Numark mix track problém s mapovaním

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 19 pro 2011 21:06

čaute takže dnes mi prišla konzola Numark mix track a problém by nebol v ničom všetko som robil podľa plánu až kým neprišlo ako to namapovať mám tam písané ibaže mám vybrať numark a konzolu mixtrack to dám ale dalšie nastavenia už neviem ako mám spojazdniť skúšal som už asi 10x reinstal s rôznymi formamy ale nikdy nič výsledok ten istý prosím neviete poradiť čo mám robiť popr. dodám aj screeny z nastaveniami alebo veci čo sú k tomu potrebné.
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Azu » 19 pro 2011 21:25

Nic na tom není.
Nainstalovat ovladače, připojit kontrolér, nainstalovat Traktor, v nastavení traktoru stisknout tlačítko import a zvolit dodávaný TSI soubor, v sekci controller manager je v pravém rohu k nastavení in-port a out-port, tak tam nastavit ten na kterém je kontrolér, pak v sekci audio setup zvolit jako zvukovku z mixtracku a v sekci output routing zvolit mixing mode internal, output monitor (sluchátka) zvolit výstup 3/4 z mixtracku a pro master výstupy 1/2
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 19 pro 2011 21:42

toto mi je zatiaľ všetko jasné lenže neviem nájsť kde v nastavení traktoru je Import ostatné už viem len totok neviem nájsť
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Azu » 19 pro 2011 21:45

vždy je tam v tom okně s nastavením dole tlačítko jak kráva :)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 19 pro 2011 22:33

kebyže chcem screen od teba kde je to červeným vyznačeným to by som chcel asi veľa :D inak s tým mapovaním ked si vyberám v traktore cez wizard setup numark mixtrack tak som čítal že by som tam mal mať apply lenže ja tam mám len next a finish a nič ako apply sa mi nijak nenaskytlo tak neviem v čom je problém ak by ste vedeli o nejakom tutorialy videu alebo tak bol by som veľmi vdačný.
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 19 pro 2011 23:24

tu sú screeny ako mi to vypadá aby ste si utvorili nejaký obrázok ak chcete dalsie screeny dodam
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Azu » 20 pro 2011 01:51

Tak si laskavě to okno s nastavením posuň nahoru a t ho máš zobrazené celé, to snad vidíš, že mu schází spodek
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 20 pro 2011 15:13

samozrejme ale tam mám tam setup wizard tak aj ked cez to inštalujem tak mi výjde to isté ako v screenoch nadomnou. takže už fakt neviem v čom je chyba a prečo tam miesto apply mám next a finish Obrázek
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 22 pro 2011 13:10

tak dnes mi prišiel pomôcť jeden kamoš s tým kontrolerom ale ani on to nevedel skusal som mapovat aj vo virutal DJ aj v iných traktoroch namapovať som síce namapoval ale ako keby sa nic nestalo nešiel mi žiadny button s konzoly aj ked bola namapovaná . sa pýtam môže byť problém aj v konzole ?
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Azu » 22 pro 2011 17:36

Ne problém je u tebe
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 22 pro 2011 23:43

nie ja sa fakt vážne pýtam lebo by som to nechcel reklamovať a byť za debilka. Nechcel by som mať zbytočne doj**né vianoce ak máte kúsok súcitu tak skúste nejako poradiť lebo ja už fakt neviem
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

piatro
Příspěvky: 490
Registrován: 27 dub 2011 14:34

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od piatro » 23 pro 2011 02:30

Azu píše:Ne problém je u tebe
a čo ak chlapec robí všetko dobre,a ako som si všimol,stále mu svieti dole asio4all a aj v prvom príspevku má napísané že má obyčajný numark mixtrack a nie pro.
s midi namapovaním mu neviem pomôcť,s tým ja nemám žiadne skúsenosti.
A&H Xone:92, Technics sl 1200 mkII, Rane SL1, Sennheiser hd 25 mkI, MBP Late 2012 i7

rcbandit
Příspěvky: 46
Registrován: 01 zář 2011 12:27

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od rcbandit » 25 pro 2011 14:35

Nepises, v ktere verzi Virtual DJ jsi to testoval. Mixtrack ma 100% MIDI podporu az od verze 7.0. Zkus treba tuhle zkusebni verzi na 20dni http://www.dwn.cz/virtual-dj
Zkus Mixtrack pripojit az po nabehnuti PC. Napred se rozsviti zelene pravy a levy tlacitko PLAY. Pak se MXTR. prihlasi a rozsviti se vsechny tlacitka. Konzole je inicializovana a mela by komunikovat s PC. Zkus spustit virtual DJ 7.0.5 po chvili by meli tlacitka zhasnout a svitit jen nastavene namapovane tlacitka. MXTR. by pote mel byt 100% funkcni bez jakeho koliv mapovani. Jestli ti to nebude fungovat tak reklamace. Mam sice Mixtrack pro, ale podle me by to melo fungovat uplne stejne.
http://www.coupledjs.cz , Numark N4 , HP Compaq 6720s 4GB RAM

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Azu » 25 pro 2011 14:57

Reklamovat na 100% není co, nezažil sem při těch několika tisících prodaných kusů ještě ani jeden kontrolér bez ohledu na výrobce, který by byl nefunkční, vždy byla chyba za klávesnicí.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Slix
Příspěvky: 41
Registrován: 18 čer 2011 14:48

Re: Numark mix track problém s mapovaním

Příspěvek od Slix » 25 pro 2011 18:49

tak som stiahol ten virtual Dj robil som podľa toho co si mi popisal ale ked zapojim numark do kompu tak mi svieitia hned vsetky a nie iba play a postupne sa to zapina.A ked spustim virtual DJ tak stale svietia dalej vsetky a nevypnu sa a neostanu svieiti namapovane tlacitka. Aj ked dam rescan vo virtual DJ nenajde mi ziadne nove zariadenie okrem klavsenice tak uz nevim v čom može byť chyba.a čo robím zle a Azu neuraz sa ale okrem tvojeho prvého príspevku čo si sem napísal tu žiadny iný nemá význam a bolo by dobre kebyže si aj nejako skutočne poradil lebo ja už fakt neviem čo.
Numark Mixtrack Canyon CNR-HS7 Speed link //Progressive House//DnB

Odpovědět