Monitory na akci

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
maekos

Příspěvek od maekos »

KRK RP 6 nebo TAPCO S8 ?

JB007

Příspěvek od JB007 »

to co pises jsou studiove monitory a ne moncky na akce. jak uz jsem psal z low endu je nejlepsi asi to Tapco a Behringer.

Tapco stoji neco pres 8 a Behringer B212A neco pres 6. Take by me zajimalo co z techto 2 je lepsi :shock: . Podle me bude lepsi Tapco, ale vzhledem k cene zase Behringer :arrow: takze to bude asi remiza

JB007

Příspěvek od JB007 »

ptal jsem ti na ty monitory a nic rozumneho jsem se od znamych ani jinde na nety nedozvedel :( . Nikdo nevi

stereoman

Re: Monitory na akci

Příspěvek od stereoman »

Je na case debatu trochu poposunout a tak jsem se rozhodnul, ze pujdu do Behringeru. A proc? Tapco nikdy nikdo neslysel a Behringer udajne neni zadna velka hruza za ty penize. Ted jsem zacal resit zda mam jit do B212A nebo B215A. Oba typy se zdaji byt temer stejne jen B215 ma 15'' reproduktor. Poradi nekdo se zkusenostmi co je lepsi?

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Bych vzal asi 15" už ze zvyku....Nerad přecházím na menší repra :) Ale jinak nevim, zda je mezi 12 a 15" nějaký zvukový rozdíl..
Music is my destiny!

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Hadanka je vyresena. Kdo je vitezem? Tipnite si :mrgreen:

crewy

Příspěvek od crewy »

že by B215A ?? :)

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Spatne :twisted: . Cela soutez ma necekaneho viteze, ktery nebyl ani ve vyberu :surprised2: .

voče

Příspěvek od voče »

tak ja doufam,ze te nekdo premluvil do ART310..
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

JJ, určitě to bude RCFko
Music is my destiny!

EVO

Příspěvek od EVO »

stereoman píše:Je na case debatu trochu poposunout a tak jsem se rozhodnul, ze pujdu do Behringeru. ...
No, myslím že to asi nebude RCFko.. :wink2:
Každopádně jak už jsem napsa, to RCF bych doporučoval, ale je to o ceně, chápu no... :? :sad2:

stereoman

Vyhlaseni viteze aneb konec spekulacim

Příspěvek od stereoman »

stereoman píše:Na Tapco jsem se uz dival, ale moc duvery to ve me take nebudi. Prijde mi, ze pokud clovek nekoupi RCF, tak potom uz je celkem jedno co koupi.
Tapco je sice "Mackie", ale na tuto znacku jeden muj kolega nevzpomina moc rad :lol: . Ale verim, ze zvukarske pulty apd. maji dobry.
stereoman píše:Je na case debatu trochu poposunout a tak jsem se rozhodnul, ze pujdu do Behringeru. A proc? Tapco nikdy nikdo neslysel a Behringer udajne neni zadna velka hruza za ty penize. Ted jsem zacal resit zda mam jit do B212A nebo B215A. Oba typy se zdaji byt temer stejne jen B215 ma 15'' reproduktor. Poradi nekdo se zkusenostmi co je lepsi?
stereoman píše:Hadanka je vyresena. Kdo je vitezem? Tipnite si :mrgreen:
Po kratke rekapitulaci vam predstavim viteze. Ten, kdo tipoval RCF, hadal spravne! Ten kdo tipoval RCF ART 310-A to uhadl uplne presne.
voče píše:tak ja doufam,ze te nekdo premluvil do ART310..
Tak necekane me premluvila firma Tapco :lol: , potom co jsem slysel jejich plastak TH-15 :lol: .

Behringera meli k poslechnuti jedine v jednom shopu v Praze, kde maji jen do 17:00. Takze z Brna bych to tam nestihnul a navic by mi to zabralo spoustu casu. Potom co jsem slysel zvuk ART 310-A, jsem byl na tom hodne psychicky spatne :lol: , druhej den jsem se sprajcnul a skocil jsem si to poslechnout jeste 1x a koupil jsem to :biggrin2: .

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Mě to bylo hned jasný.. :)
Music is my destiny!

EVO

Příspěvek od EVO »

4 Stereoman: gratuluju ke správnému rozhodnutí, myslím, že ani není potřeba to dál rozvádět, jsem přesvědčenej, že víš moc dobře, proč sis to koupil :wink:

JB007

Příspěvek od JB007 »

ooo pan je gurman :lol:, jsi se nejak rozjel :shock:

takze na to tapco uz asi chodit nemusim co :?: ty behringery jsou k poslechnuti jen v Praze? Mi nerikej, ze je v Brne nikde nemaj :?: :surprised2:

Odpovědět