Asi s tim praštím....

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Bobo69
Vybavení

Asi s tim praštím....

Příspěvek od Bobo69 »

Po dnesnim dnu mam obavu ze mne moderni Djing nenatchne....bralo mne to v dobach kdy se hralo stylem šup šup jak to tu nekdo popisoval...ale mixovani je nad moje nervy....Myslel jsem si ze je to jednoduche.....sluch mam podle jednoho zvukare prej excelentni....ale mix mi proste nesedi..napojil jsem Denon DN X600 do notebooku a spustil tractor.....ten mix ma tlacitek a funkci jak sracek takze pikaču vim co je k cemu,, :( navod v cz mi dodavatel nedal.prej jej nema...spustil jsem deck 1 a pak deck 2 a at jsem delal co jsem delal porad s toho lezla slatanina dvou skladeb... :( :( Asi to prodam...

Arojnhnijt

Re: Asi s tim praštím....

Příspěvek od Arojnhnijt »

Bobo69 píše:Po dnesnim dnu mam obavu ze mne moderni Djing nenatchne....bralo mne to v dobach kdy se hralo stylem šup šup jak to tu nekdo popisoval...ale mixovani je nad moje nervy....Myslel jsem si ze je to jednoduche.....sluch mam podle jednoho zvukare prej excelentni....ale mix mi proste nesedi..napojil jsem Denon DN X600 do notebooku a spustil tractor.....ten mix ma tlacitek a funkci jak sracek takze pikaču vim co je k cemu,, :( navod v cz mi dodavatel nedal.prej jej nema...spustil jsem deck 1 a pak deck 2 a at jsem delal co jsem delal porad s toho lezla slatanina dvou skladeb... :( :( Asi to prodam...

ty jsi dobrý v*l :lol: to si jako myslíš že při prvním mixu, když ani nevíš co k čemu slouží a co jak funguje že hned smícháš perfektně 2 tracky? radši to fakt prodej. a kup si gamepad

atlon

Příspěvek od atlon »

trosku sa ukludni, OK ? tie tvoje prispevky su v podstate o nicom. tak si uvaz co napises.

Bobo69 - nehadz flintu do zita, treba na to trpezlivost a skusat skusat skusat. neviem ako u vas, ale u nas sa nemoze nieco predavat BEZ navodu na pouzitie v zrozumitelnom jazyku (SVK, alebo CZ). aj ked tvrdia ze ho nemaju , pri slovicku SOI(Slovenská obchodná inšpekcia) u vas http://www.coi.cz ho hned vyhrabu :wink:

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Po nescetnych meilech mi prodejce nepsal ze zadnej manual v cz neexistuje..jedine prej nejakej start guide manual..a ten mi take poslal,,no..to ale okolo manualu ani neproslo...takze mam s tim problem pozjistovat co je co... a pochybuju o tom ze tady nekdo tento mix ma.... :(

atlon

Příspěvek od atlon »

http://www.denondj.com/DN-X600-P124.aspx#
tu je komplet manual ale bohuzial v anglictine , ale hadam pomoze ( google traslate a ides :wink: )

Arojnhnijt

Bobo69 píše:Po nescetnych meilech mi prodejce nepsal ze zadnej manual v cz neexistuje..jedine prej nejakej start guide manual..a ten mi take poslal,,no..to ale okolo manualu ani neproslo...takze mam s tim problem pozjistovat co je co... a pochybuju o tom ze tady nekdo tento mix ma.... :(
na to aby si srovnal 2 tracky zadne efekty a blbosti co ma ten mix nepotrebujes. jen savle korekce gainy a cue

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

[quote="atlon"]http://www.denondj.com/DN-X600-P124.aspx#
tu je komplet manual ale bohuzial v anglictine , ale hadam pomoze ( google traslate a ides :wink: )[/quote]

Diky moc....ten mam ale prekladat to pres translator by bylo priserne .....a i nepresne,,,jinak prodejce mi poslal tento kentus,tak jsem ti jej upnul at se zasmejes...

