Numark Mixtrack..

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
crewy

Re: Numark Mixtrack..

Příspěvek od crewy »

Azu píše:Já nevím kam na tyhle dementní dotazy chodíte, to je snad samozřejmé, nebo jste snad někdo někdy viděl mixážní pult bez možnosti si pustit vybranou skladbu do sluchátek, to je základ djingu bez toho by to nešlo. Ale jelikož se mně na stejný dotaz ptají minimálně 2 lidi týdně, tak si začínám myslet, že vás to snad někde učej.
To se mi libí. :-D

sprem

Příspěvek od sprem »

Oni nemajú boha pri sebe !
Rozdiel 60 eur ?! To si už každý kúpi tú zvukovku od Numarku, ktorá bude niekde inde ako hentá v kontroleri..

beatIT

Příspěvek od beatIT »

sprem píše:Oni nemajú boha pri sebe !
Rozdiel 60 eur ?! To si už každý kúpi tú zvukovku od Numarku, ktorá bude niekde inde ako hentá v kontroleri..
daj plz link na tu zvukovku od numarku...

sprem

Příspěvek od sprem »

Veď klasiko Numark I/O..

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

Numark DJi/O je dobra zvukovka, ale pokud nepotrebujes nekam zapojit mikrofon, tak a2dj je lepsi..mel jsem i/O a mam ted A2dj a reknu ti ze rozdil je vazne slyset a to nemusis byt netopyr ;-)
navic u i/o je ten zvukovy vstup resen jen jako pruchod, na master, takze,kdyz ji pouzivas tak,ze zapojis 2 kanaly na mixu, tak prijdes o tuto schopnost protoze ti signal z mikrofon pujde jen z jednoho kanalu na mixu..doufam,ze sem to vysvetlil pochopitelne :-) na druhou stranu se da mikro zapojit do mixu naprimo..ale k numark total controlu mi i/o slouzila temer rok bezproblemove..pak jsem ji prodal..mozna jeste nekomu slouzi :-)
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Odpovědět