dj meno

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
chrto

dj meno

Příspěvek od chrto »

ludia..ja viem ze sa to sem nehodi,ale ja som uz vazne zufaly...ja si neviem nikde vymysliet dopatrat sa uz asi 2 mesiace k nejakej dj prezyvke..nevedel by mi niekto v tom poradit :( nechcem hned meno ale navod alebo priklad alebo njeco :( vdaka vopred ak sa njekto taky najde

sukinho

Re: dj meno

Příspěvek od sukinho »

Jo stim sem mel taky problem. Pokud te nenapada nic originalniho zacni experimentovat se svym vlastnim jmenem a vymyslet dvojsmysly. Treba tak na neco prides. Good luck

michaal

Příspěvek od michaal »

:D jj to je někdy těžky, ja mam třeba jen svoje přijmeni ale dj jmeno vůbec není důležite.. :wink: :wink:

mikro

Příspěvek od mikro »

jj,dobrej "navod" od sukinha:)...
stejne nakonec zjistis,ze je to uplne jedno a v nicem ti to nepomuze:)..
raggamafia.huu.cz
www.enlab.eu

atlon

Příspěvek od atlon »

a co tak pouzit nick co mas tuto? :wink: alebo skus najst anglicky preklad tvojho mena, ak sa da (vid mathias wolf - martin farkas), alebo len klasika, svoje meno puzivaj :wink:

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Při vymýšlení dbej na to, aby znělo profesionálně a nabušeně. Jméno, který si vybereš ti pak zpravidla zůstane po celou dobu tvojí DJský kariéry. Poslední dobou je moderní (jak už ti tu kolegové řekli) přeložit svoje jméno do angličtiny, případně do jiného jazyka. To jméno ti pak na akcích dělá vizitku.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Ono to je stejně u 99,9% DJů jedno, protože si jejich jméno nikdy niko nezapamatuje a když jo, stejně neví k jakýmu ksichtu a hudbě ho přířadit :mrgreen:

DjMatisS

Příspěvek od DjMatisS »

holt už nežijeme v době, kdy bylo možné popularizovat jména jako například Tráva..

Co se týče jména, přikláním se k tomu překladu případně nějaké úpravě. Také jsem tak učinil, a výsledek celkem ušel :D
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

ToLa píše:Ono to je stejně u 99,9% DJů jedno, protože si jejich jméno nikdy niko nezapamatuje a když jo, stejně neví k jakýmu ksichtu a hudbě ho přířadit :mrgreen:
Ano, v malých klubech je to jedno. Pokud DJ hostuje třeba v zahraničí, pak nějaký jméno jako DJ Franta Vopička neni asi moc promotérsky na úrovni.

ToLa

Příspěvek od ToLa »

Tak já samozřejmě do těch 99,9% započítal i pravděpodobnost, že se někdo dostane do zahraničí, nebo se stane "hvězdou" doma (teď ti nemyslim tu stavbu kde bydlí :-D )

Mysho

Příspěvek od Mysho »

Treba experimentovat s vlastnym menom a priezviskom. Alebo nieco doplnit skratit napriklad Marco Bailey je vlastnym menom Marco Beleen. Spomeniem Marilyn Manson vlastnym menom Brian Warner. Spojil mena dvoch ludi Marilyn Monroe a Charles Manson. Skus aj ty nieco pospajat bud oblubenych hercov alebo sportovcov. Mozno vznikne celkom zaujimave meno.

eXilim

Příspěvek od eXilim »

Mě jí vymysleli v jednom německym clubu, protože tam fotila jedna holka s fotákem Casio Exilim a my si z ni kamošem furt delali srandu a rikali ji wau, casio exilim no a oni se toho chytli jeji kamosky a kamosi a nejak mi tak zacli rikat vsichni ... Tak mi to zustalo :lol: Ale nejlepší je improvizovat, rozhlídni se po věcích co máš kolem sebe, projed si anglickej nebo jinej slovník :)

CrissC

Příspěvek od CrissC »

Na Djtechtools.com o tom byl zajmavej článek. Příklad tomu je můj kamarád, kterej měl Dj Tommy, pro mě to zní jako Dj, kterýmu je 16 a myslí si jak je bůh ví jak hustej, že má Tommy. A teď ho měli někam psát na plakát a to už v něm trochu hrklo, že to neni moc super a teď má Andy Road.

Dj jméno by mělo bejt zvučný, lehce zapamatovatelný, dobře se vyslovovat a nemít v sobě číslice (např Deadmau5 je výjimka).

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

ja mam svoje meno uz 9 let, za tu dobu si na nej vsichni zvykli a tak nemam potrebu ho menit..navic bych tak aspon ze zacatku ztratil lidi kteri uz jsou zvykli a jdou na diskosku podle jmena..
btw neni to hoolifan :-D
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

CrissC píše:Dj jméno by mělo bejt zvučný, lehce zapamatovatelný, dobře se vyslovovat a nemít v sobě číslice (např Deadmau5 je výjimka).
Proč by DJský jméno v sobě nemohlo mít číslice?

Odpovědět