scratching
Re: scratching
Napr. trance/dance/dnb/dubstep DJ, ktory mixuju hudbu, to sa vola beatjuggling, alebo je to nieco ine ?
cize nie ? neviem moc po anglicky, a nerozumiem sa tomu ..
a ked nie, ako sa vola potom to co robia tito DJs ?
nepomýlil si si to s beatmatchingom?
mas tam vide, to ti rekne vic nez popisekejv píše:cize nie ? neviem moc po anglicky, a nerozumiem sa tomu ..
to tiez neviem co je .. mozes mi to vysvetlit, ako to vlastne je ?piatro píše:nepomýlil si si to s beatmatchingom?
je este vobec nejaka znacka gramcov okrem technics, ktora sa oplati kupit ? A nove technics sa uz nevyrabaju ?
technics skoncil v roce 2010 co vim... A 4 roky stary tecka ze studia jsou jak novy... tedka jsem byl u kamose ten ma tecka 15 let jedny a jedou jak novy... Neskutena japanec prace
aky je rozdiel medzi Technics 1210 MK2 a Technics 1210 MK5 ? Nasiel som inzerat mk5 za 600e mk2 za 450e
Ten MK5 je prostě novejší model- je tam lepší motor a pitch jde dát na +-16%
Omyl pitch jde prepinat az u nejnovejsiho modelu M5G, MK5 ma navic akorat tlacitko quartz lock, zatimco 1210MK2 to ma reseny aretacni kulickou v pitchi. Motor je imho stejnej u vsech modelu, minimalne sila
Moje chyba omlouvám se špatně jsem si přečet otázku myslel jsem že se ptá právě na M5G moje chyba..
Takze ktory vlastne mixak si mam kupit ku technics sl1210 ?Aby mal vsetko potrebne na scratch, a aby nebol zbytocne predrazeny.
zalezi kolik chces do toho vrazit, optimalni minimum je allen&heath Xone:22