Denon DN-MC 6000 - prvé skúsenosti

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
nema.dj

Re: Denon DN-MC 6000 - prvé skúsenosti

Příspěvek od nema.dj »

hral som na jednej akcii spolu s kolegami .... zvuk JBL SRX series + konce Crown ..... moja zostava 2x midi kontrolér Denon SC2000 + mix Denon DN-X1600 + soft Traktor Scratch Pro ver. 2.6.0 ..... kolegovci Traktor S4 + soft Traktor Pro ver. 2.6.0 .... všetci nakupujeme cez Beatport mp3 320 kbps ver mi, že ten zvuk z S4iek bol iny, chudobnejší ako na dynamiku tak aj na priestorovosť .... porovnávali sme tri totožné tracky
P.S.: neviem ako by hral Habera z origo CD, lebo ho nemam .... ale CD čo nakupujem cez DJ shop, hrajú dobre ;-)
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

vestaxo

Příspěvek od vestaxo »

A teraz tú o karkulke..

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

.... jaj jaj .... no comment
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

djmartin-sk

Příspěvek od djmartin-sk »

vestaxo píše:To šumenie, je blbá vlastnosť mikrofonneho predzosilňovača denonu, tak ho skúste vypnúť.Nie ten Mikrofon..Keď tu čítam rady a vnemy prosťáčkou, mám celkom široký úsmev na tvári a tie posluchové testy, kde užívateľ, odhalil, že denon, hraje lepšie ako pioneer a mastí to von, cez komplet behringera..nemám slov.Kde ďalší Dee Jay, nechápe, prečo cez linkový vstup cd playera, to hraje lepšie ako ten traktor, ktorý vlastne nehraje vobec, len tie mptrosky stiahnuté a prekonvertované z mobilu 64kbps, do trebars aj flacu, považuje sedliak za kvalitu..No, bavím sa..
Nesúhlasím vestaxo... Ani na jednom zo zariadení ktoré som od Denon mal, mám, alebo testoval, nebol šum mikrofonu väčší než na DJ pultoch iných top značiek. Navyše napíklad mikrofonne predzosilnovače na mixpultoch DN-X600, X1600 a X1700 počuteľne šumia menej ako na pultoch podobnej konštrukčnej a cenovej kategorie. Nebudem tu opisovať presný postup ako som prišiel k tomtuto poznatku, ale ubezpečujem Ťa, že som nikdy na testovanie zvuku nepoužil nič horšie ako reproboxy Ohm a Crown zosilňovače. Je pravda že kvalitu zvuku z MidiKonzol som zatiaľ netestoval, pretože momentálne nemám taký audio setup, cez ktorý by to bolo možné dostatočne objektívne posúdiť... Ale stačí si prečítať zopár serióznych zahraničných recenzií na Konzoly od Denon a z nich vyplýva že konzoly od Denonu majú nadpriemerne kavlitný vzuk oproti konštrukčne porovnatelným produktom konkurencie.
Celosvetovo uznávané audio magazíny ktoré, robia podrobné recenzie potvrdzujú fakt, že Denon mixpulty hrajú čistejšie ako napr. pulty od Pioneer... Asi to teda nebude len môj subjektívny dojem!? Aj keď je mi jasné že každý jednotlivec má všeobecne na kvalitu zvuku iný názor. Neexistuje totiž nejaká jednotná šablóna, podľa ktorej by sa mohla porovnávať zvuková kvalita a na často podpriemerných zvukových aparatúrach v kluboch je aj tak ten rozdiel často nepočuteľný... :P hlavne ked (ako si správne napísal) Dj hrá mp3ky často veľmi nekvalitne skomprimované.

strapal

Příspěvek od strapal »

Zdarec! Budu pokracovat ve vlaknu - mam v umyslu koupit MC 6000 MK2, ma nekdo poznatky o nejakych rozdilech? Vim ze ted uz je to starsi stroj, ale aspon uz bude vice nazoru. Rad bych se vyvaroval spatne koupi... Dikes!

strapal

Příspěvek od strapal »

Tak alespon nejaky tip nebo link na cesky manual k MK II by se nenasel?

Odpovědět