kdo by me naucil hrat? :-)
Re: kdo by me naucil hrat? :-)
Ahoj moc dekuju za reakce a taky za rady, ale uz o tom trochu neco vim, tak mi youtube asi nepomuze... jinak pritele a ani sex tady opravdu nehledam
to je ale skoda... spousta prazskych by do toho urcite sli ...
Jestli máš doma nějakou techniku, tak jedině trénovat, zkoušet metodou pokus omyl... pokud ne, a myslíš to vážně, tak si nějkou techniku budeš muset pořídit...
Jestli máš doma nějakou techniku, tak jedině trénovat, zkoušet metodou pokus omyl... pokud ne, a myslíš to vážně, tak si nějkou techniku budeš muset pořídit...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Přesně tak, taky se bavim. Holt chlapi se nezapřou.M@to píše:aki su vsetci ochotni :biggrin2: :biggrin2: keby to bol nejaky chalan, tak ho poslete nekam..treba na ten youtube
bejt Jumy tak si vemu íčko na někoho odtud íčko...a ptám se tam, pač takle to"učení" lépe řečeno vysvětlování co se k čemu používá a jak to funguje bude dost na dlouho..
určo si přečti uvodní příspěvěk v začátečnické diskuzi a pak zkoukni toho tutora...
určo si přečti uvodní příspěvěk v začátečnické diskuzi a pak zkoukni toho tutora...
I ToLa se vyjímečně krotí... holt kam čert nemůže, tam nastrčí ženskou, co?ToLa píše:Už jsem tu...
Vě me to budí dojem, že šlečna chce jen "přefiknout" nějakýho DJe a ne naučit hrát
Nebudu přeci sprostý, když je tu žena
Re: Kdo mi pomuze? :)
Nechapu, co maji blond vlasy spolecneho s tim, ze se chces naucit hrat?Jumy píše:Jsem z Prahy Jinak je mi 20, jsem blondynka a snad normalni holka
Pokud by jsi nenapsala
tak bych to i chapal jako uzitecnou informaci, ale takto to moc nechapuJumy píše:jinak pritele a ani sex tady opravdu nehledam
Taky mám dost práce se to naučit sám ,ale myslím,že by se to člověk měl naučit sám jen tak zjistíš co vše od toho můžeš čekat.....