Audio vybavení klubu

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
Luis

Příspěvek od Luis »

STEREOMAN..... kurevsky dobre to hralo a nepocitam ty sousedy co si na nas brousili zuby a nebo jak nase fanynky tancovaly na ten sound asi kilometr u rybnika.

Dokup bassy a jeste stihnem na summeru udelat ten AAA FLOOR domluvil bych nejakou vyzdobu jako trojuhelniky,pneumatiky,prosly technicaky,kradeny papiry atd.
Audio 8 DJ
Pioneer 600
Macbook PRO
Alesis Active MK2

pali

Příspěvek od pali »

ako JBL je kvalita - konkretne ten tip ktory uvadzaš ...seria jRX je nepoužitelna :!:

Azu

Příspěvek od Azu »

DJ Smar píše:Ted si jinak budu kupovat djm 800ku a hrozně se těším ! =) I když je předražený, mě to neva ... Jediná alternativa by byla Ecler EVO 5, ale ten stojí kolem 55 tisíc... =)
No alternativa již brzo přijde na trh a za trochu podstatně lepší peníze v podobě dvou nových modelů od Vestaxe a bude to těžkej kalibr, který dá kvalitou zvuku a na frak i A&H, o funkcích, které ty mixáky budou mít ani není potřeba diskutovat, nic vybavanějšího na trhu nenajdete.

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

Azu píše:
DJ Smar píše:Ted si jinak budu kupovat djm 800ku a hrozně se těším ! =) I když je předražený, mě to neva ... Jediná alternativa by byla Ecler EVO 5, ale ten stojí kolem 55 tisíc... =)
No alternativa již brzo přijde na trh a za trochu podstatně lepší peníze v podobě dvou nových modelů od Vestaxe a bude to těžkej kalibr, který dá kvalitou zvuku a na frak i A&H, o funkcích, které ty mixáky budou mít ani není potřeba diskutovat, nic vybavanějšího na trhu nenajdete.
A o jaký model se to jedná ?

Azu

Příspěvek od Azu »

DJ Smar píše:A o jaký model se to jedná ?
PMC-?80, zatím oficiálně není označení pod kterým půjde ten nej model na trh známo, ten druhý je PMC-580 technické informace co kolují na internetu nejsou pravdivé, většina jich je od modelu PMC-280 a něco někdo vymyslel vlastní fantazií :-) pravdivá je jen ta pirátská fotografie co unikla

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

Azu píše:
DJ Smar píše:A o jaký model se to jedná ?
PMC-?80, zatím oficiálně není označení pod kterým půjde ten nej model na trh známo, ten druhý je PMC-580 technické informace co kolují na internetu nejsou pravdivé, většina jich je od modelu PMC-280 a něco někdo vymyslel vlastní fantazií :-) pravdivá je jen ta pirátská fotografie co unikla
Jasný, už ji du vyhledat .. !

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

AZU

Tak jsem nic nenašel ... Ale jinak ten mixák PCM 280 nebo jak.. je celkem v poho za ty prachy, pak jen záleží co dokáže =)

bussy

Příspěvek od bussy »

A jaa si chci v tom klubu zahrat. . . bo jsem ostravak jak cyp :D . . . sam jsem podilovy spolecnik jednoho klubu. :?

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

A já se příjdu podívat :P z Bohumína to mám kousek.. :D
Music is my destiny!

bussy

Příspěvek od bussy »

:D joooo vsak jasneee....

crewy

Příspěvek od crewy »

ty vestaxy vypadají hodně dobře:
PMC-580 > http://www.djdeals.com/vestaxPMC580.htm
PMC-280 > http://www.djdeals.com/vestaxPMC280.htm

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

crewy píše:ty vestaxy vypadají hodně dobře:
PMC-580 > http://www.djdeals.com/vestaxPMC580.htm
PMC-280 > http://www.djdeals.com/vestaxPMC280.htm
No nechci nic říkat, ale ta 580, vypadá jako Pioneer DJM 600ka ...
Ale jinak vypadá líp ten Vestax =)

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

S Pinckem jsou si fakt podobný no :lol:
Music is my destiny!

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

dj_camil píše:S Pinckem jsou si fakt podobný no :lol:
To jo, ale zajímalo by mě, jak se na tom ovládají efekty. Je to tam celkem dost divoké, v tomhle směru =)

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Jo no, ale já bych s tímhle neměl problém, protože na Velocity mám 9 efektů a u každého si můžu nastavit dva parametry.. :) a to tenhle mix asi nemá 8)
Music is my destiny!

Odpovědět