djfelixus píše:Jinak tys chodil s DG na pivo, že o něm můžeš tvrdit všechny tyhle hřejivý věci nebo ho tak dobře znáš? Jedno nebo pár hraní s DG ti o něm řekne minimum.
Nechci tady tvrdit, že jsem jeho nejlepší kamarád, který si s nim (do dneška) každý druhý den telefonuje. V ČR vim o jednom člověku, který jeho kamarád opravdu je, DG mu posílá předprodukční tracky a i ty pivka probíhají.
Ale před hraním jsem s ním trávil celé odpoledne, několik let jsme si pak vyměňovali maily s různejma postřehama a názorama na tvorbu. Jednou jsem na pozvání ještě na jednu párty s ním (bohužel ne jako DJ), kde jsme si dali kafčo. Bohužel jsme se tam trošičku nepohodli ohledně jedné věci a od té doby mezi náma komunikace hodně značně opadla. Ale to je celkem jedno, to nemění nic na tom, že 1/2 toho co zazněla v Očku prostě není pravda.
Ono je to spíš tak, že ve světě je několik lidí, kteří jsou rádi kontroverzní... a kontroverzni lidi rádi kritizují. Stačí se mrknout třeba na Hulána v ČR a jeho Apple nenávist. Je to úplně stejné s DG u několika zahraničních redaktorů. No a tyhle bulvární "rádoby skandály" se pak šíří dál. A zatímco třeba u Helenky je už každej zvyklej, že lítá spousta bulvárních zpráv... u DJů na to nikdo až tak zvyklej neni a ...
Takhle... kdybych tu anketu volil já, určitě bych nedal DG na první místo. Rozhodně ne. Ale ze srdce mu to přeju a nemam s tím umístěním ani žádnej problém, protože si to zaslouží.
- když uděláte sondu u běžnejch lidí ptáte se na jméno nějakého populárního DJ, nejvíckrát zazní DG
- jasně, že je jeho hudba komerční masovka... ale fakt o moc raději poslouchám přání typu "zahraj mi Guettu - čti Guettu

" než zahraj mi Michala Davida. Mnoho mladejch lidí taky dostal DG od úplného popu do klubů
Já jsem mu za to vděčnej a držim mu palce, ať mu to dál šlape i v dalších letech.
BTW... tohle je můj poslední post na tohle téma, už jsem řekl vše co jsem chtěl