Monitory na akci
Re: Monitory na akci
neni co resit, nejlepsi aktivni monitor ve vsech smerech za takovejdle peniz!!! lehkej,malej,hraje jak krava a ciste.. sam vis 

DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com
www.sunflower-bitches.com
Je to proste pecka :biggrin2: . Krome zvuku je dalsi velkou vyhodou to, ze se to vleze spolujezdci v osobaku pod nohy
.

Nevi nekdo o nejakem stojanu pro ART 310-A. Nejlevnesi pouzitelny co jsem nasel je za 689 a pak 709 Kc.

Uz to asi nikde o moc levnejsi nebude, ale co kdyby nahodou :ugeek2: . Pokud vite o levnejsim, predem dik za odkaz.

Uz to asi nikde o moc levnejsi nebude, ale co kdyby nahodou :ugeek2: . Pokud vite o levnejsim, predem dik za odkaz.
To je strasnej obchod
. U zadneho stojanu tam neni napsany prumer tyce
. Neschopne obchody jako je tento fakt nemam rad :sad2: .

To sice nemaj, ale třeba na prodance nemají zase napsanou nosnost, což je taky jeden z hlavních faktorů. Ale ceny na muzikantu velice dobrý.
ReproMania.NET
Doporučuji stojany Adam Hall SPS56B - http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=87076 Jsou lehké (2,2 kg), skladné, max. výška skoro 2m, nosnost až 30 kg a mají jednu dobrou vychytávku - vzduchový tlumič - pokud povolíš šroub u tyče, tak ti bedny nekřápnou dolů, ale pěkně pomalu sjedou. Praktické, zvlášť pokud balíš aparát po náročné akci už mírně společensky unavený.
Já na nich mám RCF ART315 a předpokládám, že ART310 mají tu díru dole stejně velkou, takže by šly použít také.

Ahoj, tak stojany jsem koupil, ale zadne vzduchovy tlumic jsem nezaznamenal
. Nektere dulezite casti stojanu jsou z plastu doufam, ze neco vydrzi...

Ten vzduchový tlumič, či jak to nazvat, můžeš vyzkoušet tak, že tu tyč vytáhneš nahoru a pak se ji pokusíš silou rychle zatlačit dolů. Ucítíš, jak tam ten vzduch pruží a se syčením uchází, jak tu tyč zasunuješ dovnitř. Tobě to tak nefunguje?
Co se týče plastových součástí, mělo by to něco vydržet. Navíc by měly jít koupit jako náhradní díly. Tyto stojany používá dost lidí a zatím jsem o žádných problémech neslyšel.

Mas pravdu. Jsem to predtim zkousel z male vysky. V obchode rikali, ze to jsou nejlevnejsi stojany a ze nektere dily jsou z plastu. Obcas ten plast praskne a to znamena konec. Nahradni dily udajne nejsou
. Pokud ale nahradni dily jsou, tak tim lepe
.

Chtěl jsi přece levné (nejlevnější) stojany, ne?
Co se týče náhradních dílů, tohle jsem ti zkopíroval z fóra na prodance:
---------------
Hruza 11.10.2005 19:04:00
Stativ na bednu...
U nás je výběr ze dvou modelů.
1.levný Adem Hall...model SPS56B/Black/ nebo SPS56Si/silver/ za 912 CZK
2. Špičkový stojan Manfrotto...model 126MPMB/Black/ nebo 126 MPM/Silver/ za 2984 CZK.
Oba fungují a na oba lze koupit ND..na Manfrotto i za 20 let..
Vše je skladem. Dodáme do 2. dne, balné a doprava zdarma.
-----------------
Takže to bude ok.

---------------
Hruza 11.10.2005 19:04:00
Stativ na bednu...
U nás je výběr ze dvou modelů.
1.levný Adem Hall...model SPS56B/Black/ nebo SPS56Si/silver/ za 912 CZK
2. Špičkový stojan Manfrotto...model 126MPMB/Black/ nebo 126 MPM/Silver/ za 2984 CZK.
Oba fungují a na oba lze koupit ND..na Manfrotto i za 20 let..
Vše je skladem. Dodáme do 2. dne, balné a doprava zdarma.
-----------------
Takže to bude ok.

Pri nakupu to prave vypadalo, jako by me chteli varovat, ze se to do mesice rozpadne
. Tak jsem se chtel jen ujistit, ze ne. Moc dekuji za odpoved