Ake zosilovače používate?

Diskuze o zesilovačích, reproboxech, reproduktorech, výhybkách a zvukových procesorech
pali

Ake zosilovače používate?

Příspěvek od pali »

napište ake zosilovače preferujet, s ktorou značkou mate dobre skusenosti resp. s ktorou zlé, názory na ceny a pod...

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

QSC

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

YAMAHA :idea:

somik

Příspěvek od somik »

tady je to ruznorode...ale do jsem slysel, tak pod 10 nebo 12000 nechod...ale nevim, nepodepsal bych se pod to.

NEO333

Příspěvek od NEO333 »

Mne osobne bol poradeni RELOOP, pomer cena/vykon.Zevraj tie paladia maju okresany zvuk, neviem nazivo som nepocul, no vravel kamos co s tym robi(predava to).Misony a q-soundy a tieto veci mi nikto neporadil, takze neviem,ale urcite keby som kupoval zosik, tak by to nebol omnitronic.Neviem, tu znacku nikto nema rad :-)
DJ NEO

pali

Příspěvek od pali »

ja mám doma tri misony A2700 sú naozaj super maju obrovsky damping factor takže nimy budím subwofery sú to naozaj fakt spolahlivé koncáky za supercenuuu :!:

voče

Příspěvek od voče »

QSC!!lidi-vyplati se to-uz jenom dyz to budete chtit prodat-na cene klesaji jen malo a hlavne-je to kvalitka!!nikdo neni tak bohatej,aby mohl kupovat levne veci...

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

Měl jsem zesilovač Yamaha za 26 tisíc ... Teď mám nový QSC 2450 za pouhých 17 tisíc a s Yamahou se nedá srovnávat =) ... Jo a ještě jsem měl Gemini, ale prostě to byl jen začátek, tak mě pochopte =) ...

stereoman

Příspěvek od stereoman »

QSC RMX 2450 :arrow: nejlepsi investice :!:

(Pro zapojeni do mustku doporucuji uvazit zesilovace RMX HD)

Azu

Příspěvek od Azu »

Crown :wink: Ale jinak třeba v našem okolí má většina lidí zasíky, který jim někdo dělal doma a jsou s tím rozhodně spokojeni, protože to jsou nesmrtlené stroje.

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

My máme taky ve zkušebně dělanej zesilovač na zakázku, je teda hodně starej, ale má to výkon 2x140W/8 ohm, což domů stačí.

pali

Příspěvek od pali »

čo sa tyka doma robenich zosilovačov - prečo nie. ale vačšina doma robenych zosilovačov je na bežne aplikacie dost slabe riešenie , použitie takychto koncakov je možne tak doma alebo vo fakt malych kluboch, možno ešte na djmonitory.....vyhybam sa takymto zosilnovačom......

LuKyss

Příspěvek od LuKyss »

Tak tak, jedině na zkoušení, na akci bych ho kvůli spolehlivosti raději nebral (přece jen není to tovární model). Výhoda je nízká cena.

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

No jo, ale není doma vyrobený zesilovač jako doma vyrobený zesilovač. Třeba můj známý měl jeden podomácku dělaný a za asi 7 let fakt extremního namáhání se mu nikdy nepokazil. Ale prostě jak který no. Samozřejmě, kdo koupí dobrou kvalitní značku sériově vyráběných zesilovaču má o problém postraráno 8)
Music is my destiny!

voče

Příspěvek od voče »

souhlas se stereomanem..!!taky ho mam doma:)
DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com

Odpovědět