Numark Mixtrack..
Numark Mixtrack..
Ahoj, má ho niekto ?
Celkom sa mi pozdáva ale obávam sa knobov a trochu sa mi zdá divné, že poťáky nejdú stlačiť dovnútra ako EQ kill, ale sú na to samostné tlačítka...
Celkom sa mi pozdáva ale obávam sa knobov a trochu sa mi zdá divné, že poťáky nejdú stlačiť dovnútra ako EQ kill, ale sú na to samostné tlačítka...
Re: Numark Mixtrack..
to že potáky nejdou stisknout je jedině výhoda
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
A to si si istý ?
Tak určite je menšia pravdepodobnosť že sa pokazí poťák, keď sa nestláča, o to lahšie sa vymení, keďže nestláčacie zoženieš vpohode.. narozdiel od stláčacích..
A k tej konzole - vedel by si mi niečo povedať, či ani nie..
Tak určite je menšia pravdepodobnosť že sa pokazí poťák, keď sa nestláča, o to lahšie sa vymení, keďže nestláčacie zoženieš vpohode.. narozdiel od stláčacích..
A k tej konzole - vedel by si mi niečo povedať, či ani nie..
Při stisku poťáku si můžež být jist, že krom stisku s ním i trochu vždy pootočíš, takže máš korekce nastavené v tu chvíli jinak, navíc mačkat tlačítka je mnohem pohodlnější a rychlejší.
Tak to si ma potešil celkom, mne sa to zdalo práveže divné..
A k prevedeniu kontroleru - nevidel si to, neohmatal náhodou ?
Resp. čo hovoríš na to rozloženie ovládacích prvkov ?

Resp. sťačí na začiatok ? Viem že sa tu už dlho rozpisujem a rozhodujem vyše pol roka, ale furt som nenašiel to pravé orechové..
Zdá sa mi tam zvláštna efektová časť. Lebo v traktore má každý efekt ovládacie knoflíčky.. Na tomto kontroléri je len SELECT + 2 poťáky na nastavenia efektu..
Ono, očakávam odpoveď typu, že je to kontroler, že všetko namapujem ako potrebujem, ale ostatné veci sú dosť dôležité, nechcel by som o ne prísť, čiže stačí na kontrolovanei efektu len 2 poty ?
Hmm a ešte otázočka.. Ten Master Gain v strede nie je dosť nešťastné riešenie ? Bojím sa napríklad že stiahnem ten miesto bočných, alebo tak...
A k prevedeniu kontroleru - nevidel si to, neohmatal náhodou ?
Resp. čo hovoríš na to rozloženie ovládacích prvkov ?

Resp. sťačí na začiatok ? Viem že sa tu už dlho rozpisujem a rozhodujem vyše pol roka, ale furt som nenašiel to pravé orechové..
Zdá sa mi tam zvláštna efektová časť. Lebo v traktore má každý efekt ovládacie knoflíčky.. Na tomto kontroléri je len SELECT + 2 poťáky na nastavenia efektu..
Ono, očakávam odpoveď typu, že je to kontroler, že všetko namapujem ako potrebujem, ale ostatné veci sú dosť dôležité, nechcel by som o ne prísť, čiže stačí na kontrolovanei efektu len 2 poty ?
Hmm a ešte otázočka.. Ten Master Gain v strede nie je dosť nešťastné riešenie ? Bojím sa napríklad že stiahnem ten miesto bočných, alebo tak...
takže tady mas fotku bez zvukovky což si myslim,mno bral bych radsi tu verzi se zvukovkou kdyz je o 400 dražší, navic tento kontroler je delaný pro Virtual DJ a tam co vim(dlouhoo jsem ho nepouzival) ty dva knoby na efekty staci, kdyz se to tak veme tak na traktor ti staci jen jeden knob na ovladani parametru efektu(ted nemyslim hlasitost) navic tu nevidim Gain kanalu jako takovy( nemyslim savli (coz je tady nazvana jako gain,proc?? to nevim) ale dalsi knob obvykle nad Treble). Ten Master v pripade potreby prelepis paskou pokud mas prsty jak drevorubec
a bude se ti stahovat. Jinak co bych asi dal jinak jsou ty kill tlacitka jinak je delany jak vetsina kontroleru a budeš si ho muset stejne v traktoru namapovat sam (pokud teda neni na netu mapping)

