odposlech - aktiv

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Kamikadze

Re: odposlech - aktiv

Příspěvek od Kamikadze »

achjo, to asi nemělo bejt že si koupíš 3x RH sound místo 1x RCF, ale to že ten RH sound je 3x levnější,aby to nebyl offtopic, tak já když občas hraju v jednom klubu, tak tam je Skytec, vim že to neni nic moc extra, ale jako odposlech to stačí. toť muj názor.

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Bj_Carda píše:To víš že jo :wink2:

Ne to sem samozřejmě myslel obecně na ozvučení. K tomu argumentu že za jednu RCF si můžu koupit 3x RH Sound...
Obecně na zvučení si postavim vlastní bedny, nakrmim to QSCčkama, a tvoje RCF můžou akorát tiše závidět, a stát to bude méně, vážit stejně... Krása :mrgreen:

Bj_Carda
Vybavení

Příspěvek od Bj_Carda »

no tak jako je jasné že normální pasiv dobře nakrmenej přehraje aktivku ve stejné třídě. O tom není třeba spekulovat. Já se bavím o tom že RH-Sound, Skytec a spol sou dobrý tak max jako odposlechy. Na ozvučování to použít nejde.
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

ToLa - pokud chceš ještě lepší zesáky, tak pořídit CREST CPX. Mám teď koupený dva kousky. CPX1500 a CPX2600. Oproti QSC je to na basech ještě lepší svezení.
ReproMania.NET

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Bj_Carda píše:no tak jako je jasné že normální pasiv dobře nakrmenej přehraje aktivku ve stejné třídě. O tom není třeba spekulovat. Já se bavím o tom že RH-Sound, Skytec a spol sou dobrý tak max jako odposlechy. Na ozvučování to použít nejde.
A o čem asi tento topic je? :mrgreen:

ToLa

Příspěvek od ToLa »

LuKyss píše:ToLa - pokud chceš ještě lepší zesáky, tak pořídit CREST CPX. Mám teď koupený dva kousky. CPX1500 a CPX2600. Oproti QSC je to na basech ještě lepší svezení.
Já nemam ani na jídlo :-D

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

Jinak to platí pro všechny, kdo máte QSC a chcete porovnat s CRESTy CPX, přivezte zesáky, bedny a vyzkoušíme. Ovšem nebuďte z QSC pak zklamaní :-D.
ReproMania.NET

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

Akorat skoda, ze ta CPX rada je naprosto nepouzitelna na basy, ze nema 4ohm mustek a na normalni 4 ohm na kanal je to moc slaby

Sqara

Příspěvek od Sqara »

Taky budu v dohledné době kupovat aktivní monitory. Účelem je ozvučení mého pokoje, neplánuji s tím dělat akce nebo to kamkolli tahat. Myslíte, že by mi stačilo třeba tohle? Rád bych se moc nevzdaloval od té hranice 4000 Kč. Díky za veškeré tipy :-)

http://www.club-music.cz/dj/studiove-mo ... -av40.html

voče

Příspěvek od voče »

LuKyss píše:Jinak to platí pro všechny, kdo máte QSC a chcete porovnat s CRESTy CPX, přivezte zesáky, bedny a vyzkoušíme. Ovšem nebuďte z QSC pak zklamaní :-D.
srovnávej aspoň v podobný cenový relaci.. předpokládám, žes porovnával cpx2600 s rmx2450, které jsi vlastnil (podobný papírový výkon). rmx je ale za cca poloviční peníze !! za podobný peníze jako ten crest je rmx4050hd . s tím zkus porovnávat na basech..

jinak proti crestu ani slovo. výborný zesíky.
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

crewy

Příspěvek od crewy »

[quote="Sqara"]Taky budu v dohledné době kupovat aktivní monitory. Účelem je ozvučení mého pokoje, neplánuji s tím dělat akce nebo to kamkolli tahat. Myslíte, že by mi stačilo třeba tohle? Rád bych se moc nevzdaloval od té hranice 4000 Kč. Díky za veškeré tipy :-)

http://www.club-music.cz/dj/studiove-mo ... -av40.html[/quote]
ta cena je za jeden kus :) jinak monitory do studia se řešily v jiném vlákně :wink:

voče

Příspěvek od voče »

jo a souhlas s bjem_cardou..

kdo tady nadává, že rcf sou k zblití a sám radí a nabádá ke koupi rh soundu, tak u něj nebude zřejmě něco v pořádku. AZU, ty zase srovnáváš nesrovnatelný - dva různý kluby a jejich zvuky bez toho, abys viděl nebo aspoň popsal celej řetězec (o kterym sám mluvíš).. to přece nejde, to neni žádná relevantní informace. akorát to vzbuzuje dojem, že rcf sou předražený šunty. neni to tak. art 310 zahraje opravdu mnohem víc a líp, než bedny typu "rh sound". a ne 3x, ale 10x. což se právě projeví potom, co budeš mít v řetězci už lepší nádobíčko. jenže s takovymdle přístupem a radama, že to a to stačí a stejně to nepoznáš, tak s takovou ta kvalita bude právě pořád stejná nebo horší a stále se bude prodávat jen lowend.

přesně jak píše bj_carda, art 310 je referenční bedna, tak se k tomu taky tak stavte. je to nejnižší model od rcf, pak už to jde jen nahoru. jakej výrobce se může tímhle chlubit??

ToLa, prosimtě, co ty máš za aparát, že se tu prsíš s nějakou stavbou a krmením qscčkama? to se jako vejdeš s cenou kvalitativně, váhově a parametrově pod sériovej aktivní ART? podle mě akorát tlacháš a nic nevíš.

jednoduše řečeno, s kvalitou se zvyšují možnosti. jak je kdo využije je jen na něm. já bych je využil určitě, o člověku, který se táže (dýdžejtomaskadlec), to vědět nemůžeme. nenapsal vůbec nic. jak tedy můžete vědět, že mu bude "stačit" rh sound ? ? ? a k tomu ještě špinit jméno rcf ? hoši, hoši..
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

Odpovědět