Help Numark Total Control
Help Numark Total Control
Ahoj lidi,mám potíž s numarkem,dneska mi dorazil. Do Notebooku (HP nx6325) jsem nainstaloval Numark Cue Le, když ho chci spustit,chce to po mě připojit Total Controler,když to udělám,hodí se nápis Initializing external devices, ale tahle hláška tam je furt a nci se neděje, už nevim co dělám blbě. Díky
Re: Help Numark Total Control
musíš nejdřív připojit NTC a potom teprv spustit CUE LE.. já osobně musím nejdřív zapojit NTC počkat cca 5sekund potom připojit externí zvukovku (maya 44 usb) a až potom zapnout CUE LE.. taky zkus přeinstalovat CUE LE..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Detail,nemám externí zvukovku...to bez ní nepůjde ??? zatim to mám jen doma....normoš hrajem na cd playerech a DJM700.
Jinak tak jak píšeš to dělám,nejdřív zapojím NTC a pak pustím Cue Le,ale napíše mi to tu initializing a tím to skoční pak už se nci neděje
Jinak tak jak píšeš to dělám,nejdřív zapojím NTC a pak pustím Cue Le,ale napíše mi to tu initializing a tím to skoční pak už se nci neděje
DJ Kuzle píše:Detail,nemám externí zvukovku...to bez ní nepůjde ??? zatim to mám jen doma....normoš hrajem na cd playerech a DJM700.
Tak už se to pustilo,ale když chci načíst song,kousne se :-/
jakou máš verzi CUE LE? Zkus si ztáhnout nejnovější verzi a/nebo přeinstalovat..
Ten samej problém co Kuzli, prostě už nevim, asi přeinstaluju celej systém v kompu a pak uvidim no :geek2:hoolifan píše:jakou máš verzi CUE LE? Zkus si ztáhnout nejnovější verzi a/nebo přeinstalovat..
Takže brzo by mi tento kontroler měl dorazit a jelikož mám zatím jenom stolní PC, tak mám dotaz, který možná zní blbě ale docela mě to zajímá. A to jak dlouhý je USB kabel co k tomu přijde. Viděl jsem ho zapojený jenom na notebookách tak aby mi tam dosáhnul
A ještě k tomu budu mít zvukovku DJ IO a někde jsem četl že některé zvukovky mají konektory jenom na 6mm tak by mě zajímalo jak je to u této. PRrostě mě zajímá jestli si mám předem už pořídit nějaké redukce a prodlužovačky. Předem díky za pomoc
usb kabel je dlouhy neco kolem metru,uz nevim presne a zvukovka ma vzadu cinche a sluchatkovy velky jack zepredu.. 6,3mm
Tak jsme zapojil Totla COntrol a DJ IO. Všecko se mi nakonec podařil zoprovoznit ale prřád to má jednu zásadní vadu. Při každém spuštění se mi první skladba většinou načte celá, další do půlky a další vůbec nebo jenom kousek. Mám PC procesor 3.06 ghz a 1gb RAM což by podle toho co jsem četl mělo stačit. Zkoušel jsme vypnout antiviry icq a všecky nepotřebné programy ale vůbec to nepomohlo. Je nějaký způsob jak tuto situaci vylepšit a nebo si tedka ten kontroler mužu dta maximalně do vitrynky?
a po nacteni ti to hraje nebo se to u te nenactene casti sekne a nehraje to vubec? loadujes klasicko 3-6ti minutove songy nebo sety?
Normalni songy a při načteni se sekne třeba v pulce a dal se nenačita. První se sekne třeba ve 3/4 nebo sen ačte i do konce ale dalši se sekne už v pulce dalši už skoro u začatku a tak dal až se nenačitaji vubec
zkus nastavit toto
mě to pomohloDJ Patrix píše:Skús vypnúť funkciu Max Load - nastav na "always".
Tak jsem to nastavil, taky jsme vypnul načítání ID3 tagů, ktere nepotřebuju, ale pomohlo to částečně. První cca 3 skladby se načtou v pohodě a ty další se sice nikdy úplně nezastaví v načítání, ale načítají se strašně pomalu že se nestačí načíst do konce právě hrající skladby a tak jí nemůžu začít přimíchavat. Někdy mi i skáče BPM i u plně načtené skladby kdy je mám srovnané hrajou spolu a jedna najednou přeskočí o 5 bpm navíc a uplně se rozjedou ale to už bude spíš chyba přímo těch mp3 souborů
njn to bude tim..ja problem s nacitanim skladeb nemel az do doby, co jsem si od kamose zkopl nar mp3 a od te doby sem musel nastavit to nacitani..
pokud stahujes kdovi co z kdovi odkud tak se nediv..jinak muze ti pomoct vetsi ramka..1gb neni sice malo ale ja mam na eeecku 2gb a rozdil je docela velky..kor u atomu..
btw co mas za system? a jaky poradek mas na disku?
pokud stahujes kdovi co z kdovi odkud tak se nediv..jinak muze ti pomoct vetsi ramka..1gb neni sice malo ale ja mam na eeecku 2gb a rozdil je docela velky..kor u atomu..
btw co mas za system? a jaky poradek mas na disku?