Monitory na akci

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
voče

Re: Monitory na akci

Příspěvek od voče »

neni co resit, nejlepsi aktivni monitor ve vsech smerech za takovejdle peniz!!! lehkej,malej,hraje jak krava a ciste.. sam vis :)
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Je to proste pecka :biggrin2: . Krome zvuku je dalsi velkou vyhodou to, ze se to vleze spolujezdci v osobaku pod nohy :P .

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Nevi nekdo o nejakem stojanu pro ART 310-A. Nejlevnesi pouzitelny co jsem nasel je za 689 a pak 709 Kc.
Obrázek

Uz to asi nikde o moc levnejsi nebude, ale co kdyby nahodou :ugeek2: . Pokud vite o levnejsim, predem dik za odkaz.

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

Na muzikant.cz jsi koukal?
ReproMania.NET

stereoman

Příspěvek od stereoman »

To je strasnej obchod :evil:. U zadneho stojanu tam neni napsany prumer tyce :x . Neschopne obchody jako je tento fakt nemam rad :sad2: .

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

To sice nemaj, ale třeba na prodance nemají zase napsanou nosnost, což je taky jeden z hlavních faktorů. Ale ceny na muzikantu velice dobrý.
ReproMania.NET

Ludek

Příspěvek od Ludek »

Doporučuji stojany Adam Hall SPS56B - http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=87076 Jsou lehké (2,2 kg), skladné, max. výška skoro 2m, nosnost až 30 kg a mají jednu dobrou vychytávku - vzduchový tlumič - pokud povolíš šroub u tyče, tak ti bedny nekřápnou dolů, ale pěkně pomalu sjedou. Praktické, zvlášť pokud balíš aparát po náročné akci už mírně společensky unavený. :lol: Já na nich mám RCF ART315 a předpokládám, že ART310 mají tu díru dole stejně velkou, takže by šly použít také.

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Ahoj, tak stojany jsem koupil, ale zadne vzduchovy tlumic jsem nezaznamenal :shock: . Nektere dulezite casti stojanu jsou z plastu doufam, ze neco vydrzi...

Ludek

Příspěvek od Ludek »

Ten vzduchový tlumič, či jak to nazvat, můžeš vyzkoušet tak, že tu tyč vytáhneš nahoru a pak se ji pokusíš silou rychle zatlačit dolů. Ucítíš, jak tam ten vzduch pruží a se syčením uchází, jak tu tyč zasunuješ dovnitř. Tobě to tak nefunguje? :shock: Co se týče plastových součástí, mělo by to něco vydržet. Navíc by měly jít koupit jako náhradní díly. Tyto stojany používá dost lidí a zatím jsem o žádných problémech neslyšel.

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Mas pravdu. Jsem to predtim zkousel z male vysky. V obchode rikali, ze to jsou nejlevnejsi stojany a ze nektere dily jsou z plastu. Obcas ten plast praskne a to znamena konec. Nahradni dily udajne nejsou :( . Pokud ale nahradni dily jsou, tak tim lepe :P .

Ludek

Příspěvek od Ludek »

Chtěl jsi přece levné (nejlevnější) stojany, ne? :) Co se týče náhradních dílů, tohle jsem ti zkopíroval z fóra na prodance:

---------------
Hruza 11.10.2005 19:04:00

Stativ na bednu...
U nás je výběr ze dvou modelů.
1.levný Adem Hall...model SPS56B/Black/ nebo SPS56Si/silver/ za 912 CZK
2. Špičkový stojan Manfrotto...model 126MPMB/Black/ nebo 126 MPM/Silver/ za 2984 CZK.

Oba fungují a na oba lze koupit ND..na Manfrotto i za 20 let..

Vše je skladem. Dodáme do 2. dne, balné a doprava zdarma.
-----------------

Takže to bude ok. 8)

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Pri nakupu to prave vypadalo, jako by me chteli varovat, ze se to do mesice rozpadne :lol: . Tak jsem se chtel jen ujistit, ze ne. Moc dekuji za odpoved

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Jako za ty peníze...
Music is my destiny!

Odpovědět