http://www.uloz.to/10002105/denon-dn-x6 ... -start-pdf

mado

Příspěvek od mado »

K mixu nepotřebuješ žádnej manuál, postupem času zjíštíš co je co. Určitě si pročti tohle http://www.vinyl.cz/tipy-triky/ tady se dozvíš jak co a pomůže ti to víc jak nějakej manuál k mixu. Určitě nic neprodavej, je to škoda! Nesmíš od toho čekat výsledek, musíš se tím bavit, pak to půjde!
Pioneer cdj 900, djm 700, Technics RP-DH 1200

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Jestli sam bez manualu nejsi schopen pochopit mixovani v traktoru, tak mas asi prilis nizke IQ a "excelentni sluch" ti je k nicemu :lol: . Za druhe mixovani neni ani tak o sluchu jako o mozku. O sluchu je ta zvukarina ...

Doporucuji ti precist si alespon english manual :wink: , tam je vse pekne popsano. Ted je vsak otazka, zda ti to lenost dovoli (dokonce i lide co anglicky neumi ani slovo to s pomoci softu zvladli :wink: ). Jinak si nedokazi predstavit, proc se tu objevil takovyto topic...

Arojnhnijt

stereoman píše:Jestli sam bez manualu nejsi schopen pochopit mixovani v traktoru, tak mas asi prilis nizke IQ a "excelentni sluch" ti je k nicemu :lol: . Za druhe mixovani neni ani tak o sluchu jako o mozku. O sluchu je ta zvukarina ...

Doporucuji ti precist si alespon english manual :wink: , tam je vse pekne popsano. Ted je vsak otazka, zda ti to lenost dovoli (dokonce i lide co anglicky neumi ani slovo to s pomoci softu zvladli :wink: ). Jinak si nedokazi predstavit, proc se tu objevil takovyto topic...
word

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

stereoman píše:Jestli sam bez manualu nejsi schopen pochopit mixovani v traktoru, tak mas asi prilis nizke IQ a "excelentni sluch" ti je k nicemu :lol: . Za druhe mixovani neni ani tak o sluchu jako o mozku. O sluchu je ta zvukarina ...

Miluju takove nechutně namyšlene frajery jako seš ty.....vidis si aspon na špičku nosu?? pokud nechceš přispět něčím co pomuže tak sem nelez....Ja se to snad nekdy naucim...ty ale budes porad co ses ted...namyšlena nula.Aještě jedna věc...Přečti si co jsem psal a oč mi jde..pak piš něco o svem IQ ....když ti neni jasne že mi jde o cz manual k mixpultu Denon a ne k nejakemu Traktoru..ale nic no...ja ti fandim.. Urcite mas Harvard... :lol:

Azu

Příspěvek od Azu »

A co na tom mixu proboha chceš řešit s manuálem, obzvlášť pokud si již v minulosti dělal pouštěče, to mně opravdu hlava nepobírá.
Šavle a korekce jsou snad jasné, zvolit efekt a pohrát si kroutítkama s jeho nastavením snad také není problém, ostatně tím se s tím stejně naučíš dělat nejlépe.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Azu píše:A co na tom mixu proboha chceš řešit s manuálem, obzvlášť pokud si již v minulosti dělal pouštěče, to mně opravdu hlava nepobírá.
Šavle a korekce jsou snad jasné, zvolit efekt a pohrát si kroutítkama s jeho nastavením snad také není problém, ostatně tím se s tím stejně naučíš dělat nejlépe.

Kralicku pri vsi ucte k tobe..za doby totace existovali jine mixy..zadne efekty atd atd...Jaksik mne je pres 40...tak to pochop...zacinam ted od piky..a chci vedet o mixu vse co je naco ..k cemu to slouzi proste vse...sorry

Azu

Příspěvek od Azu »

Když se dívám do toho manuálu, tak se obávám, že ti nepomůže ani v češtině, protože jak sám můžeš vidět i v tom anglickém, v podstatě tam nepíší vůbec nic, jen to co se ovládá tím či oným ovládacím prvkem
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět