Děkuju všem za názory.... mám jen pár připomínek... určitě se nepovažuju za žádnou extra DJane, nemužu si ani titulek DJ privlastnit... rozhodně to bylo štěstí začátečníka... vím že to není lehký, už teď se toho docela dost sesypalo ale jestli vám něco říká Joel Suburbass, tak s ním sem si o tom popsala a to co on mi napsal mě strašně podpořilo jinak na FB sem pod stejnym nickem jako tady a jednoho učastnika diskuze už to trklo nechtěla sem se nikomu vysmát ani se před nikym vytahnout nebo apelovat na to že sem holka a mam to jednodušši... chci se tomu věnovat, mrtě mě třo bavilo, když sem viděla ty lidi pařit byl to skvělej pocit... pomalu přemýšlím že si koupim mixák,a gramce nebo něco pofelim abych mohla dal trenovat, protože ted si to mužu maximalne tak vypujcit a trenovat na akci za chodu to neni zrovna to pravy orechovy, a stejně se mi stalo že sem se trochu spalila jak sem už psala...
Prostě sem jen chtěla vědět víc... jestli sem někoho urazila nebo naštvala tak se iomlouvam, o nic takového sem nestála... chtěla sem jen poradit .... jestli chcete už to mužete smaznout
HELP! (za 2dny mám poprvé hrát a umim hovno)
-
-
Re: HELP! (za 2dny mám poprvé hrát a umim hovno)
Sorry za OT... ale vždyť je to jasná FAKE diskuze.
Někdo si založil holčičí NICK a všechny zvedl ze židle a strašně se tomu doma u monitoru směje. Co k tomu napsat jiného?
Někdo, kdo je alespoň tak daleko, že +- ví jak srovnat tempo (musí umět ovládat mix, pith, desku/jog atd...) by rozhodně nepřišel na intenetové forum a neptal se, co má dělat a že jednou hrál na mol a nic neumí. Takovej člověk by žádal už o konkrétní radu a jinou formou...
Je to jasná a totální kravina... co k tomu dodat. Smažte to... zabanujte IP a je vymalováno .
Někdo si založil holčičí NICK a všechny zvedl ze židle a strašně se tomu doma u monitoru směje. Co k tomu napsat jiného?
Někdo, kdo je alespoň tak daleko, že +- ví jak srovnat tempo (musí umět ovládat mix, pith, desku/jog atd...) by rozhodně nepřišel na intenetové forum a neptal se, co má dělat a že jednou hrál na mol a nic neumí. Takovej člověk by žádal už o konkrétní radu a jinou formou...
Je to jasná a totální kravina... co k tomu dodat. Smažte to... zabanujte IP a je vymalováno .
-
Ammm.... tady tomu někdo nasadil korunu jsem chodici fake po tom sem vždy toužila
-
Ale notak... ty sám víš nejlépe, jak to je .LilithDeLioncourt píše:Ammm.... tady tomu někdo nasadil korunu jsem chodici fake po tom sem vždy toužila
Musíš se asi hrozně moc nudit. Já bych si na Tvém místě raději zahrál.
Ale good luck... třeba Ti na to někdo ještě skočí. Tomu říkám královská zábava.
Pro všechny budoucí zájemce: http://www.facebook.com/lilithdl
Slečně popřejeme mnoho úspěchů s hraním a téma už by někdo z Adminů mohl uzavřít, co vy na to?
Slečně popřejeme mnoho úspěchů s hraním a téma už by někdo z Adminů mohl uzavřít, co vy na to?