Klavesy spis napis, co presne potrebujes, kolik oktav, jestli potrebujes s dynamikou uhozu
Hromada efektu je uz integrovana v abletonu + to podporuje VST pluginy a tech je defakto nekonecny mnozstvi, tam si kazdej vybere, ale hodne jich je placenejch
Korg Kaossilator Pro+korg kp3
Re: Korg Kaossilator Pro+korg kp3
Ahoj, měl by někdo k dispozici, či by byl ochoten věnovat, nebo nafotit manuál pro Kaossilator pro? Mám ho ze zahraničí a cz manuál nemůžu nikde zaboha sehnat. Revanž je samozřejmost:-) Díky moc, Peter.
Re: Korg Kaossilator Pro+korg kp3
Dobrý den,
Mám problém s Korgem kaoss pad 3, zakoupila jsem jej zánovní, ale ve velmi dobrém stavu, vše fungovalo, vlastním jej přibližně rok a půl a nyní přestala fungovat banka. Touchpad funguje (zvuk jde do beden), pokud však nahraji samotný efekt, nebo hlas s efektem do banky, (tedy rozsvítí se doby, světlo A-D se rozsvěcuje jak má a ukazuje nahranou smyčku), žádný zvuk se však nenahraje a nejde do beden. Ostatní technika je zkontrolována. Někdo nějaký nápad?
Mám problém s Korgem kaoss pad 3, zakoupila jsem jej zánovní, ale ve velmi dobrém stavu, vše fungovalo, vlastním jej přibližně rok a půl a nyní přestala fungovat banka. Touchpad funguje (zvuk jde do beden), pokud však nahraji samotný efekt, nebo hlas s efektem do banky, (tedy rozsvítí se doby, světlo A-D se rozsvěcuje jak má a ukazuje nahranou smyčku), žádný zvuk se však nenahraje a nejde do beden. Ostatní technika je zkontrolována. Někdo nějaký nápad?