Za kolik hraji predni (i mene predni) cesti DJs?

Diskuze o DJingu a věcech kolem něj, které se do předchozích kategorií nehodí.
DjMathiass

Re: Za kolik hraji predni (i mene predni) cesti DJs?

Příspěvek od DjMathiass »

norman_cook píše:v brne mozna znamej je, ale to je cely. stejne tak hromadu znamych prazskych DJs v brne znat nikdo nebude. proto mi prijde nelogicke za takove penize zvat nekoho, koho u nas nikdo nezna :!:

jinak se ke me dostala cena za Laydee Jane. pry chce 30K, myslel jsem, ze takto mimo misu je pouze Lucca :roll:
mimo mísu? :D u luccy si ještě pát 10K přidej :)) jinak co se týče 7nebe jezdí tam hrát martin gredner apod takže zas tak neznámý klub to není btw ti 3 djs sou na moravě celkem dost známí :)

Denon

Příspěvek od Denon »

Toto jsem sehnal od znameho, jehoz kamarad obcas dostava takove nabidky:
TOO SEXY
párty je nabízena formou balíčku- základní balíček obsahuje: vystoupení DJ Michal Pesina, 2 krásných a zkušených DJek (jako jediná akce v ČR)- DJka Jeaniss, DJka Micca Bay, grafický návrh plakátu (viz ukázky níže, pokaždé originální grafika) a 2 profesionální tanečnice- celkem za 8000Kč + cestovní náklady (Brno > místo konání > Brno - 2,5Kč/km)
PLEASURE ISLAND warm-up

* možnost realizace oficiálního warm-upu na festival PLEASURE ISLAND ve spolupráci s agenturou KICK DA NIGHT a C PROMOTION přímo u Vás v klubu
* co nabídne oficiální warm-up? - minimálně 1 český DJ, který vystoupí na samotném festivalu, 10ks A2 plakátů, 300ks letáčků, pro návštěvníky koupi nejlevnějších lístků (o 250Kč levněji než v síti Ticketpro)
* 2 varianty konání:
* a) klub platí celou produkci (minimálně v sestavě Marcus Cooper, Michal Pesina a další DJové dle vlastního uvážení)
* b) klub zaplatí poplatek za použití značky Pleasure Island 3000Kč (120€) a vstupné si vybereme sami
* volné termíny: pá 15.7., pá 29.7., pá 5.8., so 6.8., pá 12.8., so 13.8.

Pro více informací prosím kontaktujte Marka Coopera na e-mailu: marek@cpromotion.eu nebo na telefonu +420 777 550 850
SUMMER SENSATION
cena akce, která obsahuje až 4 hodinové vystoupení DJ Michal Pesina, grafický návrh plakátu a 2 tanečnice je pouhých 5000Kč + cestovné (Brno > místo konání > Brno - 2,5Kč/km)
Nejvic me pobavilo kdyz mi pak jeste rekl, ze to ten jeho kamarad haze do spamu :lol: , protoze kdyz chce party, tak si ji objedna sam :biggrin2:

Denon

Příspěvek od Denon »

Ze stejneho zdroje dalsi ulovek:

[quote]DJ Uwa set - 13 000Kč
- dvouhodinový set DJe Uwy plný housových fláků podle posledních světových trendů[/quote]
[quote]
DJ Uwa & DJ Lucaso – 22 000Kč
Dvou až tříhodinový set DJe Uwy a Lucase[/quote]
[quote]Dr. House & sexy nurses – od 24 000 Kč
Dvouhodinový dj set DJ Uwa, fotograf, 2x hosteska, 2x tanečnice
Realizační tým vyzdobí tématicky bar a přijede v tematickém oblečení, které přiveze částečně i pro barmany.
Hostesky budou rozdávat welcome drink ve zkumavkách/dodá bar sám , stačí max 2x láhev nejlevnější vodky/, budou prodávat tombolu, kterou zajišťujeme mi a vysvětlovat hostům pravidla celovečerní hry ve které se bude hrát o drinky v injekčních stříkačkách.
Zajistíme výzdobu, oblečení pro náš realizační tým a částečně pro barmany,3x banner na focení pro hosty, zkumavky a stříkačky, tombolu cca 50 ks, nalepovací rudé kříže pro zákazníky cca 150 ks, projekci, dárky do soutěží které budou probíhat v průběhu večera.[/quote]
[quote]SPY PÁRTY – 31 000 Kč
Rekalama v časopise Spy 2/3 stránky v jednom vydání
za účasti dvou šílených kalibrů diskotékové zábavy
šéfredaktora časopisu Spy a protekčního fracka českého showbusinessu Pavla Novotného a moderátora, průvodce celým večerem DJe Uwy + Dominika Mesárošová
vystoupení cca od 23 hodin do 2:30 hodin – dj set 2 hodiny čistého času
Možnost účasti:
Martinu Gavriely (Playmate časopisu Playboy v USA, Německu, Itálii a ČR)
Hanou Mašlíkovou, Vlaďku Erbovou (Playmate časopisu Playboy)+ autogramiáda a fotokoutek s celebritami

- možnost zveřejnění fotografie a zviditelnění majitele podniku, produkčního nebo osob dle vlastního výberu

V ceně je zahrnuta propagace této párty v časopisu Spy a na serveru super.cz a po jejím uskutečnění PR článek s fotkami z akce.
http://www.typosbar.cz/2010/03/21/typos ... spy-party/[/quote]

Denon

Příspěvek od Denon »

