dotaz, dá se s xp5 ovládat dva decky(přepínat mezi nima) nebo jenom jeden? za kolik bys jí pustil?M@to píše:Ak by sa ti to pozdavalo a chcel by si si skratit naklady, mozme sa dohodnut ze by som ti predal moju xp5
Začiatok
Re: Začiatok
xp5kou můžeš ovládat buď jeden deck nebo i dva.. záleží na nastavení :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
aj tak si myslím ale, že je lepšie mať dva
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk
přiznám že bych to měl pouze na domácí trénink takže ta by mi myslim bohatě chlupatě měl stačit jeden pokud má přepínání mezi decky, jakože z příspěvku hoolifana vyplívá že ano
ono to jde přepínat mezi 2ma decky jen jednou XP5kou jen musí člověk pak ještě nějak ovládat šavle na 2 deckoch takže potřebuješ buď ještě jednu zvukovku (abys měl na mixu na každá deck jeden kanál na mixu) nebo přetahovat decky přímo myškou v notebooku ale to mi přijde trošku krkolomné..
jinak na domácí cvičení je to dobrá možnost protože si do zvukovky v notebooku napojíš sluchátka, do zvukovky v XP5ce zapojíš bedničky (nebo obráceně) a hraješ - jen ještě potřebuješ tu myšku ale to už je asi o zvyku :wink2:
jinak na domácí cvičení je to dobrá možnost protože si do zvukovky v notebooku napojíš sluchátka, do zvukovky v XP5ce zapojíš bedničky (nebo obráceně) a hraješ - jen ještě potřebuješ tu myšku ale to už je asi o zvyku :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
ted se v tom trochu strácim, mám mix notes(logicky s interní zvukovkou) a pak ještě externí zvuknu(maya 44) přes kterou mi jede mix, představa je taková že bych měl tu xp5 a hrál z ní jako kdybych měl dvě to jest přepínat mezi dvěma decky, srovnat rychlost beaty a na mixu udělat přes šavle a korekce přechod, je tohle reálné? tohle řešení se mi líbí hlavně že je celkem hospodárné
aha, ty mas jeste mayu. V tom pripade neni problem. Ale presto, 2 decky jsou prostě 2 decky. Přepinani nikdy neni tak komfortni. xD
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
DjMatisS píše:aha, ty mas jeste mayu. V tom pripade neni problem. Ale presto, 2 decky jsou prostě 2 decky. Přepinani nikdy neni tak komfortni. xD
takže je to reálný? ...jak řikám je to na doma na trénink žádnej spejšl komfort nepotřebuju u takovejch věcí si stejně myslim že je to jenom o zvyku
super tak dík , kdyby měl někdo čas a chut mohl byste mi tu zhruba popsat jak to zapojit s tim co mám
iste ze sa da,tak to ja pouzivam celkom v pohode a na domaci trening to bohate staci...mam notes+externa zvukovk+mixak+xp5(jej zvukovku nepouzivam)...prepinam si medzi deckmi jednym tlacitkom a tak mi staci jedna xp5...kolko by si dal?sukinho píše:dotaz, dá se s xp5 ovládat dva decky(přepínat mezi nima) nebo jenom jeden? za kolik bys jí pustil?M@to píše:Ak by sa ti to pozdavalo a chcel by si si skratit naklady, mozme sa dohodnut ze by som ti predal moju xp5
nová stojí 4litry tak za 3 bych jí vzal třebas