Azu píše:Srovnávat gramce a MP3 to opravdu nejde.
Buď v tom případě rád že jsi neslyšel jiné kontroléry, respektive zvukové karty
Opravuji se. Myslel jsem na mysli nějaký DVS systém, v tomhle případě zrovna gramce Stanton+Serato Skratch co vlastní kamarád. Naprosto krásný svuk oproti Pio
Já ti nějak pořád nevím, nějak se mně to stále nezdá, nepřijde mně že porovnáváš dvě stejné věci na stejně připojené aparatuře. Zkoušel sem kdysi porovnávat zvuk z DDJ-T1 a NI Audio 8 DJ a rozdíl ve zvuku sem nenašel slyšitelně žádný (HD25, Alesis M1), při zapojení přes cinch neměl zvuk z DDJ takovou sílu, ale po zapojení přes jacky byl naopak zvuk z DDJ silnější než z Audio 8, ale jiný rozdíl sem v tom nenašel a zvuková karta od Serata je prokazatelně zvukově horší než Audio 8 DJ, takže za stejných vlastností by si neměl dosáhnout lepších výsledků, natož moc znatelného rozdílu. Menší rozdíly se projevují při použití jiných programů, ale i když použiji stejnou MP3 v jiném programu, tak ten rozdíl je minimální, až při použití korekcí se rozdíly zvětšují což je dáno tím jak má ten program naprogramovaný ekvalizér. Pokud tedy pokaždé zvuk rovnou z kontroléru nebo ze zvukové karty pustíš do beden na přímo tak nevěřím to, že tam je nějaký extra znatelný rozdíl. Rozdíl bude v tom pokud ten zvuk ještě proženeš pokaždé jiným mixákem což je pochopitelné a také pokud na konci použiješ jinou aparaturu
Taky se mi to nějak celý nezdá :/ Každej píše že Pioneer má krystalickej zvuk, ale prostě já s tím zvukem fakt nejsem vůbec spokojen. Mám taky sluchadla HD25 a když si zapnu např. Cue odposlech, zvuk je strašně přebasovanej a přijde mi hodně nekvalitní, než když poslouchám sluchátka přes mix. Opravdu to je strašně poznat! Není třeba možné, že jsem zakoupil konzoli ještě s nějakým starým softem? Nebo pro tuhle konzoli ještě druhý novější soft neudělali?
Pro Pioneer ddj-s1 vyšlo včera nový Serato ITCH 2.0, jinak já když porovnám DDJ-S1 a DJM 800 přes sluchátka HDJ 2000, tak ten rozdíl neslyším. Je možný, že jsem nahluchlej, ale ani na bedách MAD Sting 800 to není slyšet.......
Ahoj všichni,
koupil jsem si ddj-t1 ale nejsem moc znali v instalaci.Predtim jsem mel gramce a potom DJ-Wego.Rad hraji ale
nevim proste ja vse nastavit atd.
Byl by nekdo tady ochotny mi s tim na dalku pomoct,treba pres skype ...
Diky za odpoved .
Zatim se mejte