Obměna zvuku (aktivní bedny)
Obměna zvuku (aktivní bedny)
Čau páni inženýři, kdo používáte aktivní bedny pro své ozvučení mobilních akcí? Chtěl bych vaší zkušenost s http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-j ... n-515.html . Popřípadě typ na 1 pár aktivních beden cca za 50litrů? Sub kupovat nebudu - měl jsem a vzápětí jsem prodal ..... s dostatečným výkonem a dynamikou v bednách je pro akce do 100 lidí ve vnitřním prostoru spíš na obtíž při stěhování z akce na akci než k lepšímu zvuku.
Re: Obměna zvuku (aktivní bedny)
Music is my destiny!
myslim, že je to jasný.. 

DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com
neřekl bych.....voče píše:myslim, že je to jasný..
ty Mackie maj skoro 2* tak velkej vykon a o 6db vetsi Max SPLondra píše:neřekl bych.....voče píše:myslim, že je to jasný..
[quote="honcka"][quote="ondra"][quote="voče"]myslim, že je to jasný..
[/quote]
neřekl bych.....[/quote]
ty Mackie maj skoro 2* tak velkej vykon a o 6db vetsi Max SPL[/quote]
to sice jo....ale co třeba toto? http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-r ... 722-a.html

neřekl bych.....[/quote]
ty Mackie maj skoro 2* tak velkej vykon a o 6db vetsi Max SPL[/quote]
to sice jo....ale co třeba toto? http://www.dj-obchod.eu/katalog/repro-r ... 722-a.html
podle me ty Mackie budou kvuli 15" hrat vic od spodu, ale chtelo by to spis slyset vedle sebe
ok....s tím asi souhlasím, trošku jsem si myslel, že poreferujete někdo zkušenosti mezi těmito značkami JBL,RCF a Mackie ....nějak nemám důvěru v to, že by 12ti palcovej reprák vytlačil přez 700W na 8 Ohm. To je dost vysoký číslo ne? Když si uvědomím, že hraju s jedním párem 300W beden akce pro cca 50 až 100 lidí - a neměl jsem nikdy s utáhnutím prostoru problém tak s těmahle bednama od RCF a nebo Mackie bych mohl vyrazit klíďo na pořádnej parket třeba i pro 250 lidí - na což by 1,5 KW určitě stačilo. (samozřejmě s ohledem na prostory a akustiku) Co o tom soudíte?honcka píše:podle me ty Mackie budou kvuli 15" hrat vic od spodu, ale chtelo by to spis slyset vedle sebe
12" se delaj i 800W (RCF L12N401 / B&C 12NW100 / 18th sound 12NLW9300)
Kluci, berete to moc jednodušše. Příkon není vše, daleko důležitějším parametrem je například citlivost.
ReproMania.NET
jasně...to asi víme (když si půjdu koupit bedýnky k počítači, tak mi tam na krabici budou psát, že maj 300W.(jenže s akustickým tlakem mnohdy do 100 dB/m)...přitom budou 10x slabší než 300W bedny, který používám k hraní. Mě jen překvapují tyto parametry...LuKyss píše:Kluci, berete to moc jednodušše. Příkon není vše, daleko důležitějším parametrem je například citlivost.
výkon RMS s vestavěným zesilovačem: 500+250 W
maximální SPL s vestavěným zesilovačem: 130 dB
LF - rozměr: 12 "
HF - rozměr: 2 "
triamp: ne
biamp: ne
aktivní: ano
pasivní: ne
úhel: 90×60 °
rozsah -6 dB: 45-20 000 Hz
rozměry: 363×63×384 mm
hmotnost: 18 kg
co přesně tě na tom překvapuje?
DRUM'n'BASS vibezz
Dobrej výkon a solidní akustickej tlak......nejsem ani tak překvapenej-jako spíš lehce nedůvěřivej. Jediný co bych se zde chtěl dozvědět, zda má někdo zkušenosti ať už s JBL, nebo RCF - a zda se můžu spolehnou, že tyto firmy uvádějí reálná čísla u svých produktů.voče píše:co přesně tě na tom překvapuje?
No pokud vím, tak JBL lehce zkresluje... Přeci jenom je to dneska docela drsnej lowend 

Vlastní zkušenost?EVO píše:No pokud vím, tak JBL lehce zkresluje... Přeci jenom je to dneska docela drsnej lowend