stavba reprobedny

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
acryo

Re: stavba reprobedny

Příspěvek od acryo »

a kdybych to osadil timhle ? http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=93933 bude to hrat lepe ?

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

musel by si prepocitat bednu a upravit vyhybku

acryo

Příspěvek od acryo »

http://www.prodance.cz/download/EM151_vyhybka.pdf Tady je zakreslen driver selenium d210.. kterej byl uz nahrazenej d220.. Bude to nejak vadit? Jinak jakej je rozdil mezi klasickou d220 http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=90316 a tou OMF verzi http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=90768 dikec

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

220 je nahradou 210, ktera se prestala vyrabet, rozdil mezi klasikou a OMF je v uchyceni zvukovodu k driveru, OMF verze je sroubovaci, klasicka je na prirubu

acryo

Příspěvek od acryo »

ted sem se ptal kamose co by byl schopnej postelovat tu vyhybku... prej si netroufne do tech civek, prej je to hodne na presnost a muze to udelat paseku v kvalite reprodukce... najdu nejakej konkretni navod nekde? Nebo ma s tim nekdo zkusenosti ?

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

civky bud muzes koupit, nebo si j nechat udelat, ale jestli chces v ty konstrukci menit nejakej reprak, spis bych sel do kvalitnejsiho driveru treba od B&C, selenia hrajou dost kovove a taky tam budes must casto menit membrany (nam odchazely tak po 2-3 vikendovkach), ale to zase neni nic strasnyho stoji cca 300 jedna

acryo

Příspěvek od acryo »

xschnpa

Příspěvek od xschnpa »

No jen za výhybky... jinak ještě k nim, na Prodance je na ně plánek, ale pozor ten je s driverem D210Ti ten už se mám pocit nevyrábí a je nahrazenej D220Ti, takže je potřeba jiná výhybka viz zde: http://www.prodance.cz/protokoly/Delta15+D220Ti_2.pdf
SVĚTELNÁ A ZVUKOVÁ TECHNIKA

xschnpa

Příspěvek od xschnpa »

honcka píše:civky bud muzes koupit, nebo si j nechat udelat, ale jestli chces v ty konstrukci menit nejakej reprak, spis bych sel do kvalitnejsiho driveru treba od B&C, selenia hrajou dost kovove a taky tam budes must casto menit membrany (nam odchazely tak po 2-3 vikendovkach), ale to zase neni nic strasnyho stoji cca 300 jedna

čim je krmíš, že ti takhle odcházej? Já jim dávám pořádně zabrat přes EP 2500 a jedou nadoraz a za cca rok co je mám tak se ani jeden nepodělaly? Nemáš chybu někde ve výhybce? Konkrétně v tom balíků odporů, že bys jich tam měl málo... nebo blbej zesilovač, sice ten EP 2500 není taky nic extra, ale fakt se mi to ještě nestalo a to valíme furt naplno, jinak v tý výhybce mám 5R= 3ks 15R , 10R= 6ks 56R , 1R= 8ks 8,2R vše 10W takže 5R=30W , 10R=60W, 1R=80W , nebo to vše valíte v limitaci na mixáku :-) , ale to pochybuju :-) jinak je pravda že maj plechovější zvuk no...

xschnpa

Příspěvek od xschnpa »

Jinak kde koupit ty součástky a vše na výhybku kvalitní součástky značky BENIC tak se koukni jak jsem sem psal minule tak tam jsem dal odkazy na stránky kde se to dá vše sehnat, jinak nedělám jim reklamu, jen jsem to tam vše kupoval a nebyl žádný problém...

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

xschnpa píše:
čim je krmíš, že ti takhle odcházej? Já jim dávám pořádně zabrat přes EP 2500 a jedou nadoraz a za cca rok co je mám tak se ani jeden nepodělaly? Nemáš chybu někde ve výhybce? Konkrétně v tom balíků odporů, že bys jich tam měl málo... nebo blbej zesilovač, sice ten EP 2500 není taky nic extra, ale fakt se mi to ještě nestalo a to valíme furt naplno, jinak v tý výhybce mám 5R= 3ks 15R , 10R= 6ks 56R , 1R= 8ks 8,2R vše 10W takže 5R=30W , 10R=60W, 1R=80W , nebo to vše valíte v limitaci na mixáku :-) , ale to pochybuju :-) jinak je pravda že maj plechovější zvuk no...
nepouzivam to jako EM151 mam to jako stredovejsku s gammou 10 na to spocitanou vyhybku, pod tim 4*15" 400W/kus stredobas a 4*18" 1000W/kus subbas, stredovejsky honeny QSC RMX850, Rane RPM26Z procesor, odchazely po 150-200 hodinach plnyho vykonu

xschnpa

Příspěvek od xschnpa »

Tak to jo po tolika hodinách :-), já jak četl po 2-3 víkendovkách tak jsem bral tak jednu akci za víkend cca 8 hodin, takže mě bylo divný že by po cca 24hodinách odešly , tak to jste jely furt od rána do rána :-)

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

jj u nas vikendovka je v patek ve 23:23 zacit (obcas se i vyjimecne zadari zacit driv) a v nedeli tak kolem 18. hod skoncit :)

acryo

Příspěvek od acryo »

Zdarec, jedu pro matros na vyrobu reprobedny, co tak vybrat? Vim ze preklizka by byla asi nej, ale je trochu drazsi. Hodte sem nejaky nazory at mam klidnejsi vyber. Dikec

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

jestli to bude nekde stabilne v klubu, tak je to jedno, ale jestli to budete nosit, tak bych sel do preklisky, mel jsem bedny z MDF a bylo to tezky jak prase a celkem se to dost mechanicky odiralo

Odpovědět