Mluvení při akcích

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
atomcze

Mluvení při akcích

Příspěvek od atomcze »

Mluvíte často při akci k lidem?
Máte nějaké svoje speciální nebo osvědčené věty?
Poradíte nějaké tipy pro začátečníky,aby se nebáli promluvit k lidem?

Sobi

Re: Mluvení při akcích

Příspěvek od Sobi »

Zkus v klubu šukat štamgastky...Potom to půjde líp

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Teď nějak nechápu, jakou spojitost má sex a mluvení do mikrofonu. V době, kdy jsem píchal o106, jsem do mikrofonu neuměl promluvit ani za nic. Naučil jsem se to až o nějaký ten rok později a počet slečen, se kterými sem se tak nějak víc sblížil, na tom neměl nějak velký vliv :D

atomcze

Příspěvek od atomcze »

Tady nejde o to kdo ským šuká a kdo ne :D
a jak nějaký řeči zabíraj na holky

myslím mluvení spíše při spol. akcích ( svatby,narozeniny apod..)
:D

Sobi

Příspěvek od Sobi »

Začni šukat čtyřícítky. Tak nebudeš mít strach z ničeho. Ani z toho promluvit do mikrofonu. Řekni, co chceš říct. Buď sám sebou, dej průchod svým emocím a buď přirozený. Samozřejmě, když se budeš snažit být přirozený, tak už to přirozenost není. Můžeš v průběhu hraní komentovat, jaký styl zrovna budeš hrát. Pozdravit lidi.. Uvítat je..popřát jim příjemnou zábavu. Zeptat se jich, jestli máš spomalit, nebo zrychlit... Jestli chcou přitvrdit a tak dáále.

Sqara

Příspěvek od Sqara »

Sobi píše:Zeptat se jich, jestli máš spomalit, nebo zrychlit... Jestli chcou přitvrdit a tak dáále.
Takhle ses ptal těch čtyřicítek, jo? :lol:

stopo

Příspěvek od stopo »

tak na svadbach obkecas skoro kazdu piesen napr co to je, alebo zaspominame ja napr pri mama mia od a-teans vzdy vravim: no kedysi to bola abba dnes je to a-teas (zo sekundu dve pockam) Mamma mia samozrejme treba to vraviet v spravny cas
len sa netreba bat ked hras na svadbe tak 80% uspechu je v mikrofone

atomcze

Příspěvek od atomcze »

Já z toho mám někdy prostě strach a ani mě nenapadá co přesně říct,když jsem vysílal jeden čas rádio na netu tak to šlo celkem dobře,když teda člověk má takovou tu nenáladu,kdy se mu fakt nechce nic říkat,ale když na vás kouká 80 lidí osobně,tak už je to trochu těžší ze sebe něco kloudnýho a logickýho vydat... :(

stopo

Příspěvek od stopo »

treba mat len odvahu :) pri prvom tanci respktive na zaciatku prveho tanca vravim mili mladomanzelia a vazeny svadobny hostia dovolte aj mne aby som mladomanzelom zazelal vela stastia zdravia ale najmä lasky a zaroven mi dovote aby som mladomanzelov pozval na tanecny parket predoze zacina ich prvy mladomanzelsky tanec (vlacik). (zalezi na tom ci mladomanzelia chcu na prvy tanec daky valcik alebo sladak.

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

stopo píše:zacina ich prvy mladomanzelsky tanec (vlacik).

máš na mysli maxim turbulence - mašinka? :lol: :lol: :lol:

stopo

Příspěvek od stopo »

ee ten byva az okolo polnoci :D

nema.dj

Příspěvek od nema.dj »

.....vazeni, a nesedime, nesedime.....komu tento vlak ujde, sotva do rana chyti druhy.....tak nastupovaaaat...... :lol:
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II

stopo

Příspěvek od stopo »

:D :lol: :lol: :lol: nuz a mame tu hlasenie masinka je na zlej kolaji tak zaradime spiatocku a ideme dozadu :lol: :lol: :D

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Zkus starou a osvědčenou radu...dej si ze začátku pár panáků. Samozřejmě nemyslím to, že se ožereš jako prase a pak nebudeš schopný ani hrát :lol: ...Ale fakt to pomáhá. Člověk je takový uvolněný, nemá trému a i to okecávání ti potom pujde líp...jenom bacha na to, aby už to potom nebylo trapný...co se tobě zdá vtipný, nemusí pobrat ostatní...hlavně na nějaký soukromý akci. Ale tak to už sme zase u toho, že se nesmíš ožrat jako Dán :D

atomcze

Příspěvek od atomcze »

DeeJay PiPi píše:Zkus starou a osvědčenou radu...dej si ze začátku pár panáků. Samozřejmě nemyslím to, že se ožereš jako prase a pak nebudeš schopný ani hrát :lol: ...Ale fakt to pomáhá. Člověk je takový uvolněný, nemá trému a i to okecávání ti potom pujde líp...jenom bacha na to, aby už to potom nebylo trapný...co se tobě zdá vtipný, nemusí pobrat ostatní...hlavně na nějaký soukromý akci. Ale tak to už sme zase u toho, že se nesmíš ožrat jako Dán :D
to by nemělo být tak těžký, moc toho nevypiju,takže je to cajk :D :D

Odpovědět