v první řadě bych ti asi vázně doporučil poohlédnout se po nějaké (i jeté) midikonzoli je to fakt rozdíl než mýchat jen s myškou.. ono pro tvůj účel bude dostačující i třeba herkules mp3 control (nebo jak se to menuje - jetý se dá sehnat do litru - na aukru se občas nějaký vyskytne)
Jinak já začínal na cdčkách a protože jsem od přírody líná ryba tak sem přešel na Virtual DJ a zvukovku maya44 usb. pak sem přikoupil Numark Total Control, vyměnil zvukovku za Numark DJ i/O a po nějaké době sem se zastavil až na kontrolerech EKS XP5 a mixu Denon DN-X050. A jelikož Virtual DJ nějak nechce v poslední 6. verzi podporovat moje XP5ky tak začínám experimentovat s Traktorem 3LE sice to není nic moc ale na to moje diskotékování to stačí jen mi chybí na tom traktoru efekty a sampler..
co se toho mýchání týče tak bych ti doporučil začít se učit poznávat tempo ale na to potřebuješ mít jak odposlech(sluchátka) tak bedničky - vypadalo by to následovně - pustil bys si skladbu a když by začala dohrávat tak bys na ní hodil smyčku 4 beatů respektive 8mi beatů (ty se ti budou pořád opakovat dokola. do sluchátek si pustíš skladbu kterou chceš srovnat. posloucháš ji ve sluchátkách a hýbeš pitchem do té doby než je rychlost srovnaná a beaty na sebe dokonale sedí (toto ti pomůže ověřit funkce synch - když ji zmáčkneš nepohne se ti pitch ani se ti nezmění bpm počítadlo) doufám, že jsem to napsal srozumitelně.
jinak ta midikonzole není zas taková investice (xp5ky s mixem mě vyšli na rovných 10litrů a troufnu si říct že vlastním relativně slušný a skladný aparátek :wink2:)
kdybys měl nějaký konkrétní dotaz na mě tak pm