Asi s tim praštím....

Předtím než se blbě zeptáte, zkuste pohledat zde ...
Arojnhnijt

Re: Asi s tim praštím....

Příspěvek od Arojnhnijt »

Bobo69 píše:

..za doby totace existovali jine mixy...Jaksik mne je pres 40...

tak potom zkus sehnat ruský návod :lol:

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Arojnhnijt píše:
Bobo69 píše:

..za doby totace existovali jine mixy...Jaksik mne je pres 40...

tak potom zkus sehnat ruský návod :lol:
Jeste ti zadnej moderator nerekl abys nezasiral forum??

Blast

Příspěvek od Blast »

nejlepší manuál bude nejspíš ten tvůj vlastní:) prostě všechno vyzkoušej a přijdeš na to co to umí
Reloop Mixage Interface edition, Reloop RHP-10

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

Blast píše:nejlepší manuál bude nejspíš ten tvůj vlastní:) prostě všechno vyzkoušej a přijdeš na to co to umí
Mas pravdu....to bude asi nejlepsi...

Arojnhnijt

Příspěvek od Arojnhnijt »

Bobo69 píše:
Jeste ti zadnej moderator nerekl abys nezasiral forum??
Ja zadny zbytecny topic nezalozil :lol:
Jen nechapu dotazy na veci, ktere si clovek muze sam ozkouset a udelat nazor. A jako ze pustim si jeden track pak druhy a ono to nesedi jake mam pouzit cudle na mixu aby to sedelo je lol

CrissC

Příspěvek od CrissC »

Nebudu narážet na předchozí příspěvky, pánové no ták, holt né všichni jsou inteligentní jako vy! (neberte to zle pane)

Chce to klid a zkoušet, pár dní zkoušet a pak třeba na tejden to nechat vychladnout a akorát o tom přemejšlet jak to vlastně funguje, kdyžtak si něco přečíst ;-) Jde hlavně o to, si zvolit správný styl hudby, kterej má konstatní BPM a v průběhu se nemění (třeba rockovou skladbu nesrovnáte, pokud neni dělaná na sekvenceru a máte druhou se stejným errr rytmem?). Možná doporučim na takovejhle začátek Virtual Dj, Mix Vibes nebo Mixxx, který maj víc názornější vizualizaci Beatu, která by vám mohla pomoct pochopit jak funguje "moderní Djing".

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Bobo69 píše:
stereoman píše:Jestli sam bez manualu nejsi schopen pochopit mixovani v traktoru, tak mas asi prilis nizke IQ a "excelentni sluch" ti je k nicemu :lol: . Za druhe mixovani neni ani tak o sluchu jako o mozku. O sluchu je ta zvukarina ...

Doporucuji ti precist si alespon english manual :wink: , tam je vse pekne popsano. Ted je vsak otazka, zda ti to lenost dovoli (dokonce i lide co anglicky neumi ani slovo to s pomoci softu zvladli :wink: ). Jinak si nedokazi predstavit, proc se tu objevil takovyto topic...
Miluju takove nechutně namyšlene frajery jako seš ty.....vidis si aspon na špičku nosu?? pokud nechceš přispět něčím co pomuže tak sem nelez....Ja se to snad nekdy naucim...ty ale budes porad co ses ted...namyšlena nula.Aještě jedna věc...Přečti si co jsem psal a oč mi jde..pak piš něco o svem IQ ....když ti neni jasne že mi jde o cz manual k mixpultu Denon a ne k nejakemu Traktoru..ale nic no...ja ti fandim.. Urcite mas Harvard... :lol:
Priznam se, ze ikdyz jsem Ing. (titul mam ze statni skoly a ne soukrome), tak jsem si nebyl presne jisty, co vubec chces. Jen vim, ze ti z toho lezla slatanina. Zatim jsem se nesetkal s nekym, kdo by mel problem pochopit fungovani modernich mixpultu, zatimco ohledne Traktoru se me nekdo furt na neco pta (ikdyz ten soft je take dost primitivni).

Ten kdo me zna, tak vi, ze nejsem namysleny frajer. Jen me casto udivuji zdejsi dotazy + dotazy v PM nebo v mejlu. Ja mam bohuzel zazity opacny postup reseni problemu. Zrovna nedavno jsem resil nejake IT veci a vsichni se me ptali, proc na to nehodim do nejakeho IT fora. Ja se proste snazim problemy resit sam, kdyz to nejde, tak si vemu na pomoc dokumentaci. Kdyz to i tak nejde, tak cely tento proces jeste jednou zopakuji a az posledni varianta je, ze se na to nekde zeptam.

Dnes ale vsichni mladosi jdou opacnou cestou = neco mi nejde, tak necham druhe at to za me vyresi. To je ta vec, kterou nemam rad. Asi je to tim, ze za mych mladych let jsme byli zvykli si vse resit samy...

konszpic

Příspěvek od konszpic »

OT ale přeci:
Pokud člověk řekne : "to nejde", musí si uvědomit, že už to je špatně. Musí si říct : "Jak udělat aby to šlo?"..... Podobně jako "Nevím" musíte přeměnit na "Zjistím".... zkrátka a dobře : "KDO CHCE NAJDE ZPŮSOB, KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVOD" ;)

microgenius

Příspěvek od microgenius »

ja si myslim ze youtube ti taky pomuze :)
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

marttydjane

Příspěvek od marttydjane »

Tedy tohle forum jsem našla dneska,ale tenhle příspěvek mě celkem baví :lol:
Jak může někdo nechápat mixák? To je přeci jednoduché,zkouším knoflík po knoflíku,co to dělá,nebo nedělá,zkouknu youtube,net jako takový,co bych za to dala ten mixák mít...bych se rozhodně nenervovala,že nevim co s tim.i za totáče byly mixáky,jen né takové,jako dnes.Můj známý Luděk Formánek za totáče hrál taky a rozhodně to nebyl nějaký pouštěč,pěkně vinyly ,dva gramce..fungovalo to i tenkrát.dnes je toho víc a o to víc bych měla zájem se to naučit a okoukat co a jak a ne hned házet flintu do žita.že je mu 40? Mě je 36 a co..comp mám teprve tři roky a předtím nikdy a taky masti jak o život a hodně toho zvládám s přehledem a nikdy jsem o tom neslyšela..tak nevim,co si mám pak myslet o něčem takovém,jako tento příspěvek.. :(

Odpovědět