Subwofer k mejm Aktivkám
Re: Subwofer k mejm Aktivkám
3000 za ten behringer mě už nevytrhne ale 7000 za ten nejlevnějśí rane už je horší..
Jde o to, jestli chceš už zůstat napořád u těch beden Behringer a subu Tapco. Pokud jo, tak ti ten crossover Behringer bude stačit. Pokud ale budeš dál vylepšovat aparát (a já myslím že jo
), tak je ten cross Rane dobrý základ a neztratí se ani v aparátu za desítky/stovky tisíc. Musíš uvažovat víc do budoucna, ať ten Behringer za rok dva nevyhazuješ, protože v kvalitním aparátu už by mohl trochu škodit.
Na druhou stranu je pravda, že spousta lidí je hluchých a ten rozdíl nepozná.

Mělo by jít o crosover kterej zůstane napevno v klubu. Ten behringer klidně koupim pokud se mi za rok nerozesype. Nevydim dovnitř a nevim jak velkej rozdíl bude v použitých součástkách. Ale zas tomu Rane věřim že neodejde.
Spolehlivost - přesně tak. Před lety jsem si koupil od Behringeru ekvalizér a po nějaké době jsem musel vždy před akcí promačkat všechny tlačítka, aby fungoval jak má. Zřejmě studené spoje, ale kdo je má v těch SMD obvodech hledat.
Kdybych si tehdy koupil Rane, zaplatím sice 2x až 3x tolik, ale na 99.999 procent bych tyto problémy neměl, a v klidu bych ho teď ještě dalších x let používal. A to nemluvím o lepším zvuku.

Kdybych si tehdy koupil Rane, zaplatím sice 2x až 3x tolik, ale na 99.999 procent bych tyto problémy neměl, a v klidu bych ho teď ještě dalších x let používal. A to nemluvím o lepším zvuku.
Koukal jsem na rozdíl mezi Tapco J-800 a J-1400 a vzhledem k ceně teda nic moc. Pro orientaci.... Zvládne Tapco J-1400 s rezervou nakrmit bedny jako RCF ART315 nebo Megaton EM151 ?
Možná se moc ptám, ale kdo se neptá děla chyby...
Možná se moc ptám, ale kdo se neptá děla chyby...
Nakrmit je zvládne, ale velkou rezervu už ten zesilovač mít nebude. Výkon J-1400 je 2x310W. ART 315 má příkon 300W, EM151 má 350W, takže celkem OK.
Já bych právě ten zesik chtěl později použít k pasivním satelitům takže tak.
A už se v tom zase strácim. K tomu subu mi byl porazen Tapco J-800 který nemá 450W výstupní výkon...
A už se v tom zase strácim. K tomu subu mi byl porazen Tapco J-800 který nemá 450W výstupní výkon...
Má dokonce 800W, ale mono v můstku do 4 Ohmu. Už jsem to tu jednou psal. Do té jedné 8 Ohmové bedny by dával 560W, což je i s výkonovou rezervou OK.
No asi už nebudu opakovat to co jsem udělal s těma behringerama a vemu nějakej lepší zesilovač okolo 10 000 Kč.
Šel bych do toho Tapca J-1400 nebo do QSC GX5