Help Numark Total Control

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
DJ StřeWo

Re: Help Numark Total Control

Příspěvek od DJ StřeWo »

Windows XP a všechny mp3 mám v jedné složce. Je jich tam asi 9000, takže by to mohlo být tím, ale když jsem hrál s mp3 z Flashky, kde jich bylo asi jenom 10, dělalo to úplně to samé

DJ Patrix

Příspěvek od DJ Patrix »

Funkcia Max Load je v podstate o tom, že umožňuje určiť maximálnu dĺžku trackov, ktoré VDJ načíta. Malo by to chrániť pred načítavaním dlhých trackov v pamäti a tým pádom zabezpečiť správne fungovanie VDJ.
Funguje to tak, že ak nastavíš menší čas (5mn), v pohode ti načíta tracky s dĺžkou 0 - 5 minút. Ak chceš loadovať track dlhší ako 5 min, treba nastaviť 10 min atď. Preto nastavenie Always umožní loadovať akokoľvek dlhé tracky.
V tvojom prípade, DJ StřeWo, to však skôr vidím na problém s niečím iným... Okrem vypnutia pripojenia k sieti, antivírusu, firewallu a všetkých nepotrebných aktuálne bežiacich programov treba vypnúť aj wallpaper, vyčistiť ikony na ploche, vyčistiť registre...Na tomto fóre je niekoľko topicov o tom ako optimalizovať PC, stačí hľadať. :arrow:

DJ StřeWo

Příspěvek od DJ StřeWo »

Vypnul jsem antiviry, firewall, všechny nepotřebné programy, dal windows na klasický starý vzhled, smazal všecky nepotřebné ikony, na plochu dal prázdné pozadí, odinstaloval všechny nepotřebné programy,pár mp3, které jsme chtěl používat jsem dal zvlášť do jedné složky na stejném disku jak mám nainstalovnaý program, ale bez žádného výsledku. Už jsme fakt zoufalý. První skladba se načte už hodně rychle ale čím víc jich pustím, tím je to pomalejší až se to nenačte vůbec

DJ StřeWo

Příspěvek od DJ StřeWo »

Ale všiml jsem si, že když skladby dám načíst ale nepustím je, tak se načítají sice ne moc rychle ale ani ne moc pomalu, ale když ji pustim začíná se to zpomalovat. Je možné že to zatěžuje zvukovka?

DJ StřeWo

Příspěvek od DJ StřeWo »

Myslíte že by přeinstalování WIndows pomohlo?

Azu

Příspěvek od Azu »

Takovej blbej dotaz, ale máš ty songy analyzovaný?
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

reinstal windowsů ti pomůže.. předpokládám, že ke kontroleru si dostal cd s cue le, zkoušel si i tento program? nebo sis někde "půjčil" vdjje?

fakt nevím co s tím lidi děláte.. já neměl s vdjjem problém.. prostě sem nainstaloval a používal.. nevím no..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

DJ StřeWo

Příspěvek od DJ StřeWo »

Používám to pravě s CUE. A analyzované je nemám protože vůbec nevím, jak se to dělá.

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

klikneš pravým na složku kde máš tracky a tam vybereš analyze.. nevím jak je to tam přesně.. nejsem na kompu s vdjjem.. já si ale dávám jen add to search database.. ono ti vdj vytvoří soubor do kterého ukládá info..

DJ StřeWo

Příspěvek od DJ StřeWo »

Analyze tma vůbec není ale jestli myslíš Recurse tak to jsme udělal už dávno

DJ StřeWo

Příspěvek od DJ StřeWo »

Tak jsem reinstaloval windowsy a výseldek? Je to snad ještě pomalejší než předtím :cry:

DJ StřeWo

Příspěvek od DJ StřeWo »

No tak jsem to přehnal. Není to pomalejší a asi 5 skladeb se načetlo celkem rychle, ale jenom při vyplé IO kartě a v CUE s natsaveím simple a žádný odposlech. Chvíl ito takto šlo celkem obstojně ale pak se to celé začalo sekat

EVO

Příspěvek od EVO »

blbej crack? :P :D

DJ StřeWo

Příspěvek od DJ StřeWo »

To asi ne když jsme použil KEY co jsem dostal ke kontroleru

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

verze?
aktuální je k total controlu 5.2.1
a co drivery ke zvukovce? aktuální?

zkus si stáhnout demo vdjje a jestli ti to pojede tak je problém v cue jestli ne tak už nevím čím to může být..
kupoval si to nové?

Odpovědět