1.odpověď: podle mě určitě, a pokud hraješ podle sluchu a ne podle bpm na pc tak myslim že by si v pohodě zmáknul i ty cd playery, sám sem z první akce měl strach a to sem si zahrál na playerech který byli ještě o desetinu procenta víc citliví než moje domácí, takže sem měl stejnej strach a po 3 srovnanejch trackách už to nevnímáš a pracuješ automaticky
2.odpověď: osobně za sebe říkám, že ano s radostí takovému člověku všechno vysvětlím a klidně i ukážu když je možnost(pokud opravdu nejde o hodinovej set, to má smůlu) ale nechat ho zahrát říkám: ne, měl bych s tím problém i u svého kamaráda natož u někoho cizího a to hlavně z toho důvodu že cítím nějakou zodpovědnost za techniku(i za odehranou muziku), že to bylo na daný čas svěřeno mě a ne nějakému náhodnému návštěvníkovi
Začátečník...
-
Re: Začátečník...
dík za podporu ale na playrech no nevim, co jsem koukal tam kde bych chtel hrat tak maji pioneer 200 nebo 800 a ja mam reloop digital jockey interface takze nevim jak bych si s nima poradil, prave proto jsem mel ten druhy dotaz ze bych se prvne stavil za dj (pokud by byl ochotny jako ty) a zeptal co a jak presne funguje, principialne to bude stejne ale nejake odlisnosti tam budou a ty by me mohli potrapit
Re: Začátečník...
midikonzole se od cdplayerů liší tím, že do cdplayeru se vkládá cdčko, a veškeré informace se ti zobrazují na displayi přehřávače.. u midi máš jako zdroj hudby harddisk v počítači a ve velké většině (asi až na cdpřehrávače podporující midi a nějaké kousky od denonu a pioneeru) se ti skladby zobrazují na displayi počítače včetně různých potřebných i nepotřebných informací.. jinak je obsluha cdplayeru podobná midikonzoli ono ty midikonzole v podstatě vyšli z cdplayerů..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25