Mne osobne bol poradeni RELOOP, pomer cena/vykon.Zevraj tie paladia maju okresany zvuk, neviem nazivo som nepocul, no vravel kamos co s tym robi(predava to).Misony a q-soundy a tieto veci mi nikto neporadil, takze neviem,ale urcite keby som kupoval zosik, tak by to nebol omnitronic.Neviem, tu znacku nikto nema rad
ja mám doma tri misony A2700 sú naozaj super maju obrovsky damping factor takže nimy budím subwofery sú to naozaj fakt spolahlivé koncáky za supercenuuu
QSC!!lidi-vyplati se to-uz jenom dyz to budete chtit prodat-na cene klesaji jen malo a hlavne-je to kvalitka!!nikdo neni tak bohatej,aby mohl kupovat levne veci...
Měl jsem zesilovač Yamaha za 26 tisíc ... Teď mám nový QSC 2450 za pouhých 17 tisíc a s Yamahou se nedá srovnávat =) ... Jo a ještě jsem měl Gemini, ale prostě to byl jen začátek, tak mě pochopte =) ...
Crown Ale jinak třeba v našem okolí má většina lidí zasíky, který jim někdo dělal doma a jsou s tím rozhodně spokojeni, protože to jsou nesmrtlené stroje.
čo sa tyka doma robenich zosilovačov - prečo nie. ale vačšina doma robenych zosilovačov je na bežne aplikacie dost slabe riešenie , použitie takychto koncakov je možne tak doma alebo vo fakt malych kluboch, možno ešte na djmonitory.....vyhybam sa takymto zosilnovačom......
No jo, ale není doma vyrobený zesilovač jako doma vyrobený zesilovač. Třeba můj známý měl jeden podomácku dělaný a za asi 7 let fakt extremního namáhání se mu nikdy nepokazil. Ale prostě jak který no. Samozřejmě, kdo koupí dobrou kvalitní značku sériově vyráběných zesilovaču má o problém postraráno