Studiove Monitory

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Paul Diamond
Příspěvky: 446
Registrován: 09 bře 2007 06:23

Re: Studiove Monitory

Příspěvek od Paul Diamond » 08 led 2009 02:00

jj to hej mne to uz povedali v shope ze budem potrebovat toto a toto kupoval som kable ku monitorom a potom este osobitne som kupoval kable send and return ku efektoru ostatok vsetko bolo
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

Danken
Příspěvky: 165
Registrován: 15 srp 2008 12:21

Re: Studiove Monitory

Příspěvek od Danken » 22 led 2009 22:43

a co si myslíte o těchto Sinn 7
http://www.umerkura.cz/cs/eshop/studiov ... ck-219931/ :?: :?: :?: Jak hrajou máte nějaké zkušenosti :?: :?:

Paul Diamond
Příspěvky: 446
Registrován: 09 bře 2007 06:23

Re: Studiove Monitory

Příspěvek od Paul Diamond » 22 led 2009 23:58

takto zacal davno tento topic :D tiez som si nasiel tieto monitory ako ty no nikto mi o nich nevedel nic povedat lebo ich nik nepocul a nakoniec ma ukecali na Alesis :) uz viac nez polrok som s nimi maximalne spokojny :) takze tiez vrelo odporucam alesis :)
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk

Danken
Příspěvky: 165
Registrován: 15 srp 2008 12:21

Re: Studiove Monitory

Příspěvek od Danken » 23 led 2009 16:35

jn asi našetřim pujdu do nich škoda že nejsou levnější :?

Danken
Příspěvky: 165
Registrován: 15 srp 2008 12:21

Re: Studiove Monitory

Příspěvek od Danken » 31 led 2009 19:04

Tak jsem si byl koupit case na techniku a zrovna tam měli Sinn7 tak jsem se na ně ptal a zjistil jsem, že je to sinn7 je značka reloop pro studiovou techniku. Takže reloop má pro studiovou techniku označení sinn7 a mám možnost si je poslechnout :P

otava5
Příspěvky: 104
Registrován: 10 úno 2008 11:48

Re: Studiove Monitory

Příspěvek od otava5 » 05 úno 2009 16:33

daji se na ty alesis sehnat stojany??? :)

Dj.BoB
Příspěvky: 145
Registrován: 29 lis 2008 11:09

Re: Studiove Monitory

Příspěvek od Dj.BoB » 05 úno 2009 17:02

Já mám už druhým rokem, Dynaudio AIR6 sice je cena za pár 10X vyšší než za Alesis, ale můžu říct, že jsou to nejlepší monitory v nejvyšší třídě :)
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

KILLA BEE
Příspěvky: 183
Registrován: 19 srp 2007 22:31

Re: Studiove Monitory

Příspěvek od KILLA BEE » 05 úno 2009 18:54

otava5 píše:daji se na ty alesis sehnat stojany??? :)
taky scháním, zatim nic :roll:
2x 1200MK5, RANE-TTM57SL ,Vestax QFO, MPD24, MPC500 atd..

iceSee
Příspěvky: 135
Registrován: 26 pro 2008 21:55

Re: Studiove Monitory

Příspěvek od iceSee » 26 úno 2009 16:37

ja sem puvodne planoval taky ty aktivky od Alesis, ale jelikoz mi do toho vlezly jiny vydaje, premejslim o nejakych aktivkach v cene radove do 4-5000kc.. je neco, co hraje pekne,ciste a zaroven to i slusne buší? Chci to na domaci hrani, at to pekne slysim.. dikyy :-)
soundcloud.com/stanleydevito

otava5
Příspěvky: 104
Registrován: 10 úno 2008 11:48

Re: Studiove Monitory

Příspěvek od otava5 » 26 úno 2009 16:54

tapco s5 :D 3990 za kus

iceSee
Příspěvky: 135
Registrován: 26 pro 2008 21:55

Re: Studiove Monitory

Příspěvek od iceSee » 26 úno 2009 18:13

ja myslel 4-5000kc za par :-D
soundcloud.com/stanleydevito

taty
Příspěvky: 2
Registrován: 29 srp 2008 19:40

Re: Studiove Monitory

Příspěvek od taty » 02 bře 2009 05:58

Ma tu niekto skusenosti s M-Audio AV30?? Chcem si ich kupit ako odposluch do izby, zatial sa ucim a veza ktoru mam pripojenu na mix sa mi nezda dobra nato proste ten zvuk tam nieje taky dobre pocutelny..Myslite ze tie AV30 budu stacit??

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 11:39

Re: Studiove Monitory

Příspěvek od dj-johny4 » 19 bře 2009 07:34

taky jsem si právě objednal ty Alesis :twisted:
nějaký kabely doma mám, tak snad to nějak zapojim:)

iceSee
Příspěvky: 135
Registrován: 26 pro 2008 21:55

Re: Studiove Monitory

Příspěvek od iceSee » 15 dub 2009 16:32

nejspis budu za totalniho hnupa, ale lze zapojit studiovy repro i k PC, ze? :)))
soundcloud.com/stanleydevito

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Studiove Monitory

Příspěvek od crewy » 16 dub 2009 00:33

iceSee píše:nejspis budu za totalniho hnupa, ale lze zapojit studiovy repro i k PC, ze? :)))
aktivní určo,pasivní jak které(myslím bez použití zesilovače :wink: )

Odpovědět