Numark mix track problém s mapovaním

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 30 pro 2011 17:44

vo mne ? čo sú vo mne zle káble pospájané alebo čo ? že je chyba vo mne? kľudne mi to môžeš spraviť cez time viewer ak by si sa na to dal a ak by som naozaj niečo zle spravil ja tak ma môžete hejtovať kľudne koľko chcete. Tak deep spravíš mi to cez time viewer ?
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 01 led 2012 20:47

deep stále som nedostal tvoju odpoved či mi to spravíš cez time viewer

BTW mal som v balení dostať aj CD na mixtrack pýtam sa preto lebo som našiel


Balenie obsahuje:
* MIXTRACK ovládač s priloženým USB káblom
* Softwér CD
* Príručka
* Virtual DJ, LE, Audio/Video/Karaoke mixovací softwér (v balení pre Ameriku)
* Native Instruments® TRAKTOR™ (v balení pre Európu a Áziu)
či to je to isté alebo som mal dostať 2 CD
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

rcbandit
Příspěvky: 46
Registrován: 01 zář 2011 12:27

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od rcbandit » 01 led 2012 21:36

Ja dostal k Mixtracku Pro 2CD.

CD1 obsahuje navod+ovladac ASIO4ALL
CD2 Native Instruments® TRAKTOR™
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 01 led 2012 21:42

tak nwm lebo ja som dostal len jedno CD a to zo softwerom traktor LE
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Azu » 01 led 2012 21:50

A co by si asi jiného než Traktor na tom CD chtěl mít, když to zařízení v sobě nemá žádnou zvukovou kartu a tak nevyžaduje žádné speciální ovladače, systém si zařízení najde sám.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 01 led 2012 22:06

Ok azu chápem a ty mi to nespravíš cez time viewer ?
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od piatro » 02 led 2012 00:46

prečo by mal niekto iný riešiť problémy,ktoré si si spôsobil ty? myslím,že už ti tu dosť pomohli,len ty si lenivý kokot! už si skúšal na inom pc? skúsil si to už pod iným užívateľom windowsu? nie,tak tu prestaň každého otravovať s TEAM viewerom a urob si to sám! si myslíš že tu je nejaká charita? schop sa človeče a nečakaj,aby tvoje sračky utieral niekto iný,takto si len jeden úbohý,lenivý blb.
ps: Hoolifan mal pravdu viewtopic.php?f=81&t=7004&hilit=%C5%BEi ... wrapheader
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 02 led 2012 01:37

skúšal som to na inom užívateľovi s tým istým efektom a vieš ľudia sú aj zaneprázdnený v tomto čase čo bol sviatky sa tomu hovorí tak nemám prístup k iným PC a ja som kokot ? robím všetko správne podľa návodov asi 50x som si všetko prešiel bez jediného lepšieho výsledku. A na čo je asi tak forum ked sa tu nemajú riešiť problémy a rady fakt nechápem a ešte k tomu v tejto sekcii. A sorry ale Djingu sa nehodlám vzdať a môžeš ma hejtovať ako chceš ja sa tu slušune pýtam a ty na mňa takto neoprávnene vyletíš ? Si smiešny!
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 02 led 2012 22:30

sa chcem spýtať môže byť chyba aj v tom že mám zapojené len slúchatká ale repráky nie ?
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

deep
Příspěvky: 115
Registrován: 19 črc 2011 19:58

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od deep » 03 led 2012 16:20

sprav si co chceš jak chceš a přes co chceš...a ano..forum je od pomáhání.. ale všechno má svoje meze..A ne chyba nebude v tom že nemáš připojený repráky..a abych pravdu řekl tak už se neorientuju ani v tom s čím máš problém..pokaždý píšeš něco jinýho.. A DJingu se nechceš vzdát ? možná by to nebyl špatný nápad..aono každý kdo začínal měl problémy...ale vem si že před 15 lety nexistovalo žádsdný forum takže každej vyzkoušel všechny možnosti a at už to bylo tak jak v návodu nebo ne..hlavně že to šlapalo..takže zkus se na návad vykašlat a vyzkoušej všechny možnosti co se naskytnou a pujde ti to..snad...

A s piatrem musím souhlasit...vyzkoušej třeba google nebo něco...ale ne vždycky ti každej pomůže s něčím jen podle toho co ty napíšeš..

Peace !
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Azu » 03 led 2012 17:36

Ono to chce hlavně nejdřív zjistit jestli přeci jen není problém v tom kontroléru a to jinak než že jej připojíš k jinému počítači nezjistíš. Netvrď nám, že v širokém dalekém okolí neznáš jediného kámoše, který k tobě není ochoten přijít na návštěvu se svým notebookem a nebo ty k němu k jeho počítači a jen tam spustit ten VirtualDJ nebo který to vlastně program. Stačí jen nainstalovat program, připojit USB kabel s kontrolérem a hotovo.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 03 led 2012 18:06

deep jasné každý deň chodím na google stranky numarku native instruments youtube preliezam rôzne fora do 4 ráno minimálne a pýtam sa ked prídem na niečo nové či by v tom nemohol byť problém a ja už fakt neviem čo na tom môže byť ked stačí len nainštalovať traktor pripojiť kontroler a malo by to šlapať. Preto som volil formu konzoli že stačí iba jeden USB port a to je všetko. Ale asi som sa mýlil alebo ja už neviem.

To Azu:Pred chvíľov tu bol jeden kamarát a zobral si to k sebe domov že to skúsi a zavolá mi či jemu to pôjde tak uvidím ako bude na tom ja som zatiaľ stiahol traktor pro 2 tak to skúsim ešte na tom.
Inak teraz ked na to tak pozerám ked mám controler manager a tam si dám namapovaný numark vypnem tú tabuľku a potom ju zasa zapnem tak tam mám keyboard zasa.
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

deep
Příspěvky: 115
Registrován: 19 črc 2011 19:58

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od deep » 03 led 2012 18:32

to s tým keybordom..to tam mám taky..ale prostě ten Numark ovládat jde ;) i přest traktor..a to nemám ani traktora LE ale má cracknoutou 3jtku kterou stejně nepoužíváj jen jsem ji zkoušel kvuli tobě..ale nepřišel jsem na nic kde je chyba..prootže já připojím nastavím zvukovku a jedu a hraje to tak jak má ;)
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 03 led 2012 21:56

takže report išlo mu to u neho doma na PC ale nie s traktorom ale s virtualDJ v pohode. Tak sa zajtra dáme do preinstalovania winu atd a potom napíšem ako sme dopadli dakujem vám zatiaľ za pomoc a pevné nervy(poniektorý)
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

deep
Příspěvky: 115
Registrován: 19 črc 2011 19:58

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od deep » 04 led 2012 10:01

no VDJ byl vždycky v tomto jednoduší.. ;) teda aspon pro me..a víc se v tom vyznávám takže ti doporučuju přejít na ten VDJ..teda pokud ke traktoru nemáš nějakej vztah ;)
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo

Odpovědět