Numark Mixtrack..

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
sprem

Re: Numark Mixtrack..

Příspěvek od sprem »

Ešte taká otázočka.
Mixtrack PRO / Vestax Typhoon ?

crewy

Příspěvek od crewy »

typhoon?? vsak ho mas drazsi jak ten tvuj vysnení reloop mixage interface E. :) tak vem reloopa a je to, sice bude az v unoru ale co nadelas :) nebo vem rovnou Reloopa digital jockey 2 bez zvukovky a budes to met hned, vicekanalove zvukovky mas a nez poradne natrenujes tak si koupis treba tu NA audio2dj a budes met good sestavicku. A nebo jetý vestax Vci 100 se da sehnat za 6000kc.

sprem

Příspěvek od sprem »

crewy píše:typhoon?? vsak ho mas drazsi jak ten tvuj vysnení reloop mixage interface E. :) tak vem reloopa a je to, sice bude az v unoru ale co nadelas :) nebo vem rovnou Reloopa digital jockey 2 bez zvukovky a budes to met hned, vicekanalove zvukovky mas a nez poradne natrenujes tak si koupis treba tu NA audio2dj a budes met good sestavicku. A nebo jetý vestax Vci 100 se da sehnat za 6000kc.
Reloop DJ2 nemá touch jogy :D

Azu

Příspěvek od Azu »

sprem píše:Reloop DJ2 nemá touch jogy :D
A ono je to nutné?
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

sprem

Příspěvek od sprem »

Neviem, to sa pýtam ja teba :)
Som amatér.. Djom amatérom sa ani nenazývam radšej..

A je niečo v podobnej cenovej reláci, ale s viac kontrolnými prvkami ? Jasné, že reloop DJ 2 IE ej best.. Touch jogy a plno ovládacích prvkov.. Otázka je, či to využijem na začiatku..

Hudbu by som chcel robiť ako house, trance až nejaký dance.. Proste všeličo..

crewy

Příspěvek od crewy »

plno ovladacich prvku sice ted nemusis plne vyuzit ale co budoucnost? zas budes kupovat novou konzoli proto ze ti nestaci? a zas prachy nekde v čoudu... :)

sprem

Příspěvek od sprem »

Veď hej..
Neviem či ma to bude baviť..
Ako, teraz ma to baví, ale čo v budúcnosti..
Uvažujem nad Reloop DJ2, lenže ten nemá zvukajdu ani touch jogy..
Hercules zas má aj zvukajdu, síce nie touch jogy, ale vraj je to sračka..

Tak sa neviem rozhodnúť.. :(

Poraďte mi dakto.

crewy

Příspěvek od crewy »

bud vem ten mixage aj se zvukovkou(54midi funkci) nebo Dj2 bez zvukovky(69midi funkci) a pak si dokoupis treba tu audio2dj zvukovku.

shimaquo

Příspěvek od shimaquo »

sprem píše:Jop.
Naviac aj tak si myslím, že zvukovka v kontroleri je lepšia ako viackanálovka v notebooku..

A ešte sa vráťme nachvílu k tým GAINom.. Používa sa to nejak často ? Resp. používaš ty úpravu gainu ?

A nevieš kedy bude k dostaniu ten Mixtrack Pro ? Zatial som to videl len v ČR, aj to nie na sklade, všetko na objednávky..
V9m to uplně přesně dky bude skladem protože na něj čekám taky..dice na profi DJ píší že ho mají skladem ale z numarku mkam jsem psal ohledně mapování pro traktor ( mixtrackpro je přemapován pro VDJ )a kompatibilitu s WIn7 64bit a neodpověděli mi ale pak jsme se od DJ-obchodu dozvěděl že jsou na cestě měli by dorazil někdy ke konci druhé poloviny prosince. Maping na traktor bude ke stažení v brzké době na netu po tom co se dostane na náš trh a s WIN 7 64bit by neměl být problém.. bylo mi doporučeno si ho formou nezávazné objednávky předobjednat aby ještě byl.

Snad sjme pomohl

shimaquo

Příspěvek od shimaquo »

jinak já bych rozhodně našetil ještě kousek akoupil Reloop ME který funguje jak midi tak i analog což je do budoucna jistá výhra protože se něj dají připojit dvě zařízení jako gramce nebo playery a funguje jako jediný rellop bez nutnosti připojení k PC v případě zapojení phono. já teď sám bojuji jestli koupit Reloop neoé mixtrack . u mixtracku se mi hrozně líbí ty velké jogy přičemž reloop má jen jogy 11 cm .. fakt jsme na vážkách ..

sprem

Příspěvek od sprem »

Ja tiež pozerám po tom Mixtracku.
Lebo príde mi to taký rozumný základ.. Zase DJing nie je len o efektoch.. aby som tam mal miliardu knobov. Sa mi páči, že velké skoro jak na CDjoch..
Tiež sa mi páčia tie velké plattery..

Aj keď zvukajdu v noťase aj všetkých kompoch mám, chcel by som kontroler so zvukovkou..

Včera som im písal do 55.sk, že kedy bude skladom a aká bude cena asi..

djmixal

Příspěvek od djmixal »

Našiel som aj niečo ako NUMARK iDJ3 ... čím sa odlišuje od NUMARK MIXTRACK PRO (okrem doku pre iPOD)???

Azu

Příspěvek od Azu »

Jak vidíš z fotek, tak má zcela jiné rozložení korekcí takové nestandardní

djmixal

Příspěvek od djmixal »

Ešte jedna otázka o MIXTRACK PRO ... dá sa cez slúchatka chystať jedna skladba a druhá bude na repro ?

Azu

Příspěvek od Azu »

Já nevím kam na tyhle dementní dotazy chodíte, to je snad samozřejmé, nebo jste snad někdo někdy viděl mixážní pult bez možnosti si pustit vybranou skladbu do sluchátek, to je základ djingu bez toho by to nešlo. Ale jelikož se mně na stejný dotaz ptají minimálně 2 lidi týdně, tak si začínám myslet, že vás to snad někde učej.

Odpovědět