scratching
Re: scratching
Prostě nesmysl... Free dvs vživotě jsem to neslyšel si to vem kdo by dělal dvsko zadara- kde by jsi k tomu vzal time cody(ty jsou pro každy sw jiné- co jsem zatim viděl) Jinak taky jsem chtěl kupovat reloop rp 6000 ale po rozmluvě s hodně lidma jsem pochopil že prostě tečka a jina alternativa není. Je vidět že na tom chceš dost ušetřit což je zrovna u djingu podlě mě akorát na škoda.Ted ušetříš ale začne se ti to odesrávat. Proto aspon ja jsem se rozhod ze nasetrim "poradny" prachy a koupim techniku ktera za neco bude stat. A myslim si ze to je rozhodne lepsi nez kupovat nejaky levnejsi- nespolihlivejsi.
Jinak tady máš mixáky podle cross faderu rozdělený http://www.innofader.com/compatible.php
Tak za kvalitny technics gramec som ochotny pripratit, ale dalsich 400e na original sw + zvuk. kartu uz fakt nemam .. preto som myslel ze by mohol stacit nejaky free dvs
tie dj mixy maju aj vstup ma mikrofon ? Lebo mam doma shure sm58
Takmer vsetky mixi maju vstup na mikrofon (niektore XLR, ine velky jack). Free dvs existuje, ale iba na Linux (spolupracuje s timecode vinyl-mi od roznych programov). Bohuzial je velmy jednoduche, ale funguje presne a spolahlivo. Pokial nechces vyhadzovat peniaze za phono predzosilovace, tak si kup gramce s line vystupom alebo pouzi program Mixvibes, ktory ma v sebe zabudovanu software-ovu simulaciu phono predzosilovaca (verzia 6 a 7 na 100%, Cross asi nema). Mixvibes neni free (ale je lacny) a spolupracuje iba s TC vinyl-mi mixvibes.
Gramce - technics alebo Reloop 6000 -ma line out, (4000 nie su na scratche vhodne).
Gramce - technics alebo Reloop 6000 -ma line out, (4000 nie su na scratche vhodne).
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
[quote="b.bounce"]Jinak tady máš mixáky podle cross faderu rozdělený http://www.innofader.com/compatible.php[/quote]
To čo si tu nahodil nie sú mixáky podľa xfaderov,ale zoradenie mixov,keď si chceš vymeniť crossfader na innofader,tak si pozrieš ktorý typ innofaderu ti tam vôjde.
To čo si tu nahodil nie sú mixáky podľa xfaderov,ale zoradenie mixov,keď si chceš vymeniť crossfader na innofader,tak si pozrieš ktorý typ innofaderu ti tam vôjde.
deckadance ešte spolupracuje s kadeakými control signálmi,dokonca tam je možnosť learn timecode. Ja som raz zo zábavy skúsil s kolegom so serato control cdčkami a v pohode to išlo.
neviem,či je ten soft zadarmo,ale povedzme si pravdu,ak to potrebuješ iba na doma na naučenie sa,tak sú na nete cracky. 
Čo sa týka latencie,tak,na scretch neviem či to je vhodný dvs.

Čo sa týka latencie,tak,na scretch neviem či to je vhodný dvs.
Takze by som teoreticky mohol vyuzivat aj traktor na scratch zadarmo ? Fakt nechcem zbytocne minat peniaze len za domace ucenie a pre vlastne potesenie ..
na traktor scratch(DVS verze traktoru) potrebujes zvukovku od NI, s jinou nefunguje
ani ked bude cracknuty, nepojde bez NI karty ?
cize traktor a serato potrebuju original kartu, ostatne dvs pojdu aj bez karty na tej mojej focusrite saffire pro14 ?
naco sa vlastne kupuju viackanalove mixy ku gramcom ?
aby si mohl michat vice zdroju, muzes hrat napr ze 4 gramcu