scratching

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
b.bounce

Re: scratching

Příspěvek od b.bounce »

Prostě nesmysl... Free dvs vživotě jsem to neslyšel si to vem kdo by dělal dvsko zadara- kde by jsi k tomu vzal time cody(ty jsou pro každy sw jiné- co jsem zatim viděl) Jinak taky jsem chtěl kupovat reloop rp 6000 ale po rozmluvě s hodně lidma jsem pochopil že prostě tečka a jina alternativa není. Je vidět že na tom chceš dost ušetřit což je zrovna u djingu podlě mě akorát na škoda.Ted ušetříš ale začne se ti to odesrávat. Proto aspon ja jsem se rozhod ze nasetrim "poradny" prachy a koupim techniku ktera za neco bude stat. A myslim si ze to je rozhodne lepsi nez kupovat nejaky levnejsi- nespolihlivejsi.

b.bounce

Příspěvek od b.bounce »

Jinak tady máš mixáky podle cross faderu rozdělený http://www.innofader.com/compatible.php

ejv

Příspěvek od ejv »

Tak za kvalitny technics gramec som ochotny pripratit, ale dalsich 400e na original sw + zvuk. kartu uz fakt nemam .. preto som myslel ze by mohol stacit nejaky free dvs

ejv

Příspěvek od ejv »

tie dj mixy maju aj vstup ma mikrofon ? Lebo mam doma shure sm58

Avender

Příspěvek od Avender »

Takmer vsetky mixi maju vstup na mikrofon (niektore XLR, ine velky jack). Free dvs existuje, ale iba na Linux (spolupracuje s timecode vinyl-mi od roznych programov). Bohuzial je velmy jednoduche, ale funguje presne a spolahlivo. Pokial nechces vyhadzovat peniaze za phono predzosilovace, tak si kup gramce s line vystupom alebo pouzi program Mixvibes, ktory ma v sebe zabudovanu software-ovu simulaciu phono predzosilovaca (verzia 6 a 7 na 100%, Cross asi nema). Mixvibes neni free (ale je lacny) a spolupracuje iba s TC vinyl-mi mixvibes.
Gramce - technics alebo Reloop 6000 -ma line out, (4000 nie su na scratche vhodne).
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

[quote="b.bounce"]Jinak tady máš mixáky podle cross faderu rozdělený http://www.innofader.com/compatible.php[/quote]
To čo si tu nahodil nie sú mixáky podľa xfaderov,ale zoradenie mixov,keď si chceš vymeniť crossfader na innofader,tak si pozrieš ktorý typ innofaderu ti tam vôjde.

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

deckadance ešte spolupracuje s kadeakými control signálmi,dokonca tam je možnosť learn timecode. Ja som raz zo zábavy skúsil s kolegom so serato control cdčkami a v pohode to išlo. :) neviem,či je ten soft zadarmo,ale povedzme si pravdu,ak to potrebuješ iba na doma na naučenie sa,tak sú na nete cracky. ;)
Čo sa týka latencie,tak,na scretch neviem či to je vhodný dvs.

ejv

Příspěvek od ejv »

Takze by som teoreticky mohol vyuzivat aj traktor na scratch zadarmo ? Fakt nechcem zbytocne minat peniaze len za domace ucenie a pre vlastne potesenie ..

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

na traktor scratch(DVS verze traktoru) potrebujes zvukovku od NI, s jinou nefunguje

ejv

Příspěvek od ejv »

ani ked bude cracknuty, nepojde bez NI karty ?

Avender

Příspěvek od Avender »

ani tak
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

ejv

Příspěvek od ejv »

cize traktor a serato potrebuju original kartu, ostatne dvs pojdu aj bez karty na tej mojej focusrite saffire pro14 ?

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

JJ

ejv

Příspěvek od ejv »

naco sa vlastne kupuju viackanalove mixy ku gramcom ?

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

aby si mohl michat vice zdroju, muzes hrat napr ze 4 gramcu

Odpovědět