vaclav píše:Caute ludia...rozmyslam o kupe DENON MC-3000 kedze ma tu istu zvukovu kartu ako MC-6000 tak sa chcem opytat ci je vhodny na zapojenie k zosilovacu a reprosustave a ci je jeden z tych lepsich pre hranie na mensich akciach...dakujem

Cav Václav, otázka ktorú si položil je dosť smiešna ale ok, možno si totálny laik tak to chápem (alebo som možno zle pochopil tvoju otázku?)
Každé zariadenie od Denon je vhodné k zapojeniu k zosiľnovaču a reprosústave... Všetky konzoly od Denon sú vhodné na live mixovanie a ich celková konštrukcia zodpovedá vysokým profesionálnym nárokom na Live použitie. Asi Ti doteraz táto značka veľa "nehovorila", tak malá exkurzia nezaškodí: Denon je Japonská značka a spoločnosť vyrábajúca profesionálne audio zariadenia už viac ako 102 rokov.
Ešte jedna info. zvukovka v MC3000ke je oproti MC6000ke podstatne inovovaná, je kompatibilnejšia so systémom W7 než tá na MC600ke a funguje o niečo rýchlejšie(s menšou latenciou). Bežný DJ rozdiel nezbadá skoro žiadny, ale Scracth Dj rozdiel zbadá celkom určite...
Aby si mi veril - Mal som možnosť dlhodobo a detailne testovať, alebo bol som sám vlastníkom, prípadne stále som vlastníkom mnohých audio zariadení od Denon, napríklad: mixpulty DN-X500, DN-X600, DN-X1600, DN-X1700, konzoly: MC6000, MC3000, SC2000 a takmer všetkých modelov CD a Multimedia prehrávačov od roku 2000.
Ak máš nejaké ďalšie otázky k produktom Denon DJ, tak sa môžeš aj v budúcnosti obrátiť na mňa

táto "služba" je zatiaľ zadarmo