celkom slusna cena no neviem ci je to take dobre ako to tam ospevuju...
povodne som mal zalusk na nejaky model KRK ale to uz su trosku vysie ceny potrebujem ich na doma mam teraz 2+1 Logitech Z4 ale tu sa o priestorovom zvuku neda rozpravat... takze urcite potrebujem monitory len mam jeden problem vobec sa do nich nevyznam a nevem co je dobre a co nie tak keby ste boli taki dobri zeby ste mi trosku helfly by som ocenil:)
behringer truth taky gut ja původně jsem měl zálusk na RCFka tušim 310A..ale to už je spíš do klubu, mám sice normální sousedy ale to už by bylo moc...
KILLA BEE: dakujem:D ale ta stranka stoji za hovno:D nic tam nefunguje kamos to dokoncuje uz asi rok takze dost muka... mam vlastne kolega ma nieco rozpracovane tak to tam najblizsiu dobu dam lebo toto je onicom...
jj dobre dobre robite chlapci ja nelutujem ze som kupil prave alesis... som povodne mal zalusk na monitory od KRK no teraz mam par za cenu jedneho monitoru znacky KRK a som fakt spokojny aj na vyssich hlasitostiach stale pekny cisty zvuk fakt super aj tak ked hram tak mam master trosku za polovicou a v zadu mam zosilnenie na 6tke tusim