No z mixu vyvedeš signál do crossoveru. Z něj do satelitů a jestli má ta výhybka jen mono sub tak ten signál vyvedeš do zesiku pro suby kterej je přeplej do můstku. A z něj z každýho chanellu do subu. Alespoň tak to budu řešit já.
VIktor: ta tapco sestava je takto myšlená pro jeden zesilovač (tapco j2500). jeden kanál budí jednu stranu a druhý druhou, přičemž basák s kompaktem jsou paralelně a basák má svoji výhybku. tak to alespoň popisujopu v datasheetu. je to nejlevnější možný řešení, proto to tomu odpovídá.
alakto: POZOR! když koupíš megaton mt18sub, tak ten tu výhybku nemá! tudíž musíš koupit crossover(nebo dsp) - tj. aktivní výhybka, která rozdělí signál mezi kompakt a sub. taky bude potřeba další zesilovač, což jsou další peníze..prostě a jednoduše, na megatony přišetřit znamená přišetřit i na zesik a aktvivní výhybku.
Ahoj, jako my ty Tapca 6915 mame s kamosem.. A sme snima celkem spokojeny, jsou hnany tapcem juice1400 a urco bych to nesrovnal s behringerem.
Megatony ale urco budou hrat lepe a o mt18 ani nemluve:o)
Jak pise Voce, budes potrebovat zesaky na jednotlivy sekce a crossover a nebo ti bude stacit zesak se zabudovanou vyhybkou, ze ti z jednoho kanalu lezou stredovejsky a z druhyho basy
Tak myslite, že když koupim ty Tapco bedny(SATELITY A SUBWOOFERY) tak to bude hrát slušně, myslim tin kvalita i sila zvuku. Má někdo zkušenosti stimto zapojenim beden.
rusty:
jo, máš recht, zesilovač s crossem mě nenapad. zřejmě proto, že na to nemá výkonově, aby utáh mt18sub a megatonskej satelit. i když možná existuje i něco silnějšího, než GX5.
alakto:
to je relativní. nejvíc záleží na prostoru a počtu lidí a taky na tom, co budeš zvučit. jo a taky na zesilovači. s tim j-2500 to tucku pro 100 lidí venku na max dá. ale ber to pouze orientačně a za předpokladu, že nefouká vítr a lidem to nebude moc drbat bránici basama.
Jo, já si taky myslím že by to mělo stačit na ten počet lidí co píšeš. A pokud budeš ten aparát přenášet do různých prostor, tak bych ti doporučil koupit ještě nejaký ekvalizér, což není žádná strašná investice, kterým si aparát doladíš dle zvukové charakteristiky prostoru, kde hraješ.. To znamená, že v nějaké místosti se jinak šíří basy a jinak výšky než třeba venku, jestli mi rozumíš..