HELP! (za 2dny mám poprvé hrát a umim hovno)
-
HELP! (za 2dny mám poprvé hrát a umim hovno)
Caute lidi, potrebuju pomoct, resp. poradit nějaký základní věci... v sobotu mám hrát... zajímám se o DnB ale nemám nejmenší tušení na čem a s čím budu hrát, vypadá to na CD nebo to co mi tam přihrajou.. hrala sem jen jednou a to sem byla uplně na mol.. dotyční se toho nějak chytli a v sobotu mě míněj postavit před gramce nebo nevim co a nechat me tlouct 2 hodky v kuse hudbu... poradte prosim co a jak
Re: HELP!
Co ti na tohle napsat... snad jen... hodně štěstí. 

-
no tak díky za radu...
nemas zac
nechapem ako niekto moze ist hrat a nevie na com napr na gramacoch je najtazie hrat skusal som no ziadna slava zas s cd treba poznat vyberovky nie hladat medzi nimi daku piesen (ako kamarat ked si odo mna pozical cd a viac hladal ako hral)
a ak clovek nema nieco natrenovane tak nemoze ani poriadne hrat mozno tak ludovky na svadbe
nechapem ako niekto moze ist hrat a nevie na com napr na gramacoch je najtazie hrat skusal som no ziadna slava zas s cd treba poznat vyberovky nie hladat medzi nimi daku piesen (ako kamarat ked si odo mna pozical cd a viac hladal ako hral)
a ak clovek nema nieco natrenovane tak nemoze ani poriadne hrat mozno tak ludovky na svadbe

i kdyby ti tu nekdo napsal presnej navod jak mixovat dnb, nebude to mit sebemensi efekt - je to nejtezsi styl na DJing a jestli si nikdy nehrala a nemas zadnou zkusenost tak by trvalo minimalne par tejdnu nez bys neco kloudnyho natrenovala (a to este za predpokladu vyjimecnyho talentuLilithDeLioncourt píše:Caute lidi, potrebuju pomoct, resp. poradit nějaký základní věci... v sobotu mám hrát... zajímám se o DnB ale nemám nejmenší tušení na čem a s čím budu hrát, vypadá to na CD nebo to co mi tam přihrajou.. hrala sem jen jednou a to sem byla uplně na mol.. dotyční se toho nějak chytli a v sobotu mě míněj postavit před gramce nebo nevim co a nechat me tlouct 2 hodky v kuse hudbu... poradte prosim co a jak

je to asi jakobys nikdy vzivote neridila a napsala bys at ti nekdo rychle poradi jak se jezdi ze v sobotu jedes rally zavod...
Re: HELP! (za 2dny mám poprvé hrát a umim hovno)
změnil jsem název topicu
...jako odpovědí je tady na forum víc než dost, ale rozhodně ti nikdo nedoporučí bez jakýchkoliv zkušeností hrát na na klubej akci dnb 2h v kuse když pochybuju, že víš co je to pitch, první beat, atd...
napiš v neděli jak si dopadla, pak to zamknu a smažu

...jako odpovědí je tady na forum víc než dost, ale rozhodně ti nikdo nedoporučí bez jakýchkoliv zkušeností hrát na na klubej akci dnb 2h v kuse když pochybuju, že víš co je to pitch, první beat, atd...
napiš v neděli jak si dopadla, pak to zamknu a smažu
-
HELP!
Je fajn že se dokážete všichni člověku jen vysmát aniž byste aspoň trochu poradili... nebudu tam uplně sama, ten hlavní DJ bude stát za mnou jen mě chce nechat něco málo zkusit, slušně sem vás poprosila, jestli byste mi v krátkosti nemohli něco málo poradit, vysvětlit... místo toho si tady můžu přečíst jen urážky nebo to jak sem levá, aniž by mě někdo z vás znal... tak děkuju pěkně... jestli můžu poprosit ještě o něco, tak někdo smažte tuhle diskuzi, i muj účet... DJforum totiž stojí za prd a jedinci kteří tu vystupují jako DJs jakbysmet....
čaute

-
Tak jak už tu bylo napsaný, dramec a všeobecně zlomený beaty jsou na mix nejtěžší. Já sám dramík nehraju, ale určo bych ti poradil, ať se mrkneš sem viewtopic.php?f=35&t=3968&start=0. Pokud jsem taky dobře pochopil, tak resident dj bude s tebou, jenom tě nechá něco vyzkoušet a bude ti tam k ruce. To není zas taková pohroma, jako kdyby tě tam nechal jenom tak.
Btw. kde hraješ? Někde v klubu nebo na nějaký soukr. akci?
Btw. kde hraješ? Někde v klubu nebo na nějaký soukr. akci?
-
Konečně někdo normální
budu hrát z CD na Pioneerech,a vim že to rozhodně to není prdel, obcas mám trochu problem se srovnáním beatu ale jinak si myslim že mi to docela jde, schratche sou ok a rychlost mi taky celekm vychází, jinak by mě tam taky nevzali... jedná se o DnB akci, normálně tahle banda pořádá i diskárny ale na několikatera nálehává přání uspořádali tuhle akci, no a protože sem si to tam posledně zkusila , vzali mě mezi sebe.... určitě se nepovažuju za žádnou DJku ale chtěla sem jen aby někdo trochu poradil.... jinak děkuju 

chalani co maju natrenovane sa nevedia dostat nikam hrat a holka, ktora nevie skoro nic, hranie dostane 

-
Prepáč nemôžem za to .... asi ide o prístup a o ľudí ...
LilithDeLioncourt píše:nemám nejmenší tušení na čem a s čím budu hrát
LilithDeLioncourt píše: vypadá to na CD
LilithDeLioncourt píše: v sobotu mě míněj postavit před gramce
LilithDeLioncourt píše:budu hrát z CD na Pioneerech

LilithDeLioncourt píše:Caute lidi, potrebuju pomoct, resp. poradit nějaký základní věci.. hrala sem jen jednou a to sem byla uplně na mol.. poradte prosim co a jak
Trošku nechápu, prvně od nás chceš vysvětlit základy hraní a pak z tebe vypadne, že vlastně základy celkem zvládáš, tak co vlastně chceš vidět?LilithDeLioncourt píše:obcas mám trochu problem se srovnáním beatu ale jinak si myslim že mi to docela jde
Pioneer cdj 900, djm 700, Technics RP-DH 1200