poradte...jakéé repro....

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Avender

Re: poradte...jakéé repro....

Příspěvek od Avender »

no a tie watty,...ako ste spominali. Neni watt ako watt. Vymenil som 60watt - ovu mini hifi vežu za 2x 15 watt zosilovač + JBL bedne. Netusim si typnuť koľko wattove, pretoze vietnamci vedia zohnat 100 wattove radio do vrecka. A som spokojný. Zostava hraje kvalitnejšie a cca 5 / 6 kraát hlasnejsie. Údaje o wattoch su skor orientačné, myslim ze zalezi aj na akej frekvencii to bolo merane.. taze tak...a kto udava standard? Ten u koho nakupuješ.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

crewy

Příspěvek od crewy »

avender: to že ti sestava hraje hlsitěji neznamená že hraje kvalitněji! já měl při stejné sestavě na kabelu do zesilovače jeden spoj (dva kabely,na každém konci jiný konektor ale jedna strana 1.kabelu seděla na druhý kabel taky z jedné strany) no pak jsem to dal dal napřímo a sestava se stala hlasitější a to jen kvuli tomu spoji.

Avender

Příspěvek od Avender »

crewy píše:avender: to že ti sestava hraje hlsitěji neznamená že hraje kvalitněji! já měl při stejné sestavě na kabelu do zesilovače jeden spoj (dva kabely,na každém konci jiný konektor ale jedna strana 1.kabelu seděla na druhý kabel taky z jedné strany) no pak jsem to dal dal napřímo a sestava se stala hlasitější a to jen kvuli tomu spoji.
suhlas! zosilovač je starý a k tomu poľský. Čo sa týka hlasitosti, som prekvapený podstivými 15 wattmy.Repro skladal brat, maju 60 watt, ale neviem ci sinus alebo nejak inac merane. Do toho moc nevidim. Je počusť rozdiel medzi integrovanou a M-audio delta 1010lt zvukovou kartou. Spoznal som to podla efektov na Traktore dj 3. Na hifi veži som kvalitu zvuku novej zvukovky nepočul, ale stara nejak tie effekty nepobrala. Brat zaobstaral výber zvukovej karty a prihodil k tom starsie bedne 5x vačšie ako ma hifi veža. Hlasitost zatial nepotrebujem. Baštim skor kvalitu. Ale dalej ma to nepusti. Na ekonomicku krizu sa racej vyhovárat nebudem. :oops: V kombinacii s vestaxom, kt. sa už nevyrába je to ok! Bude prazdno doma a mna pustí Traktor z pomedzi "loop-ov" skusim kvalitu zvukovej karty trosku menej obmedzit, odpojim vestax, supne to rovno na zosilovac. - tam toho vela nenarobim, ako som uz spominal... cav nabuduce :arrow:
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

ty bednicky JBL pravdepodobn budou nejaky pasivni studiovy monitory, i kdyz pasivni se uz moc casto nevidej
http://www.jblpro.com/products/recordin ... index.html

Odpovědět