Help Numark Total Control
Re: Help Numark Total Control
Bylo to už párkrát hrané, ale co se týče kontroleru tak ten funguje jak má a všecko na něho reaguje. Stáhl jsme si VDJ 5.2 a něm to dělalo úplně to samé. Jinak dal jsem všecky ksladby před puštěním oskenovat na BPM a pomohlo to zas jenom minimálně. Pořád je to tak, že se přibývajícím číslem pořadí tracku se snižuje rychlost načítání a kolem třetího až pátého se to zastaví úplně nebo zpomalí na uplně nízkou rychlost
Takže jsem ze zoufalosti zkoušel všechno možné, a jediné kde sem inačítjaí ksladby ryhcle je starý VDJ 4.2. Ale ten zas nemá v nastavění Total Kontrol. Zkusím najít mapy
Tak ty mapy jsem nikde nenašel a to jsem hledal na netu pár hodin. Našel jsem jenom na omni kontrol, má stejné tlačítka tak jsem to zkusil sice to reaguje ale nějak zmateně takže kdyby někdo měl ty mapy na Total Kontrol nebo věděl kde je sehnat byl bych mu moc vděčný
http://www.virtualdj.com/addons/controllers.html
asi pátý řádek a je to přímo na něj
asi pátý řádek a je to přímo na něj
Díky, to jsem taky našel ale je o pro registrované majitele VDJ a CUE a můj kód ke CUE to nechce vzít, že je už registrovaný, asi se už zaregistroval, než mi ho prodal :/
Do teďka nebyl s funkčností žádný většá problém, ale teď mi samo od sebe přestalo na jedne straně fungovat tlačítko na efekty. Kontroler v tu dobu už delší dobu ležel doma na stole nidkem i nespadl ani jsem do něho nějak nemontoval. Neví někdo čím to může být?
je mozna unava materialu, jak je ten kontroler cca stary? ten muj co jsem prodal kamosovi sice funguje ale uz ma taky bolistky jako ulomeny potak a myslim, ze i nektere tlacitko taky odeslo..ale kontroler uz ma 4. rok a taky na nem jsou kapky z ruznych druhu piti (cola,pivo..) clovek nemuze cekat zazraky 

VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
jo to bude tím
když ho zmáčknu silněji tak reaguje