle mě jeden z nejhlavnějších faktorů :/
2xTechnics SL1210 MK5+Denon DN-X1100+Serato+RCF+Seen. HD25
lebo je to pioneer
malokto ti povie dovod preco je lepsi ako ine znacky. v europe vladne Pio mania

on ten zvuk zas o tolik horsi neni, hlavne tady skoro nikdo nema aparaturu, na ktery by to bylo poznat.
Zvuk není všechno, nejdůležitější je ergonomie ovládání a tady Pioneer prostě vede a je to důvod proč se prodává. Denon má u svých výrobků papírově lepší technické parametry, ale jak už tady bylo uvedeno, ten rozdíl stejně nebude slyšet a navíc ve většině podniků ten kontrolér stejně ještě připojuješ do jejich mixážního pultu přes který to jde teprve ven a bohužel mnohdy tyto mixáky především v diskotékách jsou nejslabším článkem celého řetězce, nejčastěji v ppdobě mixu behringer nebo omnitronicunderbeat píše:Zvuk jde přímo z konzole, má interní zvukovku. Takže jestli tomu rozumím dobře, Pio vyrábí o něco horší zvukovky jako Denon? A proč teda každej prahne po Pioneeru, když má horší zvuk? Přece zvuk je podle mě jeden z nejhlavnějších faktorů :/
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Ještě mě trošku trápí, že většinou výrobce uvádí u této konzlole, že je pro domácí použití :/ Nevím jestli z toho nebudu mít blbej pocit až budu hrát na akci 

CDJ850 jsou také uváděny jakou pro domácí použití 

No na mojí RCF to právě poznat docela jde. Schválně jsem pozval 2 kámoše a pustil jim zvuk z Pio a poté z Denonu a oba mi řekli, že zvuk z Pio je méně kvalitní. Volal jsem do basys.cz a tam problém řeším s prodejcem. Sám mi řekl že se mu to nějak nezdá, že zvuk z Pio by měl být krystalicky čistý a že zjistí věci kolem toho a dá mi vědět na mail, tak sem pak napíšu jak to dopadlo. Když mi nijak nepomůže, budu to muset nejspíš řešit nějakým jednoduchým studiovým mixem nebo eqalizérem.. v tom se ale zase až tak nevyznámhoncka píše:on ten zvuk zas o tolik horsi neni, hlavne tady skoro nikdo nema aparaturu, na ktery by to bylo poznat.

V prehravacich se nevyznam, ale mam PIO DJM707 a mel jsem to na akci s A&H Xone62, bylo to zapojeny 2 gramce na pio, 2 gramce na A&H, oba 2 mixy do Midas Verona 240 velkyho mixu (ve svy tride nejlepsi co jde koupit) a jelo to pres soundsystem Nexo Alpha, hrali 2 Djove najednou a neslo poznat podle zvuku, z kteryho dj mixu to jede
BTW u tvyho testu vedeli kterej player hraje? Psychoakustika dokaze divy
Jestli to ale je v prehravaci, tak to nicim nevylepsis, max by si mohl upravit dynamiku signalu nejakym kompresorem, ale z cistotou nic neudelas

Jestli to ale je v prehravaci, tak to nicim nevylepsis, max by si mohl upravit dynamiku signalu nejakym kompresorem, ale z cistotou nic neudelas
No právě oni nevěděli z čeho jim to pouštím :/ Nejsem tak zkušený a nevím jaký je rozdíl mezi dynamikou a čistotou zvuku, ale když to řeknu jako laik, chci odstranit ze zvuku např. ty plechové basy a dodat jim ten správný basový nádech. Mohli by jste mi prosím tedy doporučit nějaký ten kompresor jako říkáte? Díky moc!honcka píše:V prehravacich se nevyznam, ale mam PIO DJM707 a mel jsem to na akci s A&H Xone62, bylo to zapojeny 2 gramce na pio, 2 gramce na A&H, oba 2 mixy do Midas Verona 240 velkyho mixu (ve svy tride nejlepsi co jde koupit) a jelo to pres soundsystem Nexo Alpha, hrali 2 Djove najednou a neslo poznat podle zvuku, z kteryho dj mixu to jede
nejlepsi budes, kdyz si to nahrajes do kompu, skusis na to aplikovat ruzny efekty, kompresor je defakto efekt, takhle zjistis, jestli ti to vubec pomuze, nez si koupis nejakou HW masinu. Pri dobrym nastaveni kompresor si ztvrdi a zhutni basy, nevim, co mas za aparat, resp, jestli mas RCF jenom kompakty, nebo i s wooferama, aby ti to modifikovalo akorat basy, tak to musis mit vicepasmovy aparat, jinak je to potreba jako dynamicky ekvalizer, kde muzes nastavit primo frekvence
Hlavně jestli si použil stejný dj program
Tak už to mám, už jsem na to přišel. Ten dobrej zvuk dělá můj mix Denon DN-X 1100 !!! Zkoušel jsem konzoli zapojit na přímo a přes mix a výsledek je opravdu znatelný, přes mix to hraje opravdu lépe a čistěji. Ale zase se mi nechce jen kvůli zvuku doma nechávat mix za 10 000,- Raději by jsem ho prodal (na mixování ho již nepotřebuji) a koupil bych si nějakou levnější variantu... Nevíte o něčem co by pomohlo?
pomohlo by predat pindura a nechat si denonyunderbeat píše:Tak už to mám, už jsem na to přišel. Ten dobrej zvuk dělá můj mix Denon DN-X 1100 !!! Zkoušel jsem konzoli zapojit na přímo a přes mix a výsledek je opravdu znatelný, přes mix to hraje opravdu lépe a čistěji. Ale zase se mi nechce jen kvůli zvuku doma nechávat mix za 10 000,- Raději by jsem ho prodal (na mixování ho již nepotřebuji) a koupil bych si nějakou levnější variantu... Nevíte o něčem co by pomohlo?

Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II
díky za radu, ale o tom už se psalo výšenema.dj píše:pomohlo by predat pindura a nechat si denonyunderbeat píše:Tak už to mám, už jsem na to přišel. Ten dobrej zvuk dělá můj mix Denon DN-X 1100 !!! Zkoušel jsem konzoli zapojit na přímo a přes mix a výsledek je opravdu znatelný, přes mix to hraje opravdu lépe a čistěji. Ale zase se mi nechce jen kvůli zvuku doma nechávat mix za 10 000,- Raději by jsem ho prodal (na mixování ho již nepotřebuji) a koupil bych si nějakou levnější variantu... Nevíte o něčem co by pomohlo?.....aj sam vyrobca priznava, ze je to na domace pouzitie

Asi na to kašlu a Pioneera prodám. Opravdu mě ten zvuk hodně zklamal :confused2: I když si zvuk pustím jen do sluchátek, je to fakt hrůza. Vůbec se to nedá srovnat např. se zvukem když mixujete přes gramofony. To mě na téhle konzoli moc mrzí a u výhradního dodavatele Pio do ČR mi taky neporadili
Takže sbohem Pioneere, moc dobře mi s tebou nebylo.....