Pioneer DDJ-T1 a DDJ-S1 Controller

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Azu

Re: Pioneer DDJ-T1 a DDJ-S1 Controller

Příspěvek od Azu »

Srovnávat gramce a MP3 to opravdu nejde.
Buď v tom případě rád že jsi neslyšel jiné kontroléry, respektive zvukové karty :)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

underbeat

Příspěvek od underbeat »

Azu píše:Srovnávat gramce a MP3 to opravdu nejde.
Buď v tom případě rád že jsi neslyšel jiné kontroléry, respektive zvukové karty :)
Opravuji se. Myslel jsem na mysli nějaký DVS systém, v tomhle případě zrovna gramce Stanton+Serato Skratch co vlastní kamarád. Naprosto krásný svuk oproti Pio :)
2xTechnics SL1210 MK5+Denon DN-X1100+Serato+RCF+Seen. HD25

Azu

Příspěvek od Azu »

Já ti nějak pořád nevím, nějak se mně to stále nezdá, nepřijde mně že porovnáváš dvě stejné věci na stejně připojené aparatuře. Zkoušel sem kdysi porovnávat zvuk z DDJ-T1 a NI Audio 8 DJ a rozdíl ve zvuku sem nenašel slyšitelně žádný (HD25, Alesis M1), při zapojení přes cinch neměl zvuk z DDJ takovou sílu, ale po zapojení přes jacky byl naopak zvuk z DDJ silnější než z Audio 8, ale jiný rozdíl sem v tom nenašel a zvuková karta od Serata je prokazatelně zvukově horší než Audio 8 DJ, takže za stejných vlastností by si neměl dosáhnout lepších výsledků, natož moc znatelného rozdílu. Menší rozdíly se projevují při použití jiných programů, ale i když použiji stejnou MP3 v jiném programu, tak ten rozdíl je minimální, až při použití korekcí se rozdíly zvětšují což je dáno tím jak má ten program naprogramovaný ekvalizér. Pokud tedy pokaždé zvuk rovnou z kontroléru nebo ze zvukové karty pustíš do beden na přímo tak nevěřím to, že tam je nějaký extra znatelný rozdíl. Rozdíl bude v tom pokud ten zvuk ještě proženeš pokaždé jiným mixákem což je pochopitelné a také pokud na konci použiješ jinou aparaturu
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

underbeat

Příspěvek od underbeat »

Taky se mi to nějak celý nezdá :/ Každej píše že Pioneer má krystalickej zvuk, ale prostě já s tím zvukem fakt nejsem vůbec spokojen. Mám taky sluchadla HD25 a když si zapnu např. Cue odposlech, zvuk je strašně přebasovanej a přijde mi hodně nekvalitní, než když poslouchám sluchátka přes mix. Opravdu to je strašně poznat! Není třeba možné, že jsem zakoupil konzoli ještě s nějakým starým softem? Nebo pro tuhle konzoli ještě druhý novější soft neudělali?
2xTechnics SL1210 MK5+Denon DN-X1100+Serato+RCF+Seen. HD25

Volejka

Příspěvek od Volejka »

Pro Pioneer ddj-s1 vyšlo včera nový Serato ITCH 2.0, jinak já když porovnám DDJ-S1 a DJM 800 přes sluchátka HDJ 2000, tak ten rozdíl neslyším. Je možný, že jsem nahluchlej, ale ani na bedách MAD Sting 800 to není slyšet.......
Pioneer DDJ-S1 / Serato ITCH 2.0.1 || Pioneer HDJ 2000 || Dell Studio

vikeis

Příspěvek od vikeis »

Ahoj všichni,
koupil jsem si ddj-t1 ale nejsem moc znali v instalaci.Predtim jsem mel gramce a potom DJ-Wego.Rad hraji ale
nevim proste ja vse nastavit atd.
Byl by nekdo tady ochotny mi s tim na dalku pomoct,treba pres skype ...
Diky za odpoved .
Zatim se mejte

Odpovědět