Ja myslím, že může, proč ne, ale když jako příklad vezmeme třeba Deadmause, lidem v Evropě poměrně hodně dlouho trvalo, než pochopili výslovnost toho jména. (sám to několikrát zdůrazňoval v rozhovorech).
Samozřejmě je rozdíl když to číslo nějak dotváří jméno, než když si někdo chce udělat jméno s pomocí "pepa33"
dj meno
Re: dj meno
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Protože jak známo projekty s číslem ve jméně se nikdy neuchytili
Já bych tam nedával ani písmena, použil bych maximálně speciální znaky &*^%$%#@!. Podle mě je tohle hustý jméno...
Já bych tam nedával ani písmena, použil bych maximálně speciální znaky &*^%$%#@!. Podle mě je tohle hustý jméno...
jo to je maso, ale pak to chce mít ještě v záloze něco, co můžeš aspon vyslovit
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Nemusí řekne, že je to tak sprostý, že to nemůže říct a proto je skrytý za znakama
Já bych ti poradil, jak jsem si vybral přezdívku ale pochybuju že bys chtěl něco takového, jak mám já
Jaké jméno (přezdívku) zvolit?
Ahoj, jmenuji se Martin a jsem tu úplně nový.
Zakládám nové téma, protože toto tady asi ještě nebylo
Budete mě asi považovat za blázna, ale to je jedno .....
Jde o to, že už dlouho si lámu hlavu s tím, jaké DJ Jméno nebo přezdívku si zvolit?
Kamarádi mi nic rozumného nepřidělili a sám furt na nic nemohu přijít
Taky chci nějaký, aby bylo jedinečné a ne, abych zjistil, že ho má už někdo jiný a pak mu bude vadit, že používám stejnou přezdívku.
Jsem už fakt uplně zoufalý. Můžete mi prosím poradit?
Zakládám nové téma, protože toto tady asi ještě nebylo
Budete mě asi považovat za blázna, ale to je jedno .....
Jde o to, že už dlouho si lámu hlavu s tím, jaké DJ Jméno nebo přezdívku si zvolit?
Kamarádi mi nic rozumného nepřidělili a sám furt na nic nemohu přijít
Taky chci nějaký, aby bylo jedinečné a ne, abych zjistil, že ho má už někdo jiný a pak mu bude vadit, že používám stejnou přezdívku.
Jsem už fakt uplně zoufalý. Můžete mi prosím poradit?
Ahoj, už jsem to sem psal a asi to téma smazali.
Mám také tento problém a zkoušel jsem všechno možné. Už vážně nevím .....
Napište sem vy, co už přezdívku máte, jak jste k ní přišli - podle toho se můžeme inspirovat.
Ale myslím si, že to jednou příjde samo a bude to takové dozrání v deejayingu
Mám také tento problém a zkoušel jsem všechno možné. Už vážně nevím .....
Napište sem vy, co už přezdívku máte, jak jste k ní přišli - podle toho se můžeme inspirovat.
Ale myslím si, že to jednou příjde samo a bude to takové dozrání v deejayingu
nie nezmazali. len som ho presunul do spravneho topicku. apropo pozri si posledny post nad tvojim... najprv treba citat, potom pisatMartin_70 píše:Ahoj, už jsem to sem psal a asi to téma smazali.
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300