A do tretice tu mam jeste jedno info. Kdyby chtel bookovat nekdo LADIDU nebo Michaela Buriana, tak je bookujte primo bez oficialni bookingove agentury - sleva je v radek tisicu. Treba za Ladidu si pry agentura rekne 15. Jen nevim, zda je to s hotelem a cestou. Burian stoji 35, hotel a cesta taky nevim, zda je v cene. Kdyz se s nimi domluvite primo, tak usetrite ;), sleva se pry odviji od toho jak dobre se s nimi znate, jaka je v tu dobu poptavka a tak dale. Prave jsem se dival kolik ma Ladida hrani a zjistil jsem, ze moc ne:

Kód: Vybrat vše

2x za mesic
17.06.- Chateau /Prague/CZ
18.06.- Midnight sun-Kotnov/Tabor/CZ
2x za mesic

2x za mesic
01.07.-Surfchamp/Creamcafe /Hossegor/FR
08.07.- Isza river island/ Tiszafüred- Morotva/HU

3x za mesic
03.08.- Bubba/Makarska/HR
12.08.-Open Air festival/Panensky tynec/CZ
20.08.-Machac festival/ Machovo jezero/CZ

1x za mesix
03.09.-Monvi/Rovinj/HR 
Neco na tech infos co jsem sehnal asi bude 8) . Nejvic me ale pobavilo, kdyz mi bylo receno, ze lidi obcas Ladidu stahnou pod 10 a pak ji stejne nebooknou protoze zjisti ze ted hraje tragicky a nebo pro soucasne navstevniky jejich podniku to neni takove jmeno, ktere by se zaplatilo.

Azu

Příspěvek od Azu »

Veškeré ty ceny máš nadsazené zhruba o 25% než kolik ty akce běžně stojí, takže je vidět, že na tom ještě profituje nějaký další příživnický mezičlánek.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Denon

Příspěvek od Denon »

Ja nic nadsazeneho nemam. to jsou oficialni nabidky :wink:

Azu

Příspěvek od Azu »

V tom případě máme asi každý jiné oficiální nabídky a jelikož jsme některé z těchto akcí i nedávno brali, tak vím přesně kolik stáli
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Přesně tak a navíc je to vždycky na domluvě a známosti s dotyčnými umělci. V šoubyznysu jednotná cena pro všechny nikdy neexistuje. Některé lze domluvit bez agentury, jiní s agenturou mají smlouvu a nelze ji tedy obejít. Je to zkrátka různé. Takovéhle univerzální balíčky vyjdou vždycky o dost dráž, než když je v klubu schopný produkční, který si tyhle věci zajistí a vymyslí sám. Správní majitelé klubu proto vědí, že produkční, který se v tomhle oboru pohybuje, se v klubu vždy vyplatí a ušetří klubu ročně desítky tisíc.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Tak ono je to o tom, ze oni to vsichni jen zkousi. Kdyz se jim za tu cenu nekdo ozve, tak mu prece nebudou davat nizsi. Kdyz nekdo smlouva, tak dostane slevu atd. Co vim, tak spousta firem si kastuje zakazniky. Vi, ze nekteri zakaznici jim za to ty prachy nedaji a tak jim posilaji lepsi nabidky. Obcas se dokonce nekteri vnucuji majitelum klubu tak dlouho, az cela akce probehne opravdu za minimalni cenu (nekdu pomalu i za naklady). Je to proto, aby pak ostatnim majitelum mohli ukazat, ze jejich party si zaplatili ti a ti, tam a tam :wink: .

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Jelikoz jsem ted do Andalusie odlital z Prahy, tak jsem byl chvili v CR. Skocil jsem teda na jedno s kamosem a nejakou nahodou jsme se v rozhovoru dostali az k Pesinove akci Too Sexy. Pesina se kamosovi vnucoval s tou svou party a podminkami vyse. Kamarad ho samozrejme z fleku fucknul. Ve finale to dopadlo tak, ze se domluvili na tom, ze Pesina si nakonec u nej tu akci muze udelat s tim, ze kamarad mu neda ani kacku a on si necha vstupne. To mi prijde pro obe strany celkem fer.

Jelikoz to moc extra nedopadlo, tak kamarad byl rad, ze se na tu akci za puvodnich podminek nenechal prekecat a ze riziko podnikani nesl nekdo jiny. Jak jsem jiz naznacil, tak Pesina nevyvaril a tak asi moc rad nebyl. Na druhou stranu ma zase dalsi "carku na pazbe" a muze marketingove vyuzit, ze jeho party byla v dalsim klubu...

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Možná úsměvný, ale na druhou stranu se DJ ani jinak prosadit nemůže. Kdo věří, že se mu někdo sám od sebe ozve když ještě nikde nehrál, nebude hrát nikdy. Všechno je to jenom o vtírání se někam. Proto je na začátku kariéry každej DJ spíš sám sobě promotér než samotnej DJ. Samotný hraní je až ta druhá věc. Kdo si to ze začátečníků dřív uvědomí, tím dřív bude někde hrát. Kdo se ale bude stydět, nebude chtít nebo bude slepě věřit, že se mu někdo přeci musí ozvat když doma v ložnici mu jde to hraní tak suprově, ten v té ložnici zůstane na věky.

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Tvuj prispevek ma neco do sebe, ale zde se resilo spise neco jineho - ciste honorare. Ja jen poukazal na to, jak se z ceny 8000Kc razem stalo na 2500 Kc (tolik se +- udajne vybralo). Vse to je jen o poptavce a vyjednavani.

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Jj, to souhlas.

Odpovědět