kdo by me naucil hrat? :-)
kdo by me naucil hrat? :-)
Ahoj chtela bych se zeptat jestli tady neni nahodou nekdo ochotnej kdo by me naucil hrat? myslim, ze nejlepsi na nauceni je byt s nekym kdo uz hraje na diskotece a proto se ptam... samozrejme nechci to jen tak budu rada za kazdou odpoved diky Jumy
Re: Kdo mi pomuze? :)
Kdyz nam napises co si pod hranim predstavujes, odkud ses, kolik ti je... a co myslis tim "samozrejme nechci to jen tak".
btw zkus si prvne procist zacatecnickou diskusi, pak stahnout nejakej soft napr. Traktor, VDJ... aby si aspon vedela o co jde:)
btw zkus si prvne procist zacatecnickou diskusi, pak stahnout nejakej soft napr. Traktor, VDJ... aby si aspon vedela o co jde:)
Pioneer cdj 900, djm 700, Technics RP-DH 1200
hlavne zalezi odkud si..ochotnych lidi neco vysvetlit se najde ale dalka muze byt problem..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Jsem z Prahy ale nemam problem i nekam dojet posledni dobou jezdim na diskoteky i 200 km od Prahy uz jsem mela moznost si to na diskotece vyzkouset, ale nestacilo mi to chtela bych se tomu opravdu venovat... Jinak je mi 20, jsem blondynka a snad normalni holka
... Blondýnka Pro ty sem měl vždycky slabostJumy píše:Jsem z Prahy ale nemam problem i nekam dojet posledni dobou jezdim na diskoteky i 200 km od Prahy uz jsem mela moznost si to na diskotece vyzkouset, ale nestacilo mi to chtela bych se tomu opravdu venovat... Jinak je mi 20, jsem blondynka a snad normalni holka
Re: kdo by me naucil hrat? :-)
Tak určitě se snad někdo ochotnej z okol Prahy najde... já jsem z Brna, takže nic:)
od uherskeho hradiste takze taky nic..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Sem sice z Prahy, ale asi bych tě v tuhle chvíli nic užitečnýho nenaučil...
Zkus si najít videa na YT, je to tam dobře vysvětlený (naptř. DjTutor nebo tam je ještě jeden chanell kde to vysvětlujou různý lidi, co hrajou na Ibize)
Zkus si najít videa na YT, je to tam dobře vysvětlený (naptř. DjTutor nebo tam je ještě jeden chanell kde to vysvětlujou různý lidi, co hrajou na Ibize)
aki su vsetci ochotni :biggrin2: :biggrin2: keby to bol nejaky chalan, tak ho poslete nekam..treba na ten youtube
to je tim, ze si to jeste neprecetli ti neochotni :D
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Už jsem tu...
Vě me to budí dojem, že šlečna chce jen "přefiknout" nějakýho DJe a ne naučit hrát
Vě me to budí dojem, že šlečna chce jen "přefiknout" nějakýho DJe a ne naučit hrát
Naposledy upravil(a) ToLa dne 24 kvě 2010 16:13, celkem upraveno 1 x.
ja by som povedal, ze vo viacerych to vzbudilo ten dojem a preto sa ozvali
ToLa píše:Vě me to budí dojem, že šlečna chce jen "přefiknout" nějakýho DJe a naučit hrát
Ale třeba bys jí pomohl se v leckterých věcech se zlepšitCrissC píše:Sem sice z Prahy, ale asi bych tě v tuhle chvíli nic užitečnýho nenaučil...
ten dojem to asi vzbudilo v každém... .. Odpověď za mne: Ne, nenaučil, mam dost práce s tím učit se sám... (tak to dopadá když je člověk inovativní )
Jinak, rada, samozřejmě djtutor. Nikdo to nevysvětlil v životě líp než Jonathan... Pokud youtube nevyhovuje, začni s kurzy AJ.
Jinak, rada, samozřejmě djtutor. Nikdo to nevysvětlil v životě líp než Jonathan... Pokud youtube nevyhovuje, začni s kurzy AJ.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200