zakaz koureni na diskotekach (takze i v klubech)
zakaz koureni na diskotekach (takze i v klubech)
ted rikali v radiu, ze ve francii zavedli nebo zavedou zakaz koureni v restautacich, diskotekach a podobnych shromazdistich lidi. jaky je vas nazor na to? ja jsem pro , ale to same u nas si nedokazu dost dobre prestavit!
-
Rancidtekk
-
Rancidtekk
akce + alko + cigárko = pohoda
takhle to je u mě normálka
akce + alko - cigareta = otrávenost z neustálého odbíhání někam na cigaretu = nulový zážitek z hudební produkce na kterou jsem přijel.
chápu, že nekuřákům je asi nepříjemný to pasivní kouření, ale zase omezovat kuřáky taky není to pravý ořechový. je to o toleranci.
takhle to je u mě normálka
akce + alko - cigareta = otrávenost z neustálého odbíhání někam na cigaretu = nulový zážitek z hudební produkce na kterou jsem přijel.
chápu, že nekuřákům je asi nepříjemný to pasivní kouření, ale zase omezovat kuřáky taky není to pravý ořechový. je to o toleranci.
Koukám, že budu asi jedinej odpůrce, ale já sem pro zákaz, asi to bude tím, že sem nekuřák narozdíl od bezohledných kuřáků. Prostě pokud si chcete zakouřit, tak si vyběhněte zahulit ven před podnik, stejně jako to dělají běžně huliči trávy, kteří toleratně se takto chovají již delší dobu. To jsou jenom žvásty že to nejde u nás prosadit a že by všichni zkrachovali. Ono by to fungovalo v pohodě a nikdo by nezkrachoval protože by to platilo pro všechny a všichni by to museli dodržovat, něco jiného by bylo pokud by to bylo dobrovolné, ale třeba u nás vě městě dříve skoro zkrachovalá restaurace ze sebe udělala výhradně nekuřáckou a to by ste se divili jak je tam neustále plno, protože nekuřáků je více než kuřáků a nemáme neustále náladu chodit někma kde je nahuleno, ničit si tím své zdraví a smrdět pak jak vajgl po několika hodinách pobytu v takovém prostoru.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Jako me osobne taky vadi ze pa ksmrdím jak vajgl ... a taky jsem nekuřák ... ale ... jsem prostě zvyklej na to,že na akcích lidi kouří ... A když nad tí mta kpřemýšlím ... v jednom malém klubíku, který mám momentálně jako odrazový můstek, se taky nekouří v té taneční místnosti ... a kuřáci si vybíhaj ven ...
nebo o patro vejš, kde je kulec 
-
Rancidtekk
Hej ani nevím ... popelníky jsou an stolech připravený jo ... upe prostě typická kuřácká místnost ... a oni si chtěj zapálit, tak se zvednou a odejdou ven a za pár minute kse vrátí a pařijou ...
jo a ještě ... podle této ankety nepoznáš kuřáka a nekuřáka přece ... já sem nekuřák a dal jsem "ne" ... to záleží na toleranci člověka ... já bych to nechal celkově na osudu ... ono to nějak dopadne ... snad je tu dost nekuřáků a kluby budou mít stále komu pouštět music

jo a ještě ... podle této ankety nepoznáš kuřáka a nekuřáka přece ... já sem nekuřák a dal jsem "ne" ... to záleží na toleranci člověka ... já bych to nechal celkově na osudu ... ono to nějak dopadne ... snad je tu dost nekuřáků a kluby budou mít stále komu pouštět music
Azu: Nemysils si, ze ty hulici travy chodi ven z duvodu nelegalnosti huleni u nas? Me pride docela hodne odvazny, aby si typek zapalil travu nekde na diskotece nebo v nejakym podniku.
Work hard, party hard.
Já jsem, kuřák, a jsem proti zákazu.
Prostě sedím v klubíku, poslouchám hudbu a zapálím si = pohoda.
Občas když je tam vedro, tak si zajdu zapálit ven, což je fajn v tom že se jde člověk projít, ochladit, atd. Ale je to fajn že prostě můžu, ale neMusím!
Zas na druhou stranu nesnáším dementy co tancujou na přecpaným parketu s cigárem... Taky už mi borec na E-motion típnul cigáro o rameno = nepříjemné!
Ale to už není o kouření, ale o debilitě lidí..
Prostě sedím v klubíku, poslouchám hudbu a zapálím si = pohoda.
Občas když je tam vedro, tak si zajdu zapálit ven, což je fajn v tom že se jde člověk projít, ochladit, atd. Ale je to fajn že prostě můžu, ale neMusím!
Zas na druhou stranu nesnáším dementy co tancujou na přecpaným parketu s cigárem... Taky už mi borec na E-motion típnul cigáro o rameno = nepříjemné!
Ale to už není o kouření, ale o debilitě lidí..