Repro Eminence
Repro Eminence
Mam moznost kupit tieto repro za dobru cenu ... len nepoznam tuto znacku ma s tym niekto skusenosti ? su spolahlive maju dobry zvuk??
2x Pioneer cdj 850 + pioneer djm 700 + Sennheiser HD 25-C II, Pioneer ddj sx, Macbook pro 13 "
Re: Repro Eminence
Eminence je renomovany vyrobce repraku nizsi-stredni tridy, spolehlivy jsou celkem dost, hrajou dobre, zvlast PRO serie(montujou se do levnejsich rad Megatonu). Pokud mas je za dobrou cenu, tak bych je bral, napis kdyztak co presne za typmiross44 píše:Mam moznost kupit tieto repro za dobru cenu ... len nepoznam tuto znacku ma s tym niekto skusenosti ? su spolahlive maju dobry zvuk??
Presny typ to neviem to este zistim... ale jedna sa o kompletne bedne 2x 18 palcove subwoofery 2x trojpasmove repro 15" basak 8 stred 2 vyska cena za vsetko 390€
2x Pioneer cdj 850 + pioneer djm 700 + Sennheiser HD 25-C II, Pioneer ddj sx, Macbook pro 13 "
to se mi zda nejaky podezrele levny, eminence cely bedny nedela viz
http://eminence.com/default.asp
a 2" driver ma v nabidce akorat jeden a ten stoji samotnej necely 4000
http://www.k-audio.eu/PSD-3006-n23198
http://eminence.com/default.asp
a 2" driver ma v nabidce akorat jeden a ten stoji samotnej necely 4000
http://www.k-audio.eu/PSD-3006-n23198
aj mne sa to zda dost podozrive ...sice su tie bedne uz asi pol roka stare ale aj tak jednoznacne to najskor poriadne otestujem ak to budem brat
pred koupi si nech vyndat repra a podivej se, co jsou skutecne zac, aby si nenaletel
no ono je opravdu dost velkej rozdíl v jednotlivejch typech, říct Eminence - to neznamená vůbec nic. Ono je velkej rozdíl mít třeba Alfu nebo Kappu! :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:
No takze tie subbasy nie su eminence ale zevraj kopia B&C .... p-18100 c ...tie trojpasmove su original eminence kappa 15lfa aj stred aj vysky + ochrana proti odpaleniu...
Pls poradte... co si o tom myslite
Pls poradte... co si o tom myslite
co je za typ tech stredu a vejsek? kappa se 8" nedelaj, tam mas alpha ty jsou horsi a delta pro - ty jsou lepsi, hlavne, co je tam za driver, presnej typ, jinak ty 18" Zomaxy jsou nic moc, na zacatek ti to bude stacit, az je spalis, tak si muzes koupit neco lepsiho
Jeste co je to za konstrukci tech beden, hlavne basaku, z jakyho matrose je to delany? ochrana proti odpaleni tam bude imho zarovka u driveru, ze vejskace jsou na to nejvic nachylny

hlavne se divim, kdyz ma ty 18"proc ma v tech kompaktech kappu LF, ktera se vic hodi ciste do basaku a ne do stredobasu
to neviem.... ale teoreticky potom by to malo mat celkom dobru silu a tie trojpasmove by mali stacit na ozvucenie mensich priestorov. Rozmyslam ze by som zobral len tie trojpasmove tie subbasy zomax racej nie... nepocul som na ne moc chvali skor by mi potom ostali peniaze na nejaky zosik.
takze toto som zistil: bedne nevyraba eminemce, ale su len osadene reprom eminemce a doladenim bass reflexom prisposbena kopia beznych troj pasmoviek
basak kappa 15lfa stred by mal byt nejaka beta a vyska apt:80
material bedne je klasicka drevotrieska dtd bedne su okobercovane.... myslim ze ak maju dobry zvuk sa to za tych 200€ oplati
basak kappa 15lfa stred by mal byt nejaka beta a vyska apt:80
material bedne je klasicka drevotrieska dtd bedne su okobercovane.... myslim ze ak maju dobry zvuk sa to za tych 200€ oplati
za 200E je to v pohode, lepsi nez nejaky dexony a rh soundy, ale necekej od toho zase zadny zazraky
Rozhodlo som sa racej postavit bednu z cisto novych repro stale sa mi nezdalo tych 200 € az podozrivo lacne .... Repro by som osadil tie eminence neni to sice nejaka trieda ale su pouzitelne.... Poradte ktore repro by som mal z tejto rady zvolit aby aparat hral ako tak vyvazene.... DAKUJEM
este som zabudol repro: vysky stredobasy a subbasy ...diki