Tento konkrétne predávajú s Traktor LE.. teda podla toho čo som pozeral na nete.
Ten nový Pro so zvukajdou už dávajú s VDJom LE..
Tiež som za ten zo zvukovkou... No u nás som ho zatial nevidel ani v ešopoch..
Ešte počkám na nový Reloop, ktorého cenu 6000kč keď som zbadal, padla mi sánka.. Lebo nachlp to isté ako DJ2 ale ovela lacnejšie..
No a k tým gainom. Originál GAIN to je maximálna hlasitosť toho kanálu aj keď dáš šavlu úplne hore nie ? Gainom sa dolaďuje hlasitosť trackov nie ? Aby po prechode nebol jeden ovela tichší, aj keď budú obe šavle otvorené, nie ?
A aj tak mám najradšej Traktor Pro, čiže mapovať by som musel aj tak aj tak, lebo vraj LE mapy nejdú vložiť do PRO.
Prípadne ten master gain sa dá v mappingu vypnúť určite..
Ten nový Pro so zvukajdou už dávajú s VDJom LE..
Tiež som za ten zo zvukovkou... No u nás som ho zatial nevidel ani v ešopoch..
Ešte počkám na nový Reloop, ktorého cenu 6000kč keď som zbadal, padla mi sánka.. Lebo nachlp to isté ako DJ2 ale ovela lacnejšie..
No a k tým gainom. Originál GAIN to je maximálna hlasitosť toho kanálu aj keď dáš šavlu úplne hore nie ? Gainom sa dolaďuje hlasitosť trackov nie ? Aby po prechode nebol jeden ovela tichší, aj keď budú obe šavle otvorené, nie ?
A aj tak mám najradšej Traktor Pro, čiže mapovať by som musel aj tak aj tak, lebo vraj LE mapy nejdú vložiť do PRO.
Prípadne ten master gain sa dá v mappingu vypnúť určite..
Ešte - nevieš prosím čo je ten STUTTER ?
jo uz to vidim, verze bez zvukovky je s Traktorem LE.
jinak ja se divam jen na club-music.cz a tam vidim jen Reloop Mixage(new kontroler ted nedavno)
S tim gainem mas pravdu jen nevim pro savli oznacily jako gain..
A kdyz budes mapovat sam tak urco si davat na Master tu savli nemusis, to je uz vyhoda mapovani
Ten Stutter nevim co je
jinak ja se divam jen na club-music.cz a tam vidim jen Reloop Mixage(new kontroler ted nedavno)
S tim gainem mas pravdu jen nevim pro savli oznacily jako gain..
A kdyz budes mapovat sam tak urco si davat na Master tu savli nemusis, to je uz vyhoda mapovani
Ten Stutter nevim co je
Jj Myslel som ten Mixage IE..
Ale asi by som chcel so zvukajdou.. Síce na všetkom, kde na čom by som hral mám viac kanálové zvukovy, alebo do desktop PC si hodím ešte 1 (keďže sa mi ich doma v skrini vála asi 5)..
Uvidíme no
Ale tento ma naozaj zaujal
Ale asi by som chcel so zvukajdou.. Síce na všetkom, kde na čom by som hral mám viac kanálové zvukovy, alebo do desktop PC si hodím ešte 1 (keďže sa mi ich doma v skrini vála asi 5)..
Uvidíme no

Ale tento ma naozaj zaujal

se zvukovkou dal uz nic nemusi resit vemes tri veci (book,konzolu a sluchatka) a jdeš 

Jop.
Naviac aj tak si myslím, že zvukovka v kontroleri je lepšia ako viackanálovka v notebooku..
A ešte sa vráťme nachvílu k tým GAINom.. Používa sa to nejak často ? Resp. používaš ty úpravu gainu ?
A nevieš kedy bude k dostaniu ten Mixtrack Pro ? Zatial som to videl len v ČR, aj to nie na sklade, všetko na objednávky..
Naviac aj tak si myslím, že zvukovka v kontroleri je lepšia ako viackanálovka v notebooku..
A ešte sa vráťme nachvílu k tým GAINom.. Používa sa to nejak často ? Resp. používaš ty úpravu gainu ?
A nevieš kedy bude k dostaniu ten Mixtrack Pro ? Zatial som to videl len v ČR, aj to nie na sklade, všetko na objednávky..
Na sklad nebere dneska nikdo skoro nic, obzvlášť na konci roku ne. Je normálně v prodeji, takže není jej problém po objednání dodat zhruba do 10 dnů
mno gain při každem songu na něj šáhnu, takze docela pouzivany
ale muzes vzdycky prohnat MP3gain (program ktery ti srovna hlasitosti na urcitou uroven,kterou nastavis) takze bys teoreticky na gain mohl zapomenout ale programek to nesrovna na 100% stejnou uroven ( ty desetiny tam jsou plus minus
)

Tak skúsim pozrieť ešte niečo..
Ale škoda no.. Páči sa mi ešte ten Mixage, ale je už mimo rozpočet.. Ja to chcem na také "bavkanie" sa zatial..
Ešte majú super akciu na Hercules 4ku Steel tuším, ale ten mi je nejak nesympatický..
Ale škoda no.. Páči sa mi ešte ten Mixage, ale je už mimo rozpočet.. Ja to chcem na také "bavkanie" sa zatial..
Ešte majú super akciu na Hercules 4ku Steel tuším, ale ten mi je nejak nesympatický..