Korg Kaossilator Pro+korg kp3
Korg Kaossilator Pro+korg kp3
Chcel by som sa poradit ohladom tohto zlozenia Korg Kaossilator Pro+korg kp3 ci bude mozne kedze som zaciatocnik tvorit hudbu typu DUbstep/dnb....popripade by som uvital niaku tu radu popripade dake lepsie zlozenie na tento typ hudby
Re: Korg Kaossilator Pro+korg kp3
Alebo potom radsej http://muziker.sk/groove-dj-produkcia/g ... _emx1.html ? poradte
plz

K jakymu zarizeni to mas, ze ty pady jsou pouze efektory, to EMX je v pohode, akorat je to uz dost zastaraly zarizeni (napr to pouziva SM pametovy karty, ktery uz se blbe schanej) jestli chces neco na produkci do zacatku, tak ti staci prumernej komp, nejakou slusnou zvukovku a k tomu si porid Ableton Live + Akai APC 40 kontroler, max k tomu pak koupit nejakej poradnej sytezator, ale ty stojej tak od 30000 vejs?
http://www.ableton.com/apc40
http://www.ableton.com/apc40
Dik za radu 
No PC mam dost slusny si myslim....na dnesnu dobu da sa povedat ze este na take dobre 4+ roky
Kedze som zaciatocnik nemam moc v tych pristrojoch pre Djing prehlad co presne naco je....Co ma tak v celku zaujalo boli tie Korgi no...ale dalo by sa mi blizsie povedat naco sluzi ten apc 40?

No PC mam dost slusny si myslim....na dnesnu dobu da sa povedat ze este na take dobre 4+ roky

Kedze som zaciatocnik nemam moc v tych pristrojoch pre Djing prehlad co presne naco je....Co ma tak v celku zaujalo boli tie Korgi no...ale dalo by sa mi blizsie povedat naco sluzi ten apc 40?
je to kontroler delany primo pro imho nejlepsi soft pro zivy hrani ableton livecoki píše: Dik za radu
Cize mozem od toho ocakavat komplet vlastnu tvorbu hudby od zakladneho beatu?
inac dik za info
asi si neham poradit a ak sa este nieco na nete otom dozviem viac asi sa rozhodnem rpe ten APC40
inac dik za info

presne tak, stahni si trial verzi a uvidis, jestli ti to bude vyhovovat, jinak na ableton je na youtube hromada tutorialu, na produkci ti staci vicemene ten software samotnej, ten kontroler je potreba az na zivy hrani
dufam ze ten program neni sracka
podobna FL studiu

Honca, Koassilator PRO neni efektor, ale sekvencer? teď nevim, ale rozhodně se na tom daj dělat beaty 

No, Abl je trochu něco jinýho, nicméně, proč se ti zdá FL jako sračka? Jako je to komplexní program na tvorbu hudby, samozřejmě v něčem horší než konkurence, v něčem však zase jistě i lepší.. Takže by mě zajímalo, co konkrétně se ti zdá na FL jako sračka?? Jinak si myslím, že v dnešní době a kor pokud máš nabušenej comp, je relativně zbytečný skládat hudbu hardwarově, když můžeš softwarově a přitom ve velmi dobrý kvalitě. Samozřejmě hardware mašiny můžou mít za určitých okolností (čímž myslim i kompletně zmáknutej mastering a další "zvukovou cestu") lepší, hutnější a dynamičtější zvuk, ale rozdíl v dnešní době kdy už jsou softy dost vymakaný i po zvukový stránce je imho neadekvátní vůči vynaloženým financím na opravdu pořádnej kus hw. :wink2:coki píše:dufam ze ten program neni srackapodobna FL studiu
Jedou z toho defakto skoro vsichni, co hrajou na zivo, ze znamejsich projektu napr Crystal Distortion, z ceskejch Matoa, Merak, Mikkimcoki píše:dufam ze ten program neni srackapodobna FL studiu
:/ moc ma nelaka hudba tvorenim iba v PC.....Povodne som chcel kupit ten Kossilator pro a korg kp3EVO píše:No, Abl je trochu něco jinýho, nicméně, proč se ti zdá FL jako sračka? Jako je to komplexní program na tvorbu hudby, samozřejmě v něčem horší než konkurence, v něčem však zase jistě i lepší.. Takže by mě zajímalo, co konkrétně se ti zdá na FL jako sračka?? Jinak si myslím, že v dnešní době a kor pokud máš nabušenej comp, je relativně zbytečný skládat hudbu hardwarově, když můžeš softwarově a přitom ve velmi dobrý kvalitě. Samozřejmě hardware mašiny můžou mít za určitých okolností (čímž myslim i kompletně zmáknutej mastering a další "zvukovou cestu") lepší, hutnější a dynamičtější zvuk, ale rozdíl v dnešní době kdy už jsou softy dost vymakaný i po zvukový stránce je imho neadekvátní vůči vynaloženým financím na opravdu pořádnej kus hw. :wink2:coki píše:dufam ze ten program neni srackapodobna FL studiu
.....avsak neham si radsej poradit..... Ide oto ze co som pozeral v tychto dvoch strojoch sa da tvorit dost slusna hudba stylu dubstep a atd......no skusim este stiahnut ten Ableton Live 8 trial ak pojde....a uvidim :/
jestli pak nejakou masinu, tak max nejakej analogovej syntezator, na kterej je stejne lepsi povesit sekvencer z pocitace, ze ovladani sekvenceru je na kompu mnohem prehlednejsi a jednodussi, digitalni masiny jako korgy emx a esx jsou imho spis uz na ustupu, ze je levnejsi a mas vic moznosti jet komp + midi kontroler, kdyz si koupis toho akaie + nejaky midiklavesy, tak muzes zahrat cokoli, budes limitovanej akorat vykonem kompa a vlastni kreativitou
[quote="honcka"]jestli pak nejakou masinu, tak max nejakej analogovej syntezator, na kterej je stejne lepsi povesit sekvencer z pocitace, ze ovladani sekvenceru je na kompu mnohem prehlednejsi a jednodussi, digitalni masiny jako korgy emx a esx jsou imho spis uz na ustupu, ze je levnejsi a mas vic moznosti jet komp + midi kontroler, kdyz si koupis toho akaie + nejaky midiklavesy, tak muzes zahrat cokoli, budes limitovanej akorat vykonem kompa a vlastni kreativitou[/quote
No asi sa rozhodnem pre ten Ableton Live + Akai APC 40 a jak si pisal niake tie klavesy by trebalo.....vedel by si mi za niaku rozumnu cenu poradit niake?
A este jednu otazku by som mal ohladom efektov....bude mozne v tej zostave co si mi poradil efekty typu ake su u korg kaoss pad 3.....?
No asi sa rozhodnem pre ten Ableton Live + Akai APC 40 a jak si pisal niake tie klavesy by trebalo.....vedel by si mi za niaku rozumnu cenu poradit niake?
A este jednu otazku by som mal ohladom efektov....bude mozne v tej zostave co si mi poradil efekty typu ake su u korg kaoss pad 3.....?