Bobo69 píše:Po dnesnim dnu mam obavu ze mne moderni Djing nenatchne....bralo mne to v dobach kdy se hralo stylem šup šup jak to tu nekdo popisoval...ale mixovani je nad moje nervy....Myslel jsem si ze je to jednoduche.....sluch mam podle jednoho zvukare prej excelentni....ale mix mi proste nesedi..napojil jsem Denon DN X600 do notebooku a spustil tractor.....ten mix ma tlacitek a funkci jak sracek takze pikaču vim co je k cemu,,navod v cz mi dodavatel nedal.prej jej nema...spustil jsem deck 1 a pak deck 2 a at jsem delal co jsem delal porad s toho lezla slatanina dvou skladeb...
![]()
Asi to prodam...
na to aby si srovnal 2 tracky zadne efekty a blbosti co ma ten mix nepotrebujes. jen savle korekce gainy a cueBobo69 píše:Po nescetnych meilech mi prodejce nepsal ze zadnej manual v cz neexistuje..jedine prej nejakej start guide manual..a ten mi take poslal,,no..to ale okolo manualu ani neproslo...takze mam s tim problem pozjistovat co je co... a pochybuju o tom ze tady nekdo tento mix ma....
wordstereoman píše:Jestli sam bez manualu nejsi schopen pochopit mixovani v traktoru, tak mas asi prilis nizke IQ a "excelentni sluch" ti je k nicemu. Za druhe mixovani neni ani tak o sluchu jako o mozku. O sluchu je ta zvukarina ...
Doporucuji ti precist si alespon english manual, tam je vse pekne popsano. Ted je vsak otazka, zda ti to lenost dovoli (dokonce i lide co anglicky neumi ani slovo to s pomoci softu zvladli
). Jinak si nedokazi predstavit, proc se tu objevil takovyto topic...
Miluju takove nechutně namyšlene frajery jako seš ty.....vidis si aspon na špičku nosu?? pokud nechceš přispět něčím co pomuže tak sem nelez....Ja se to snad nekdy naucim...ty ale budes porad co ses ted...namyšlena nula.Aještě jedna věc...Přečti si co jsem psal a oč mi jde..pak piš něco o svem IQ ....když ti neni jasne že mi jde o cz manual k mixpultu Denon a ne k nejakemu Traktoru..ale nic no...ja ti fandim.. Urcite mas Harvard...stereoman píše:Jestli sam bez manualu nejsi schopen pochopit mixovani v traktoru, tak mas asi prilis nizke IQ a "excelentni sluch" ti je k nicemu. Za druhe mixovani neni ani tak o sluchu jako o mozku. O sluchu je ta zvukarina ...
Doporucuji ti precist si alespon english manual, tam je vse pekne popsano. Ted je vsak otazka, zda ti to lenost dovoli (dokonce i lide co anglicky neumi ani slovo to s pomoci softu zvladli
). Jinak si nedokazi predstavit, proc se tu objevil takovyto topic...
Azu píše:A co na tom mixu proboha chceš řešit s manuálem, obzvlášť pokud si již v minulosti dělal pouštěče, to mně opravdu hlava nepobírá.
Šavle a korekce jsou snad jasné, zvolit efekt a pohrát si kroutítkama s jeho nastavením snad také není problém, ostatně tím se s tím stejně naučíš dělat nejlépe.