Bezdrátový mikrofon poraďte...

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
SKRDLIK

Re: Bezdrátový mikrofon poraďte...

Příspěvek od SKRDLIK »

Sorry toho jsem si v noci nějak nevšim asi ospalost. Bezrát mám vypnutej vedle přímače na stolku a na přímači se rozsvítí kanál jako že je mic zaplej a leze z toho ten bordel. S trochou snahy by to šlo pochoit :wink:

ToLa

Příspěvek od ToLa »

A k tomu práve slouží ten zalezl poťák, tím se nastavuje citlovost přijmače, tj, na venkovních prostorech když to dáš na plno seš na cca 150m, ale nesmí být okolo žádný zdroj rušení, jinak to "šumí" což je občas problém, ale dá se vyřešit umístěním jednotky třeba o 1m jinám... Také můžete mít vy nějaké rušící trafo, které to způsobuje a proto Vám to všude "šumí"

Andrew Blake

Příspěvek od Andrew Blake »

Azu píše:Jenomže bezdrát od Shura z SM58 stojí někde okolo 11tis co si tak pamatuju a než plastovej šunt od Shura, tak jednoznačně raději Sennheiser EW135 nebo lépe 145, tomu se Shure nevyrovná. Tyhle bezdráty od Shura sme měli dva a oba šli z baráku, místo toho máme právě Sennheiser 135G2 a 145G3.
Ahoj,
a zkoušeli jste dosah 135G2. Uvažuju taky o koupi bezdráťáku. Jste s ním spokojení?

Otas

Příspěvek od Otas »

Mám Shure Beta 58 a Sennheisera EW 145 G2, Shure v jednodušší verzi PGX.
Oba nikdy neměli problém s dosahem, zkoušel jsem se toulat i mimo sál do cca 100 m od přijímače.
Shure je poněkud háklivější na příliš hlasitý řev z blízka. U Sennheisera došlo k tomu (podle kluků z Prodanců to není výjimečný jev), že někdo stáhl gumovou krytku z vypínače ručky, asi to chtěl tahem vypnout... Přitom, to musel vyrvat ze zajištění. No, DJové se střídají... A samozřejmě si někdo hrál i s naprogramováním ručky.
Baterky (2 tužkové, používám aku 2800mAh) vydrží u obou cca 8 hodin provozu.
Zpěváci okresního formátu mají obvykle raději Shure, to je klasika.
Odolnost proti zpětné vazbě je u obou výborná.

Odpovědět