Numark mix track problém s mapovaním

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
rcbandit
Příspěvky: 46
Registrován: 01 zář 2011 12:27

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od rcbandit » 25 pro 2011 19:03

A zkousels to i na jinem PC? Co jiny port USB? Nedavas to na USB HUB? Zkus treba jeste vymenit kabel treba z tiskarny. Jinak me uz nic nenapada. ovadac se instaluje sam,tak tam bys chybu nemel mit. Jinak ti uz neporadim, protoze me to funguje na prvni zapojeni v XP,Vistach i W7 64bit.
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 25 pro 2011 23:29

skúšal som už všetky USB porty a všetky varianty na inom PC to asi vyskúšam len neviem kedy sa k nemu dostanem možno by som skúsil odinštalovať ovládač na numark ale neviem ho nájsť ako hardware v kompe alebo respektive pod akym nazvom je odinstalovat a urobiť do zas od začiatku
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

rcbandit
Příspěvky: 46
Registrován: 01 zář 2011 12:27

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od rcbandit » 26 pro 2011 04:53

Nemas procesor AMD nebo nejaky jiny chipset nez od Intelu? Ja treba musel koupit druhy notebook s Dual Core Intel procesorem, protoze muj notebook s AMD Dual Core Turionem s Mixtrackem nespolupracuje. Toz tak asi. Vyzkousej rozhodne na jinem PC:
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Azu » 26 pro 2011 07:46

Tak si to vyzkoušej na jiném počítači.
Máš Mixtrack a nebo Mixtrack Pro?
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 26 pro 2011 12:01

mám iba obyčajný mixtrack. a procesor mám intel core dvoj jadro 2.20GHZ
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Azu » 26 pro 2011 14:24

Na procesoru vůbec nezáleží, ty máš evidentně něco špatně v počítači nastavené, proto sem psal aby si to zkusil nejlépe ještě na jiném počítači
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

rcbandit
Příspěvky: 46
Registrován: 01 zář 2011 12:27

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od rcbandit » 27 pro 2011 04:34

tak jak to dopadlo na jinem PC?
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 27 pro 2011 17:23

ešte som sa nedostal k inému PC ani neviem či sa tento rok ešte dostanem ale skúsim čo najskôr
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 30 pro 2011 01:50

tak som tu opäť s márnimi pokusmy ako to spojazdniť a mám pár otázok
1. môže pomôcť kúpa novej zvukovej karty ? aj ked ja si myslím že je to zbytočnosť
2. Existuje niečo ako driver na numark mixtrack okrem toho čo mi nainštaluje ked ho dám do USB ?
3. Môže byť nejaký problém s ASIO4ALL alebo môže v tom mať nejak prsty ?
4. Existuje nejaký software na ktorom by som si mohol sám namapovať všetko aj ked neviem síce či by to nejak pomohlo...
5.Môže byť chyba niekde v mojom PC ? ak áno tak v čom
6. Myslíte že sa prípadnú výmenu za verziu Numark Mix track PRO by niečo zmenilo ?

to je všetko už mi fakt docádzajú možnosti že kde je chyba bol by som rád ak by ste mi odpovedali
ak budete chcieť nejaké screeny alebo info rád dodám
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Azu » 30 pro 2011 02:20

A zkusil si to už konečně na jiném počítači?
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od piatro » 30 pro 2011 05:06

Slix - nechcem byť hnusný,ale keby si dal na začiatku na naše rady a zobral by si mixtrack pro, tak by si teraz možno neriešil tieto problémy. kúpil si síce lacnejšiu variantu ale vidíš ako to aj využiješ. sám si za to môžeš
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 30 pro 2011 12:24

Azu : nie ale skúsim
a Piatro: Dobre ja som sa pýtal že ktorú zobrať a odjebali ste ma tam s tým že v tom neni rozdiel iba že pro má zvukovku nič viac. Tak ja s kade som mal ako nováčik vedieť že to vôbec nerozbehám s mne neznámych dvôvodov do teraz a ako vidím ani vy neviete čo je na chybe čo je dosť zarážajúc e :?
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

rcbandit
Příspěvky: 46
Registrován: 01 zář 2011 12:27

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od rcbandit » 30 pro 2011 13:14

To nemas nejakeho kamarada co ma PC nebo notebook? Vzdyt je to otazka max. 5minut. Myslim,ze ti tady uz kazdy pomohl jak mohl. Dalsi otazky co tady pises jsou bezpredmetne a k nicemu.
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od piatro » 30 pro 2011 15:12

napadla mi jedna možnosť,ktorú môžeš vyskúšať aj ty doma. skús si urobiť nového usera vo win a tam skúsiť na novo nainštalovať ovládače na mixtrack,myslím,že máš chybu len v ovládači čo máš teraz.
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

deep
Příspěvky: 115
Registrován: 19 črc 2011 19:58

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od deep » 30 pro 2011 16:05

já si myslím že chyba bude v něm...
Já mám taky mictrack bez zvukny a za tu dobu co to mám nenastal žádnej problém..at už ve VDJ nebo traktoru ;)
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo

Odpovědět