mison A 2700
Re: mison A 2700
[quote="honcka"]co jsem slysel od lidi, co GX meli rozdelany, tak u toho EAW/Tapca jsou pouzity kvalitnejsia dodal by som k tomu že rada gx od qsc je dobra na satelity na basy su tie zosily slabe(nutne minimum) ale tak do 8 ohm, že do 4 ohm sa strašne rychlo vybudia do clipu a že sa dosť hrejú, a čo ma napadlo k tej x 5 nebude to k tím slimakom slabé? nema to žiaden mostik... neviem na satelity by som to bral, ale na basy isto radšej nie..
2*numark n d x 800 + denon d n-x 1100 + senheyser h d 215
takze mison zazehnany, dosetrene a kupeny elktro voice Q 99
2 pioneer cdj 350, pioneer djm 300, stanton t 80,pioneer efx 500
pripajam sa,,,johnny píše:chcel by som sa opytat na tento zosilovač ako je na tom ci je obstojny alebo sit,chcem ho pouzit na basy ako lacnejsiu alternativu tapca 2500,
kamos (ex-dj) ho mal, tu 2700ku, (ma), a odhral na nom celkom kopec discotek,,,
pravda je taka,ze celkom vydrzal,,,, kym sersan nezdedil jeho mladsi brat,,
,jeho mladsi braska mu stupal na krk (koncaku) kazdu discoteku,,,kedze uz menil vyskace a aj stredy,na bednach,,skoro kazdy rok
lebo on sa k tomu choval ako truba,,,
prave teraz ho dal (koncak) do servisu,,,lebo on hral aj ked mu clip blikal, ba dokonca svietil,,,skratka trubka dj,,
no a odisla mu jedna strana,,,a tusim ze druha je jemne chytena taktiez,,,(prerazene koncaky vraj)
je to slovenska vyroba koncakov,,,,su tam osadene tie klasicke okruhle KD-ckove koncaky,,,
cize asi tak,,,
ale inac pravda,,,do mostiku to nepojede,a vraj to ma 2x700W/4ohm a 2x500W/8ohm,,,,
ked pride zo servisu otestujem ho,,,a porovnam z mojim cervin vega CV 2800
ZATIM CAFF
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700