P.S.: neviem ako by hral Habera z origo CD, lebo ho nemam .... ale CD čo nakupujem cez DJ shop, hrajú dobre

Nesúhlasím vestaxo... Ani na jednom zo zariadení ktoré som od Denon mal, mám, alebo testoval, nebol šum mikrofonu väčší než na DJ pultoch iných top značiek. Navyše napíklad mikrofonne predzosilnovače na mixpultoch DN-X600, X1600 a X1700 počuteľne šumia menej ako na pultoch podobnej konštrukčnej a cenovej kategorie. Nebudem tu opisovať presný postup ako som prišiel k tomtuto poznatku, ale ubezpečujem Ťa, že som nikdy na testovanie zvuku nepoužil nič horšie ako reproboxy Ohm a Crown zosilňovače. Je pravda že kvalitu zvuku z MidiKonzol som zatiaľ netestoval, pretože momentálne nemám taký audio setup, cez ktorý by to bolo možné dostatočne objektívne posúdiť... Ale stačí si prečítať zopár serióznych zahraničných recenzií na Konzoly od Denon a z nich vyplýva že konzoly od Denonu majú nadpriemerne kavlitný vzuk oproti konštrukčne porovnatelným produktom konkurencie.vestaxo píše:To šumenie, je blbá vlastnosť mikrofonneho predzosilňovača denonu, tak ho skúste vypnúť.Nie ten Mikrofon..Keď tu čítam rady a vnemy prosťáčkou, mám celkom široký úsmev na tvári a tie posluchové testy, kde užívateľ, odhalil, že denon, hraje lepšie ako pioneer a mastí to von, cez komplet behringera..nemám slov.Kde ďalší Dee Jay, nechápe, prečo cez linkový vstup cd playera, to hraje lepšie ako ten traktor, ktorý vlastne nehraje vobec, len tie mptrosky stiahnuté a prekonvertované z mobilu 64kbps, do trebars aj flacu, považuje sedliak za kvalitu..No, bavím sa..